Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמאס לי.

עוד לא עברה שנה מאז שהאייפון 4 אצלי והחלפתי כ4 כבלים,2 שנאים ושקע טעינה אחד. עכשיו שוב אני מוצא את עצמי עומד כמו קוף ומנסה למצוא זווית נכונה כדי שהאייפון יטען.

מה אתם עושים כדי שהאייפון שלכם לא יהיה מושבת לפחות פעם בחודש?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה לי שנפלתי על רכישה קצת לימונית...אני באמת מתייחס לאייפון בצורה יפה מאוד והוא נראה ועובד כמו חדש. רק כל מה שקשור אצלו לטעינה שווה לת*ת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אין מה לעשות כל הכבלים הסיניים האלה פשוט זולים ובאיכות נמוכה וגם שורפים את הבטריה ולא בריאים לה.

הכי טוב לשלם קצת יותר על הכבלים המקוריים (10 דולר לכבל זה לא קצת יותר זה הרבה אבל שווה את זה), בכל מקרה שווה לך לנסות להחליף בטריה, יעלה לך לא יותר מ100ש"ח והחיים אחרים לגמרי!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
מאזן: אייפון 4 בן 3 שנים. מצבו כחדש, מטען וכבל מקוריים כחדשים, IOS6.

גם אצלי... איפון 4 בן 3 מתפקד כמו שעון שוויצרי.

גם אצלי היה אייפון 4 במשך שלוש שנים, מצבו היה כחדש, מטען וכבל מקוריים כחדשים במשך שלוש שנים.... עד שאיזה יצר שטני גרם לי לעדכן אותו לIOS 7.

מאז אותו יום ארור שעשיתי את זה, האייפון המעולה הזה נהפך להיות כמו מכשיר ב50$ מDX. כל ניסיונותיי להחזיר את הגלגל לאחור עלו בתוהו וזרקתי אותו לחבר בחינם ועברתי לHTC ONE. תכל'ס עכשיו אני מבסוט לאללה מהמכשיר אבל האמת - חבל. אייפון 4 היה פצצה של מכשיר. וכן, גם המטען שלו.. :lol: אף פעם לא הייתה לי שום בעיה.

פורסם

אין קשר למכשיר! 3 שנים היה לי את הזבל הזה שנקרא אייפון 4, מטען וכבל מקוריים שעברו תנאים קשים, לעולם לא הייתה לי בעיה בטעינה.

כשהייתי מטעין במטענים לא מקוריים הייתה לי את הבעיה שאתה מדבר עליה.

רכוש בכל מחיר כבל ומטען מקוריים ושכח מהצרות.

ייתכן ויש בעיה בשקע הטעינה ועלות התיקון לא גבוהה .

Miata ND2

פורסם (נערך)

יש לזה פתרון וטיפלתי בבעיה שכזאת אצלי אחי ( אם זה דומה כמובן )

מסתבר כשהאייפון נמצא בכיסים, בגי'נס או בכל מיני מקומות, מצטבר לכלוך רב אשר נדחס בכל הכנסת כבל בפתח של הטעינה. זה הגיע למצב שהכבל לא היה נכנס עד הסוף, לא היה נתפס עם הפינים, זה המצב?

אם כן, כאשר ניקיתי, לקחתי מספר כלים חדים, דקים בסגנון פינצטה וכו', ופשוט התחלתי בתנועה של הוצאת החוצה מהצדדים של כניסת הכבל ( איפה שאמור להתפס עם הקליפסים )

ויצא משם כל כך הרבה חרא וסיבים דחוסים שאני הייתי בשוק !

תפעיל תאורה חזקה מאוד, ותסתכל בפתח, לאחר מכן עם מברשת שיניים אבל מסיבים של ניילון קשיחים הייתי מנקה ועד שלא הוצאתי וגירדתי את כל החרא שנדחס... רק אז, המכשיר חדש להיות כמו חדש בטעינה והכבל נכנס עד הסוף.

כמו כן, זאת בעיה ידועה גם בשקע האוזניות כן? גם שם נדחסים סיבים עם הזמן וזה גורם ליציאת הכבל.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

Or05230,

משעשעת העובדה שהמכשיר שאתה קורא לו זבל, אוכל בלי מלח את כל הזבל האמיתי שיצא שלוש שנים אחריו - נצח במושגי טכנולוגיה. רמז לדוגמה: גלקסי.

