Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפוך גוטה. מסכי הFHD המפלצתיים האלו עם המעבדים המטורפים האלו דורשים חשמל רב ולכן גם אם דוחפים שם סוללת ענק - עם קצת יותר מדי שימוש מהסטנדרט במכשיר ואתה נשאר בערב בלי סוללה. הלוואי שהדור החדש של הסמארטפונים היה מותיר אותך יומיים שלושה עם סוללה. בחלומות כרגע.

אני לא מתווכח לשם הויכוח, אלא מדבר מניסיון. לי יש G2 וסדר היום הטיפוסי שלי כולל 40-45 דקות וויז בבוקר, עוד 25 דקות בערב, וביניהן יום של שיחות, מיילים, ואטסאפ וכו'. אני עדיין מגיע הביתה עם סוללה באזור ה-30% לפחות, בלי לגעת במטען. לגבי הנוט 2 הניסיון הוא של חבר (שהוא גם חבר פורום נכבד זה) והנוט 3 טיפה יותר רחוק - לקוח של לקוח, אז את זה ניקח, לצורך הדוגמא, בעירבון מוגבל. ברור שזה לא מתחרה באורך חיי סוללה של 6230I, למשל, אבל במונחי היום זה מצוין.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

RK,

אם כך הדברים אז זה יפה מאד.

לי יש HTC ONE (M7) והשימוש שלי דומה לשלך - 9-10 בערב נגמר (מתחיל ב06:30).

ואם כבר הזכרת את ה6230I, אחד המכשירים האהובים עליי בכל הזמנים היה ה6100.

בעצם גם העלית..

היו ימים :lol:

פורסם (נערך)

אצלי בשימוש סביר (בערך 3.5 שעות מסך, 3 שעות דיבור, וויז, מיילים, וואצאף וכאלה) הנוט 2 שלי מחזיק בשקט 24 שעות וגם יותר.

בשימוש קליל יותר עברתי את ה 48 שעות.

ולספקנים הנה תמונות

1.jpg2.jpg

עריכה אחרונה על ידי ceyal
פורסם

shorlakk בדוק מה צורך לך סוללה.

אני אם M7 מאז ההשקה פלוס מינוס חודש והסוללה מספיקה לי לכ3 יום בשימוש קליל , 5-6 שעות מסך וכשעה דיבור ממש טיפה הודעות וואטסאפ לאומת זאת מלא מיילים.

לצערי הטלפון שלי מצרפת ועדיין לא קיבל עדכון לסנס 6 ככה שאין לי תגובה בנושא :( להפתעתי TG כבר קיבלו את סנס 6.

אודי A4

דימה.

פורסם
הבעיה שלך היא בכבל ולא באייפון.

תקנה כבל מקורי של אפל (עולה 100-120 ש"ח) והכל יעבוד פיקס.

עדיף לקנות כבל של ILUV מאושר ע"י אפל, מניסיון הם הרבה יותר עבים ואיכותיים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

על גבול ההזוי קצב ההחלפה הזה.

היה לי כל אייפון בבית מהראשון (ולרוב 2 אייפונים) וכל אייפד מאז השני (ולרוב 2 אייפדים) , אני עובד איתם כל יום כל היום.

כל הכבלים חוץ מאחד (שעבר התעללות קשה ונפח את נשמתו - דווקא של אייפון 5) - איתי עד היום! (למעשה הכבל של האייפון הראשון עם מתאם משמש אותי עד היום בחדר שינה בתור הכבל מטען כל לילה).

כל המטענים ללא יוצא מן הכלל - המקוריים - עובדים (סינים מתו לי 2 , לא נוגע בזבל הזה יותר, בכל זמן נתון מפוזרים בבית 4 במקומות שונים + כאלו שמשמשים למשרד ולנסיעות).

ומעולם לא היתה לי בעיית טעינה באף מכשיר.

מבחינת חיי סוללה - עם הפיצ׳רים של 7 אכן הדבר נהיה יותר כבד , עדיין קשה להשוות את זה לבלטת ענק כמו הNoteים שהסוללות שלהם עצומות , אבל לעומת אנדרואידים ממוצעים - זה בערך שווה ערך בשימוש שלי (אפילו יותר טוב לרוב עקב ניהול יותר יעיל משמעותית של Processים והגבלות מצד אפל)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

נשבר לי ה(שלוש אותיות מתחיל ב ז') מהאפל האלו. ה IOS7 הפסיק לזהות כבלים "לא מקורים". כל פעם צריך לפרוץ מחדש. עברתי לאקספריה Z2 ומרוצה עד הגג. צג גדולץ חיי סוללה משובחים (חוזר הביתה מיום עבודה עם 50% סוללה - באייפון לא יותר מ20%). כל מה שבא לי לעשות אפשר בלי פריצה, נגד מיים וגם לא אכפת לו לקבל על כבל חשמלי מסוג מיקרו USB שעולה דולר... אני עם אפל סיימתי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ה IOS7 הפסיק לזהות כבלים "לא מקורים".

אתה לא חייב מקורי, רק שיהיה מאושר ע"י אפל. כבלים של ILUV בדרך כלל איכותיים יותר באותו המחיר.

Just daily

פורסם

לא משלם יותר מדולר על כבל טעינה. מדיניות חברה. בטח לא עשר דולר על פקקט חוט

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
לא משלם יותר מדולר על כבל טעינה. מדיניות חברה. בטח לא עשר דולר על פקקט חוט

אל תשלם בעיה שלך, אף אחד לא מכריח אבל זה חלק מהמוצר של אפל והוא לא זול.

לצורך העניין אני מוכר כבלים של ILUV לאייפון 5S ב-100 ש"ח כמו גרעינים בחנות שלנו.

Just daily

פורסם
נשבר לי ה(שלוש אותיות מתחיל ב ז') מהאפל האלו. ה IOS7 הפסיק לזהות כבלים "לא מקורים". כל פעם צריך לפרוץ מחדש. עברתי לאקספריה Z2 ומרוצה עד הגג. צג גדולץ חיי סוללה משובחים (חוזר הביתה מיום עבודה עם 50% סוללה - באייפון לא יותר מ20%). כל מה שבא לי לעשות אפשר בלי פריצה, נגד מיים וגם לא אכפת לו לקבל על כבל חשמלי מסוג מיקרו USB שעולה דולר... אני עם אפל סיימתי.

כמה שילמת על ה-Z2? ואיפה רכשת אותו?

פורסם

אתה יודע למה? כי פראיירים לא מתים. אחרי 5 שנים כאוהד גדול של אפל הבנתי שהייתי פראיירים. לשלם 100 ש"ח על כבל. עם אקדח צמוד לראשי לא תוציא ממני 100 ש"ח על חוט

פורסם

זה ממש לא קשור לאהדה אלא צרכי הלקוח.

אם הלקוח חי על ביטוח לאומי וקונה אפל אז הוא לא פראייר אלא טיפש.

Just daily

• תוכן חדש...