Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מחשב דרך מאזדה 3 2008 ACTIVE


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במאזדה 3 דור 2 ( הצורה החדשה ) יש מחשב דרך שמראה צריכת דלק בנסיעה , חשבתי שבדור הראשון מה שיש לי אין אבל מסתבר שאפשר לחבר

גם ראיתי סירטון ביוטיוב שמישהו לוקח קונסולה חדשה עם INFO ומתקין למערכת בלי 00 או SET

ראיתי גם שאפשר כמו ב GOLF להפוך את האורות של הרכב מחוג של המהירות והסלד ללד כחול והמחוג זוהר באדום .

התקשרתי לכמה מוסכים מורשים בקשר למחשב דרך והם הסתבכו לא מבין למה:

http://www.ebay.com/itm/06-07-08-09-MAZDA-3-Satellite-Radio-MP3-CD-Player-Trip-Display-Factory-OEM-/161149889880?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AMazda%7CModel%3A3&hash=item2585482d58&vxp=mtr

יכול להיות שבנאדם פרטי אמריקאי יכול להתקין מחשב דרך ומוסך מרשה / מרכזי לא?

 

צריך עזרה תודה

עריכה אחרונה על ידי KETER TIRE
פורסם

על פניו זה ניראה כמו החלפה אחד על אחד מוציאים את הישן ושמים את החדש, השאלה היא האם צריך לפתוח איזה תוסף במחשב של האוטו כדי שישדר לרדיו את הנתונים של הצריכת דלק. אני כן ראיתי איזה סרטון ביו טיוב שאפשר לראות את כול הדברים האלה גם בקונסולה הסטנדרטית משנת 2006 או 2007 אבל זה עם לחיצות מסויימות ברדיו (כמו קוד תכנות)

×
×
  • תוכן חדש...