אם לא הIOS7 שז**ן את המכשיר הייתי נשאר איתו עד עכשיו. בשביל מה צריך פאקינג מסך 5" או מעבד מתומן ליבות בשביל לדבר בטלפון, לשלוח ולקבל הודעות ומיילים ובשביל להתעדכן קצת במדיה חברתית? קצת לצלם תמונות שממילא רואים אותם אח"כ על המכשיר עצמו/מסך מחשב, קצת מוסיקה, קצת חדשות, קצת ניהול משימות, קצת GPS וקצת שופינג באיביי?

את כל זה ועוד עשיתי בהצלחה יתרה באייפון 4.

משחקים? קאם און. בשביל זה יש קונסולה מחוברת לפלזמה. ליצור תכנים? טאבלט 7-10 מינימום של המינימום כדי לא לתסכל את עצמך ולסבול.

סמארטפונים בגודל +5" הם מכשירים שגדולים מדי מכדי להיות טלפונים ניידים (געגועיי לסטאר-טק) וקטנים מדי מכדי להיות מחשבים ניידים/קונסולות כפי שהם מתיימרים להיות.

ועדיין אני מבסוט לאללה עם 4.7" שלי..

טוב, נחזור למטען. Automatic1 צודק. לאבא שלי היה משהו דומה וניקוי הג'יפה סגר את הפינה.

פורסם
Or05230,

בשביל מה צריך פאקינג מסך 5" או מעבד מתומן ליבות בשביל לדבר בטלפון, לשלוח ולקבל הודעות ומיילים ובשביל להתעדכן קצת במדיה חברתית?

בשביל לא להיות מחובר למטען כמו נרקומן למנה הבאה. G2 או נוט 2, שלא לדבר על נוט 3, נותנים לך יום עבודה מלא ועמוס בין טעינות. אייפון (וגם גלקסי, למען הסדר הטוב) יכולים לחלום על חצי יום עבודה בלי מטען.

אגב סטארטק - הוא עדיין אצלי (דיגיטאלי, של אוראנג'). מת לנסות להפעיל אותו פעם, ממש אהבתי אותו.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

איך גרמתי למלחמה בין חובבי אפל לחובבי כל שאר המכשירים אני לא יודע.

בקיצור לפני חודשיים החלפתי את שקע הטעינה וגם קניתי מטען חדש (נראה מקורי אבל די זול :lol:).

באוטו הפלאפון מטעין מצויין אז אני חושב שאני אנסה באמת לנקות את שקע הטעינה ואולי זה יעזור.

תודה!

פורסם
אי אפשר להשתמש בקונטקט כמו בצבא? (ספריי לניקוי מגעים)

לא ממליץ, פעם חבר ניסה את זה על אייפון 4, מצא את עצמו מחליף שקע טעינה ועוד איזה חיישן שנדפק תוך כדי.

הקונטקט זה ספרי מאוד אגרסיבי, למרות שבתכלס הוא מאוד אפקטיבי (וטכנאי תקשוב כמוני נושם את הזבל הזה יום יום) :(

אם כבר, אז תרסיס אלכוהול 95% או משהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)
בשביל לא להיות מחובר למטען כמו נרקומן למנה הבאה. G2 או נוט 2, שלא לדבר על נוט 3, נותנים לך יום עבודה מלא ועמוס בין טעינות. אייפון (וגם גלקסי, למען הסדר הטוב) יכולים לחלום על חצי יום עבודה בלי מטען.

אגב סטארטק - הוא עדיין אצלי (דיגיטאלי, של אוראנג'). מת לנסות להפעיל אותו פעם, ממש אהבתי אותו.

הפוך גוטה. מסכי הFHD המפלצתיים האלו עם המעבדים המטורפים האלו דורשים חשמל רב ולכן גם אם דוחפים שם סוללת ענק - עם קצת יותר מדי שימוש מהסטנדרט במכשיר ואתה נשאר בערב בלי סוללה. הלוואי שהדור החדש של הסמארטפונים היה מותיר אותך יומיים שלושה עם סוללה. בחלומות כרגע.

זה נכון שהסוללה של האייפון 4 הייתה מחזיקה רק עד אחהצ ערב אך כמעט שנתיים הייתי עם קייס סוללה של מופי2000 ומטעין פעם ביומיים. התרגלתי למשקל.

GABIUBOGI,

ממש לא. אני שנים עם אייפון הייתי מבסוט והייתי גם נשאר בלי הIOS7 המזורגג שדפק לי אותו. וכעת אני עם אנדרואיד ומבסוט לאללה גם.

אנו מדברים על הבדלים בין דורות של מכשירים, בלי קשר לאפל או אנדרואיד אחר.

עריכה אחרונה על ידי shorlakk

• תוכן חדש...