Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, יש לי רכב הונדה סיויק שנת 2003 בעבר שמתי ברכב מולטימדיה והרכב עשה לי בעיות חשמל ולא הניע עד שטיפלו לי בבעיה ...

לאחרונה שמתי רמקולים חדשים ברכב כי המקוריים לא משהו,לא רמקולים רציניים משהו נחמד ובסיסי.

התקינו לי את הרמקולים,תוך כדי התקנה לאחר התקנה של צד אחד בדקתי את הרמקול והוא עבד לאחר שסיים להתקין לי את הרמקול השני עם הטוייטרים והכל שתי הרמקולים הפסיקו להשמיע צליל,ביקשתי מהבחור לפרק ולהתקין שוב וכך הוא עשה והפעם הוא גם השתמש חוטי חשמל שלו שאין מצב שהם לא תקינים, הרמקולים עבדו לאחר ההתקנה לעוד כמה דקות ושוב הפסיקו לפעול, היו פעמים שהזזתי חלון או פתחתי דלת וזה הפעיל או ניתק את הרמקולים, עכשיו זה בכלל לא עובד מה יכול להיות הסיבה?אם זה בעיה בחיבורים או מגעים אז רק צד אחד היה מתנתק לא? אולי הרמקולים האלה כבדים מדי לרכב ?יכול להיות שבגלל זה אני מרגיש שהמצבר שלי נחלש?

עריכה אחרונה על ידי Idan513
הוספת שאלה.
פורסם

מר ברנש אני במקומך הייתי מבקש את כספי בחזרה מאותו מתקין ומבקש המלצה פה בפורום למתקין מומלץ קרוב למקום מגוריך

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הבן אדם שהתקין לי את המולטימדיה זה לא אותו האדם שהתקין לי את הרמקולים... הבחור ששם לי את הרמקולים הוא מקצועי ויש אנשים שאני מכיר שהוא עשה להם אחלה של עבודה ... השאלה היא ממה יכולה לנבוע בעיה כזו שהרמקולים מחוברים אבל לא פועלים ... הבעיה החלה כאשר התחלתי להזיז חלון ולסגור דלת.

פורסם

בתור התחלה, איזה מערכת מולטימדיה יש לך?

איזה רמקולים יש לך?

האם יש מגבר ברכב או ציוד נוסף?

(נא ציין דגמים מדוייקים)

אתה מציין שאתה מרגיש שהמצבר נחלש. מה הסימפטומים שהובילו אותך למסקנה הזו?

פורסם
בתור התחלה, איזה מערכת מולטימדיה יש לך?

איזה רמקולים יש לך?

האם יש מגבר ברכב או ציוד נוסף?

(נא ציין דגמים מדוייקים)

אתה מציין שאתה מרגיש שהמצבר נחלש. מה הסימפטומים שהובילו אותך למסקנה הזו?

אני רוצה שתבדוק כמה דברים.

דבר ראשון במידה ובארמת המצבר שלך חלש יש מצב מאוד מאוד טוב שהוא לא ידליק לך את המגבר או את הרדיודיסק/דאבל דין.אני רוצה שתדליק את המוע שלך תעלה את הרכב על טורים של כ2000-2500 סל"ד כדי שהאלטרנטור יתחיל לשחק תפקיד ולא המצבר.במידה וזה עדיין לא עובד המצבר הוא לא הבעיה.במידה וקרה שהסאונד מפסיק לעבוד אחרי הניסיון הראשון אני רוצה שתיגש למגבר מאחור ושים לב שיש לו 2 מנורות ביקורת אחת ירוקה(מצב חשמל תקין)ואחת אדומה(חשמל לא סדיר/קצר)במידה והמנורה האדומה דולקת סימן שאחד או יותר מחוטים נוגעים אחד בשני.כלומר יש מצב שבו מינוס ופלוס נוגעים אחד בשני או שפלוס אחד של הרמקול נוגכע בגוף של הרכב הרי בכל הרכב עובר מינוס.

אם זו לא הבעיה והמנורה הירוקה דולקת והכל תקין מבחינת המגבר אז תיגש לחוטי הRCA שמאחורי המגבר ותבדוק מה מצבם.

חוטי הRCA עוברים מהמגבר אל המערכת (דאבל דין/רדיו דיסק)במידה והם לא טובים ויש המון מקרים כאלו תחליף ותראה אם זה עוזר.

אחרי שניסת את כל זה תגיד לי אם הסתדר לך.

פורסם

איך הגעת לאלטרנטור (האלטרנטור עובד גם בסרק).

איך הגעת לשני נורות על המגבר כשהבחור כלל לא ציין שיש לו מגבר (ואם כבר אז אצלי יש שבע נורות, איך הגעת למסקנה שיש לו דווקא 2).

איך הגעת ל rca שבכלל לא ברור אם יש מגבר.

לפותח השרשור.

מדובר ברכב "צעיר" עם קצת וותק, וכנראה שדיפוני הדלתות פורקו כמה וכמה פעמים, תבדוק את החיווט מהרמקול ועד ל hu (או עד המגבר במידה וקיים), תתחיל כמובן מהדיפונים, אם הבעיה החלה בגלל משחק עם הדלת/חלונות אז כנראה שקיימת שם קומבינת חיווט.

גש למתקין המהולל, שיסדר לך את זה, לא הגיוני שאתה יוצא ממתקין עם בעיה.

SCANSPEAK

פורסם

חברים יקרים תודה על הניסיון לעזרה אז הנה כמה פרטים, רמקולים של jbl 50w rms אין לי מגבר ובדרך כלל אני לא מתעסק בשיפורים וכו... פשוט קנו לי רמקולים ורציתי שהם יהיו לי ברכב ... זה שתי רמקולים קדמיים בלבד. לפני זה היו לי רמקולים מקוריים של הרכב ועכשיו הוא החליף הרמקולים החדשים באים עם טויטר רמקול ו קומפוננט לכל דלת .הוא חיבר את הכבלים שהוא ניתק מהרמקול המקורי לקומפוננט החדש ומהקומפוננט הוציא שתי יציאות אחת לטויטר ואחת לרמקול ... שבדקנו זה עבד ... גם שהוא סים את העבודה זה עבד ... ברגע שהוא הלך זה נדפק פשוט הפסיק לעבוד בדתי הדלתות.

פורסם

רק לפרק את הדיפונים ולראות מה הוא עשה שם, מאד יכול להיות שהחוטים מהמערכת לרמקולים מקצרים/מנותקים/בלויים/נקרעו מתזוזת החלון וכו'

תחזור אליו, או שתפרק את הדיפונים ותראה מה קורה שם.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...