Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה כשאני מתניע הטור עולה שניה ל2 ואז אחרי שניה יורד לאחד וחצי על פרקינג ורק כשאני מעביר הילוך הוא יורד לאחד? זה נשמע תקין? טויוטה קורולה סאן 2004.

פורסם

שלום,

ברכב שלי זה קורה כל בוקר פשוט המנוע עובד על טורים קצת יותר גבוהים בשביל להתחמם.

אני בדרך כלל נותן למנוע דקה וזה יורד מ-2 ל- 0.5-1

אני ממליץ כל התנעה אחרי שהרכב עמד כמה שעות לחכות 5 דקות ואז לנסוע.

רועי

רועי

פורסם

אני ממליץ כל התנעה אחרי שהרכב עמד כמה שעות לחכות 5 דקות ואז לנסוע.

רועי

לא בריא לחמם מנוע 5 דקות ואז לנסוע כאילו שהוא כבר חם כי הוא לא או יותר נכון לא כולו חם וזה מאיץ בלאי מכני.

הדרך האופטימלית היא להמתין כדקה לכל היותר אז להתחיל נסיעה ולהאיץ בהדרגה,ככה נוצר איזון טרמי בין כל החלקים,השמן והנוזל.

איזון טרמי שומר על מרווחים תקינים במנוע שהעדר שלו מאיץ בלאי.

כאשר מחממים בסרק נוצר פער טרמי בין החלק התחתון של המנוע והגיר לבין המנוע העליון.

פורסם
לא בריא לחמם מנוע 5 דקות ואז לנסוע כאילו שהוא כבר חם כי הוא לא או יותר נכון לא כולו חם וזה מאיץ בלאי מכני.

הדרך האופטימלית היא להמתין כדקה לכל היותר אז להתחיל נסיעה ולהאיץ בהדרגה,ככה נוצר איזון טרמי בין כל החלקים,השמן והנוזל.

איזון טרמי שומר על מרווחים תקינים במנוע שהעדר שלו מאיץ בלאי.

כאשר מחממים בסרק נוצר פער טרמי בין החלק התחתון של המנוע והגיר לבין המנוע העליון.

תודה לך, למדתי משהו מצטער על התשובה השגויה ככה מכונאי אמר לי פעם.

שבת שלום.

רועי

• תוכן חדש...