Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני צריך את עזרתכם. אני מחפש סיאט איביזה 2010 FR 1.4 כ"ס 150, 3 דלתות .

ראיתי אחת ממש יפה שמורה ק"מ סבבה 59000, יד 2.

הרכב עומד למכירה אצל סוחר בנתניה במגרש של פיקס קאר , אף פעם לא קניתי רכב מסוחר ותמיד אמרו לי להתרחק מסוחרים, עכשיו ממש בא לי על הרכב הזה ואני חושש לקנות משם.

השאלה שלי אם מישהו מכיר את המגרש הזה את האמינות שלהם אם אפשר לסמוך עליהם? ממה אני צריך להיזהר? מה אני צריך לבדוק?

נגיד והלכתי לראות את הרכב ואני רוצה לקחת אותו לבדיקה, יש ליד המגרש מכון בדיקה של קמפיוקאר גם אותו אני לא מכיר, ועוד דבר שמעלה אצלי חשד זה שהמכון נמצא ליד המגרש מה שאומר שהם אולי עובדים יחד ויתנו לי מידע לא נכון על הרכב.

אשמח לשמוע מה אתם אומרים.

תודה מראש !!

פורסם

לא יודע להגיד כן, לא יודע להגיד לא. (אני אישית הייתי נמנע, אבל זו כבר בחירה שלך)

דבר אחד בטוח, בוודאות לקחת לבדיקה, ובוודאות לא למכונים שבאזור (במיוחד לא זה שצמוד)

שיהיה בהצלחה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

יש עכשיו חבר פורום שמציע איביזה fr למכירה.

אני מכיר אותו אישית ויודע שכל הרכבים שעברו אצלו בידיים מלוקקים.

תבדוק אם הנתונים שלה והמחיר מתאימים לך.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לא ידוע לי מה המאפיינים של הרכב במדויק.

רק הבאתי לידיעתו של פותח השרשור שיש חבר פורום שמוכר את האיביזה FR שלו, שסביר להניח שתהיה במצב טוב יותר מזו של הסוחר.

לפרטים נוספים מוזמנים ליצור קשר עם אבי, בעל הרכב.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

הסיכוי שהכל "כשר" עם הרכב הזה שואף ל 0.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
יש עכשיו חבר פורום שמציע איביזה fr למכירה.

אני מכיר אותו אישית ויודע שכל הרכבים שעברו אצלו בידיים מלוקקים.

תבדוק אם הנתונים שלה והמחיר מתאימים לך.

האיביזה האדומה של חבר הפורום היא 1.2T עם 105 כ"ס.

ה-FR שהוא מחפש היא 1.4T עם 150 כ"ס.

מכוניות שונות.

אני לא מכיר את המגרש אבל יש לי נסיון רע עם מגרשים וסוחרים בנתניה ובכלל.

אל תיתן לזה שאתה דלוק על הרכב לפגוע בשיקולים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
sluzon[/right]]

http://www.mynet.co.il/articles/0,73...390288,00.html

תקרא את זה, אח"כ תחשוב אם רוצה לקחת לשם רכב לבדיקה. לפי השאלות שלך (ולא חלילה לפגוע) סוחר יכול "לסובב" אותך, בטח שאתה כ"כ להוט לרכב הזה. תיזהר ועדיף להימנע.

ואללה. לקחתי לשם לבדיקה רכב שקניתי לאבא שלי (מיד פרטית, אני בחרתי את המכון כי היינו בכפר יונה וזה היה הכי קרוב שמצאתי).

המקום נראה לי מאוד Sketchy בהשוואה לקפיוטסט מזרח ראשל"צ שבו אני בד"כ בודק. טוב לדעת שיש לתחושה גיבוי במציאות, כרגיל. :|

לפות"ש - מרגיש שיוצא לי לחזור על זה המון ביומיים האחרונים כאן בפורום: שקלתי את אותו דגם כמוך, הוא מגיע עם מנוע 1.4 twincharger (טורבו+סופר), יש עליו הרבה ביקורת כאן ובעולם על אמינות לקויה ותקלות קשות, הקונצרן הפסיק לייצר אותו, וההמלצה היא להימנע. קח בחשבון.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם (נערך)

יש כזאת לחבר שלי,פשוט מטורפת אבל אכן כמו שנאמר מעליי ממש לא אמינה.

השנה נכנסה למוסך הרבה,כל פעם יש תקלה שונה.

אני לא יודע אם זה משנה או לא אבל הם ממש קורעים אותה בבית (יציאות מטורפות מהמקום, שיוט במהירות קרובה למקסימום)

עריכה אחרונה על ידי GABIUBOGI

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני אעשה לך את זה פשוט וקל.

הרכב בנתניה היה פעמיים אובדן להלכה. פעם ראשונה בקומבינה, מכה קטנה מאחורה ולא מבין איך הורידו מהכביש. בפעם השניה תאונה קדמית דיי חזקה עם כריות אוויר וכל הפרונט הלך.

פורסם

כמה צפוי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...