Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הגיע הזמן לעשות טיפול ראשון..

אשמח לקבל עצות באיזה מוסך לעשות את הטיפול.

הרכב עדיין באחריות, אז ההתלבטות הראשונית היא אם לנסוע למוסך מורשה או מוסך מתמחה (לא מורשה)?

אם מורשה - איפה מומלץ (אני מאיזור ראשון)?

אם לא, קראתי ביקורות טובות על מוסך בימר, אשמח לשמוע עוד חוות דעת או המלצות אחרות.

תודה!

116i

פורסם

אינני מכיר אן יכול להמליץ לך על מוסכים מורשים לב.מ.וו. (המתן לתגובות נוספות בעניין), אך מאמין שכשהרכב עדיין באחריות, עדיף

בכל זאת לגשת לטיפול במוסך מורשה של היבואן.

alfa 156 2.5.

פורסם

במצבך? הייתי מטפל רק במוסך מורשה יבואן על מנת שלא לפגוע באחריות הרכב. הייתי בדילמה הזו לפני כשבועיים כשהכנסתי את ה208 של אשתי לטיפול.

אני לא כ"כ מתלהב מהמוסך הספציפי , אבל בכל זאת - לא שווה לי לאבד את האחריות.

בייחוד כשמדובר בטיפול ראשון (אני מניח שקטן?), שלא דורש יותר מידי... החלפת שמן? פילטר? ומסנן למזגן? לא צריך להיות מומחה גדול.

מוסך בימר הוא אחלה, שוב, היות ומדובר בטיפול ולא באיזה תקלה , לא הייתי טורח להגיע לשם כרגע, ושומר אותם להמשך הדרך.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

תודה על העצות.

אלי, יש לך מושג איזה מהמורשים עדיף? אני מתלבט בין ניר צבי ופ״ת..

עריכה אחרונה על ידי kolobok_4

116i

• תוכן חדש...