Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבקש המלצה לפנצ'ריה אמינה בפתח תקווה, ראש העין, אני צריך רביעית צמיגים 185/15/65, חשבתי על פלקן 912 או משהו דומה בסביבות 300 ₪ לצמיג, אני ריאלי ?

אשמח לעוד המלצות על צמיגים במחיר הזה.

תודה.

פורסם

שלום,

תתקשר לצמיגי מטלון ז'בוטינסקי 65.

הם מפרסמים באתר tires4u falken sn828 במחיר 313 ש"ח ze912 במחיר 336 ש"ח.

תנסה גם בצמיג ישיר השילוח 7.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מצאתי צמיגי טויו 185/65R15 Proxes CF2 88H TL אני לא מוצא בשום מקום את ארץ היצור כתוב יצור במקור יפן, מה זה אומר בדיוק? אשמח לחוות דעת על הצמיג לפני אני קונה.

תודה

פורסם

לדעתי טויו cf2 עדיפים על פאלקן ze912.

השאלה, מה ההפרש במחירים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היום אני ממליץ רק על צמיגי ויקטור בפתח תקוה, שנים הייתי מחליף לכל המשפחה בצמיג ישיר אבל מאז שגיא הבעלים מכר את העסק ליבואן של מישלין זה כבר לא אותו דבר.

פורסם

מתנצל על התגובה המאוחרת. צמיגי Toyo Proxes CF2, כמו כל צמיגי Toyo המיובאים לישראל, מיוצרים ביפן. Proxes CF2 הוא דגם צמיג חדש, שתוכנן ומיוצר לפי הדרישות העדכניות של התקינה האירופאית לצמיגים חסכוניים, שקטים ובעלי מרחק בלימה קצר בכביש רטוב.

• תוכן חדש...