Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה הכתיב לנו היבואן בישראל וככה חושב כל מי שלא בקיא בתחום הרכב.

אין צורך להחליף כל כמה חודשים כלב מקורי, מספיק לדעת לשמור על הדברים ולזכור שהזול עולה ביוקר (קמצן משלם פעמיים).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

למה לשלם 100 שקל לכבל מקורי? תזמינו מחו"ל ממקור אמין, אומנם עלות מישלוח התחלתית היא 21$, אז תעשו קנייה קבוצתית לכל המישפוחה/חברים ויצא לכם גרושים :-)

http://www.etradesupply.com/catalogsearch/result/index/?part_category=147&q=apple+cable+oem

http://www.etradesupply.com/oem-apple-iphone-4s-iphone-4-iphone-3g-iphone-3gs-car-charger-kit.html

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
ככה הכתיב לנו היבואן בישראל וככה חושב כל מי שלא בקיא בתחום הרכב.

אין צורך להחליף כל כמה חודשים כלב מקורי, מספיק לדעת לשמור על הדברים ולזכור שהזול עולה ביוקר (קמצן משלם פעמיים).

הכבל היחיד שנשאר לי מקורי מכל המוצרים של אפל זה של ה-iPad Mini שבינתיים שורד יפה כבר מעל לשנה (קונקטור ליטנינג חדש), האחרים (קונקטור 30 פינים ישן) לאחר 4-5 חודשים פיתחו בעיות מגעים, במיוחד בחיבור הקונקטורים.

הבעיה מתחילה מהראש, עם אפל העולמית ולא מתחיל אצל היבואן.

ולפעמים בהחלט צריך כאן ועכשיו.

אגב הבעיות של אפל זה בעיקר עם הכבל USB ל-30 פינים, בעיקר באיזור ה-30 פינים, הרבה פחות עם המטען USB.

אצל סמסונג כמעט כל הבעיות הן במטען USB וכמעט ואין בעיות בכבל.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין לי מושג על מה אתה מדבר. יש לי שלושה כבלים 30 פין מקוריים: אחד בבית,ברכב, ובעבודה. כולם בני קרוב לשלוש שנים וכולם עובדים ללא דופי. ותמיד אבל תמיד מחובר אליהם מכשיר אייפון\אייפד. אם לא שלי אז של האשה\אחד העובדים וכו׳. כנ״ל לגבי שני כבלים של ה 5.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

הבעיה מתחילה מהראש, עם אפל העולמית ולא מתחיל אצל היבואן.

נכון. למה לעזאזל צריך להמציא שקע טעינה מיוחד כשיש חיבור אוניברסלי כמעט לכל מכשיר עם USB?

כל סמארטפון אחר אפשר לטעון מהמחשב עם איזה כבל USB שמתחשק. לפעמים להיות מיוחד זה רע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אין לי מושג על מה אתה מדבר. יש לי שלושה כבלים 30 פין מקוריים: אחד בבית,ברכב, ובעבודה. כולם בני קרוב לשלוש שנים וכולם עובדים ללא דופי. ותמיד אבל תמיד מחובר אליהם מכשיר אייפון\אייפד. אם לא שלי אז של האשה\אחד העובדים וכו׳. כנ״ל לגבי שני כבלים של ה 5.

אילו הייתי היחיד - ניחא.

אבל אתה רואה כאן שאני לא היחיד, מה גם שהכרתי בשנים האחרונות לא אחד ולא שניים שמחזיקים אייפון.

בכל זאת אני מתעסק עם מכשירים סלולריים כל יום כל היום.

נכון. למה לעזאזל צריך להמציא שקע טעינה מיוחד כשיש חיבור אוניברסלי כמעט לכל מכשיר עם USB?

כל סמארטפון אחר אפשר לטעון מהמחשב עם איזה כבל USB שמתחשק. לפעמים להיות מיוחד זה רע.

