Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שחונה ככה במודע שלא יבוא אח"כ לבכות, מגיע לו. וזה לא משנה אם חנה על מדרכה או במקום אסור אחר. ולא, מבחן לא מצדיק עבירה כזו.

אני נוהג מעל 10 שנים, ואף פעם לא חניתי על מדרכה או מקום אסור אחר. גם כשאין חניה ליד הבית, תמיד אפשר להתרחק קצת ולחנות, אף אחד לא מת מללכת 2 דקות ברגל.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכתבה הזו היא סתם שערוריה וחוצפה של ילד בכיין שלא יודע לקחת אחריות אישית על המעשים שלו!

ותקשורת מטומטמת שמצדיקה אותו, כי הוא טוען ש"זה לא מפריע לאף אחד, כולם עושים את זה".

עדיף לו שישתוק וישלם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

80% מהדוחות לא חוקיים, פשוט חוצפה שצריך לעצור.

חבר שכותב פה בפורום סיפר לי על החוצפה שלהם.

ברכבים בבית שלי כל הדוחות שקיבלתי אי פעם לא חוקיים וכמובן שבחיים לא יצאתי מופסד מהמשפט.

אני יכול לפתוח קבוצת תמיכה של באר שבעים שקיבלו דוחות לא חוקיים.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם (נערך)

לקחתי מדגם מייצג מכל החברים והמשפחה שלי.

ואני לא עוד בכיין, מי שעובר על החוק שיחטוף, אני לא עובר על חוקים.

אפשר לראות את זה לפי ההתנהלות של העירייה.

אני רק מתחיל לחשוב שכשנדפק הפנגו או ה*4500 זה כדי לתפור דוחות בשעה הזאת.

פורסם
80% מהדוחות לא חוקיים, פשוט חוצפה שצריך לעצור.

חבר שכותב פה בפורום סיפר לי על החוצפה שלהם.

ברכבים בבית שלי כל הדוחות שקיבלתי אי פעם לא חוקיים וכמובן שבחיים לא יצאתי מופסד מהמשפט.

אני יכול לפתוח קבוצת תמיכה של באר שבעים שקיבלו דוחות לא חוקיים.

אתה יכול לתת לנו דוגמאות לדוחות לא חוקיים שהלכת איתם לבית המשפט (עבירה שנרשמה בדוח, למה לא חוקי, ואיך התנהל המשפט) - באמת מעניין אותי לשמוע (בלי ציניות)?

חוץ מזה - במקרה הנ"ל הוא מודה שהוא קיבל על חנייה לא חוקית.

.We apologise for the inconvenience

פורסם (נערך)

פעמיים על חניה במקום שלא היה צריך פנגו, פעם שניה בתהליכים.

חבר פה מהפורום קיבל דוח על עמידה באדום לבן, שבפועל הוא נחסם ע"י מונית ועצר עם וינקר על מנת לתת ז.קדימה ולהשתלב לכביש. (הכל רואים בתמונות).

עוד מכר שקיבל דוח על חנייה על מדרכה.

שבפועל הוא חנה בחניון מסודר, וכשהוא בא לצאת הוא מצא שפועלי בניין "הניחו" פסולת על כביש היציאה מהחניון ולכן הוא עלה על מדרכה ובדיוק פקח צילם אותו.

(תגיד לי שזה צירוף מקרים).

זה מקרים שקרו בשנים האחרונות.

אני ברוב המקרים מפעיל פנגו גם אם לא בטוח שצריך, או שאני חונה רחוק יותר, אין לי כאב ראש להתעסק עם לכלוך.

פורסם

תן לי להבין, צילמו אותם תוך כדי שהם בתנועה?

לאף אחד משניהם לא מסרו דו"ח?

