Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכון 'מבדק' בהרצליה פיתוח. 5 דקות משם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצטרף להמלצה על מבדק, מכון מאוד אמין וקפדן

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

מניסיןן של תהליך קנייה עם טרייד מובייל הייתי ממליץ שלא לקנות אצלם. מבחינת השירות הם היו יחסית בסדר, אבל כול הרכבים שהציעו לי היו או עם ק"מ גבוה באיזור ה-120 אלף או רכבים עם ק"מ נמוך אבל עשו סביב ה-25 אלף ק"מ בחודש. גם המחיר לא היה אטרקטיבי מול מה שקיבלתי דרך יד 2 של היבואנים.

פורסם

דווקא הוצע לי רכב עם ק"מ נמוך 80 אלף ק"מ לשנת 2008, אני קצת למתלבט בנושא מכיוון שלא ראיתי את כל הטיפולים שעשו ברכב אלא רק שיריינתי את הרכב.

יש לי הרגשה שהרכב לא עשה טיפול טיימינג לאחר 5 שנים, הרכב כמעט בן 6 עכשיו ובמידה ולא ירצו לעשות לו את הטיפול אני אוותר עליו.

פורסם

מניסיון שלי איתם, קשה לקבל בחזרה את "המקדמה" ששלמת בשביל לשריין את הרכב.

בגדול לרוב הם עובדים לפי שיטת מצליח, מעלים את מחיר הרכב בעשרות אחוזים "יד ראשונה-פרטית-ק"מ נמוך"

לתשומת לבך.

פורסם

מקווה שאתה טועה בנוגע למקדמה אחרת תהיה בעיה רצינית איתם. הם עושים רושם טוב דווקא ולא מצאתי דברים רעים עליהם בגוגל.

הם לא רצו להחזיר לך את המקדמה?

פורסם
מקווה שאתה טועה בנוגע למקדמה אחרת תהיה בעיה רצינית איתם. הם עושים רושם טוב דווקא ולא מצאתי דברים רעים עליהם בגוגל.

הם לא רצו להחזיר לך את המקדמה?

לא ממש רצו להחזיר, בסוף החזירו.

על איזה סניף אתה מדבר?

פורסם
דווקא הוצע לי רכב עם ק"מ נמוך 80 אלף ק"מ לשנת 2008, אני קצת למתלבט בנושא מכיוון שלא ראיתי את כל הטיפולים שעשו ברכב אלא רק שיריינתי את הרכב.

יש לי הרגשה שהרכב לא עשה טיפול טיימינג לאחר 5 שנים, הרכב כמעט בן 6 עכשיו ובמידה ולא ירצו לעשות לו את הטיפול אני אוותר עליו.

יכול להיות שאתה צודק. מצד שני, טרייד מובייל רק מוכר רכבים שהוא מקבל מחברות הליסינג ( נדמה לי שאמרו לי שהם עובדים רק עם שלמה סיקסט). רכב שנת 2008 הוא לא רכב שיצא מליסינג אלא כנראה שישב בחוץ שנתיים כי לא הצליחו למכור אותו בגלל ק"מ גבוה לאותו הזמן ואז העבירו לטרייד מובייל שינסו למכור.

מבחינת השירות הם היו אדיבים ואין לי תלונה בנושא זה.

פורסם

שטויות במיץ גזר. רכב שישב וחיכה שנתיים?!?! טרייד מוביל הוא גם טרייד של מספר יבואנים. ויש שמה רכבים פרטים ויש מליסינג ויש רכבים שמורים וטובים ויש כאלו שלא.

תבדוק את הרכב טוב - מניסיוני טרייד מוביל דורשים מחירים יחסית גבוהים - אבל אם הרכב טוב ותסתדרו - אז אין סיבה שלא לרכוש.

בגדול, לתת מקדמה בשביל לראות רכב זאת טעות לדעתי

פורסם

בעניין המקדמה אני דיי מתחרט ששילמתי אותה אבל אם אני ארכוש את הרכב בסופו של דבר אז לא נורא, אם אני אבטל עלולה להיות בעיה מכיוון שהם קודם מפקידים את הכסף ואחכ אם אתה מבטל הם שולחים לך צק לדואר?!?! נודע לי מאוחר מידי.

• תוכן חדש...