במקרים כאלה להיות ייחודי זה טוב אך ורק למונופול (במקרה הזה אפל)

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

slowride, עד כמה שאני יודע האירופאים העבירו חוק שעד 2017 כל מכשיר שימכר אצלם

באיחוד יהיה חייב בשקע אוניברסלי שהם קבעו (המיקרו usb) ככה שאפל תצטרך למצוא איזה פתרון...

בלי קשר לזה, הליטנינג הוא חיבור מוצלח מאוד בעקבות העובדה שהוא דו צדדי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אם הוא מוצלח, זה חיסרון גדול מאד שלמכשיר כזה יומיומי צריך להסתובב עם עוד ציוד מיוחד.

אפל מצליחים בלי קשר, הם מותג נחשק.

פורסם

לשאלתך למה אפל עשתה ככה וככה, כי היא רוצה להרוויח עליך עוד, רוב הכבלים החליפיים - זבל

הסוללות של האייפונים, לא להיט.

היו לי שלל מכשירי אפל, בסוף נתתי צאנס לסמסונג עם הגלקסי 3, יותר טוב מהאייפון כמעט בכל קטגוריה, עכשיו אני עם הגלקסי 5, אני לא אכנס פה לסקירה שלו, אבל הסוללה מחזיקה הרבה יותר מכל סמארטפון שהיה לי, אם משתמשים בפונקציית חיסכון לפרקים, בכיף מחזיקה יומיים.

SCANSPEAK

פורסם
slowride, עד כמה שאני יודע האירופאים העבירו חוק שעד 2017 כל מכשיר שימכר אצלם

באיחוד יהיה חייב בשקע אוניברסלי שהם קבעו (המיקרו usb) ככה שאפל תצטרך למצוא איזה פתרון...

בלי קשר לזה, הליטנינג הוא חיבור מוצלח מאוד בעקבות העובדה שהוא דו צדדי.

הבעיה נפתרה חלקית ע"י המטען הפריק (מטען משקע קיר ל-USB וכבל מ-USB ל-30Pin/Lightning) ונפתרה סופית ע"י המתאם הזה ממיקרו USB ל-Lightning:

314pHFvZydL.jpg

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

חחח אני כבר רואה את הסירטונים של המיתחרים של אפל שהולכים לעשות בדיחות על חשבונם שמראים אדם נואש שמנסה להציל את האייפון הגוסס שלו ומחפש אחר מטען ולבסוף הוא מצליח להשיג מהסביבה מטען USB וגם כבל מיקרוUSB אבל ברגע האחרון האייפון שלו מת כי הוא לא מצא את הצ'ופצ'יק המטומטם הזה וצועק !!Why Apple-WHY . :roflmao:

הולכים לרדת עליהם חזק בנושא- כולם עם מיקרוUSB זמין בכל מקום ורק לאפל תיצטרך ליסחוב איתך את הצ'ופצ'יק הזה :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אז חקרתי היום קצת את העסק ויוצא שהמכשיר שלי תקין לחלוטין והבעיה במטען כי אני מטעין במכללה במטענים של אחרים והכל בסדר,כנ''ל באוטו.

עכשיו נשאר לקנות עוד כבל שיחזיק עד שאני אזמין 10 כבלים מEBAY.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חברי המעגל הראשון
פורסם
חחח אני כבר רואה את הסירטונים של המיתחרים של אפל שהולכים לעשות בדיחות על חשבונם שמראים אדם נואש שמנסה להציל את האייפון הגוסס שלו ומחפש אחר מטען ולבסוף הוא מצליח להשיג מהסביבה מטען USB וגם כבל מיקרוUSB אבל ברגע האחרון האייפון שלו מת כי הוא לא מצא את הצ'ופצ'יק המטומטם הזה וצועק !!Why Apple-WHY . :roflmao:

הולכים לרדת עליהם חזק בנושא- כולם עם מיקרוUSB זמין בכל מקום ורק לאפל תיצטרך ליסחוב איתך את הצ'ופצ'יק הזה :-).

היגיון אמריקאי - חיבור יותר נח שהוא בעצם מעמסה (צריך לסחוב אותו לכל מקום)

כמו שמנים בקלנועיות.

• תוכן חדש...