או שהם באמצע התימרון הזה (מונית חסמה את זה, השני הפועלי זבל הניחו לו זבל בדרך) גם לא היו ברכב בדיוק בשניה שהפקח הגיע?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המקרה השני פשוט טמטום ומגיע לו , בקשר למקרה הראשון , הוא טוען שלא אדום לבן ולא מדרכה , ותמיד חונים שם ואין הפרעה , אז אני שואל , אם זה המצב , אז גם על דו"ח של 91 קמ"ש במקום 90 אין מקום לוויתור לא כך? אין פה מה להתגמש לפי הדעה של רוב המגיבים.

לדעתי הבעיה פה היא לא בכמות הדוחות אלא המניע , כי אם היו רוצים לטפל בבעית החנייה (אם הרכב באמת הפריע) היו מטפלים עם דו"ח אחד .

הבעיה שבאים פה להשלים הכנסה לעירייה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)
תן לי להבין, צילמו אותם תוך כדי שהם בתנועה?

לאף אחד משניהם לא מסרו דו"ח?

או שהם באמצע התימרון הזה (מונית חסמה את זה, השני הפועלי זבל הניחו לו זבל בדרך) גם לא היו ברכב בדיוק בשניה שהפקח הגיע?

איזה פקח, המוגי לב הללו יושבים בניידת ומצלמים.

מזל שזה באיכות של המירס שלהם ולא מצלמה slr עם עדשה טלסקופ.

זה עם המונית הוא נתן לפקחים ז.קדימה לפי התמונות. (ושכחתי לציין שבתמונה רואים שהוא היה מעל מטר מהמדרכה)

השני עם הכביש יציאה החסום בפסולת בניין דיבר עם השומר בחניון ועלה על מדרכה כמוצא אחרון.

בשתי המקרים צילמו אותם מתוך הרכב ושלחו להם בדואר.

אתה מבין.. פחדנים, הם יודעים מראש שזה דוח שגוי אבל פועלים בשיטת מצליח.

פורסם

אנשים כאלו צריך לזרוק לכרישים, או לאמצע עזה. אין להם מקום בחברה שלנו.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
Trip_88 מהפורום קיבל דו"ח על אדום לבן מול הבית שלי ב3 בלילה בין שישי לשבת. :lol:

אין על בירת הנגב, רק ככה ממנים עוד מזרקה.

ככה מחנכים אזרחים, נהוג לקרוא לכל הפקחים האלו בכל מיני שמות גנאי, אבל זאת העבודה שלהם.

מה שאני לא מבין זה למה הוא חנה באדום לבן ליד הבית שלך, יש שם המון חניה במגרש לידך, ואפשר לא להיות עצלן ולחנות ליד בית העלמין או משהו, הבחור לא נכה חס וחלילה.

בסופו של דבר יש חוקים, אם יש אדום לבן, תכבדו וזהו, למה לחפש צרות וכסף מיותר להוציא?

אני מחנה גם ק"מ מאיפה שאני צריך, אבל לא אחנה באדום לבן בחיים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לקחתי מדגם מייצג מכל החברים והמשפחה שלי.

מדגם מייצג מחברים ומשפחה זה כמו חנייה חוקית באדום לבן...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אז מה יהיה עכשיו? זה ישמש דוגמה לעיריית תל אביב? אולי בקרוב נראה אלפי פקחים יושבים על כיסאות מתקפלים ליד עשרות אלפי רכבים בתל אביב וכל עשרים דקות יהיה דוח. גם לשומרי החוק ההדוקים ביותר בנינו זה נראה לכם מצב תקין?

פורסם
1. ככל הזכור לי, עפ"י חוק, מותר על אותה עבירה לתת דו"ח כל שעתיים.

אני לא הייתי מקזז לו שקל, שיעור פי אלף יותר טוב לתינוק הייללן מאשר הקשקשת הכללית שהוא לומד באוניברסיטה.

אם כך ובמידה והוא אכן חנה שם במשך יומיים (48 שעות לצורך העניין), אז לשיטתך חסרים שם עוד 16 דו"חות.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

• תוכן חדש...