Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיניה פעמיים אפל. אתה מתאר לעצמך שבמרצדס הגז יהיה משמאל?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

הסיבה לכך הוא שרוחב הפס והתכנון לעתיד בלייטניג הרבה יותר גבוהה והושקעה הרבה יותר מחשבה למה הלאה.

סה״כ בא נזכור שכבל ה30 פינים הקודם קיים ומחזיק במהירות טובה מאוד מאז שנת 2000 בזמן שרוב היצרניות החליפו 4-5 סוגי מחברים לפחות... (ואני אומר בעדינות כן?)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מה אתם מבלבלים, השקע של אפל שונה אך ורק מסיבה אחת!

בכדי שהם יוכלו לשלוט במחיר המוצר ובפרק הזמן שיעבור עד שיכשל, קוראים לזה באפלית מצויה Planned Obsolescence או כשל מתוכנן מראש.[h=3][/h]

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הסיבה לכך הוא שרוחב הפס והתכנון לעתיד בלייטניג הרבה יותר גבוהה והושקעה הרבה יותר מחשבה למה הלאה.

סה״כ בא נזכור שכבל ה30 פינים הקודם קיים ומחזיק במהירות טובה מאוד מאז שנת 2000 בזמן שרוב היצרניות החליפו 4-5 סוגי מחברים לפחות... (ואני אומר בעדינות כן?)

קשקוש מוחלט, הטלפון שלי עם חיבור USB 3 שגם אם יעשו באפל שמונה פליקפלאקים לאחור לא יסחטו מהחיבור ברק" שלהם שום דבר ביחס אליו, זה עדיין חיבור USB 2 רק עם צורה שונה.

אהה ומשהו מגניב, לחיבור USB 3 יש תאימות לחיבור USB 2 , ואני יכול להשתמש באיזה כבל טעינה שבא לי.

SCANSPEAK

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני לא מבין גדול בטכנולוגיה, אבל קראתי באיזה מגזין שהעתיד הוא טעינה והעברת נתונים אלחוטית. אין לי מושג מה כ"כ מתקדם בחיבור של אפל חוץ מזה שהוא דו"צ.

אם זה כל הסיפור, אפשר בהחלט להסתדר בלי זה. האוניברסליות לוקחת את זה בהליכה.

החיבור הישן של אפל שהחזיק 14 שנה הוא לא יתרון כזה גדול, אולי בגלל זה הם נשארו מאחור כשכל החברות האחרות ישרו קו והיום זה רק תוקע את הלקוחות שלהם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לי אין שום בעיה עם כבלים מאיביי ב-2$ לאייפון 5S, כולל אחד שמחובר קבוע על הטרקטורון ועומד בתנאים קשים בשטח בלי בעיה. אין גם את העניין של הזיהוי של IOS7, היום הם כבר יודעים לזייף גם את זה.

לדעתי החיבור של הלייטנינג הוא הרבה יותר מוצלח מחיבור מיקרו USB, שזה די חרא של קונקטור, עצם העובדה שהוא לא דו כיווני, ולא ברור תמיד במבט חטוף מה הכיוון הנכון - זה כבר חסרון משמעותי לעומת הלייטנינג שנכנס בקלות. מעבר לזה שהלייטנינג יותר עמיד וחזק, טלפון שיושב בתחנת עגינה יושב הרבה יותר יציב על הלייטנינג לעומת מיקרו USB. הלייטנינג עשוי ממקשה אחת של מתכת, בעוד הUSB עשוי ממעטפת בלבד של מתכת, שמתפרקת די בקלות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אין ספק שהחיבור החדש שלהם הוא מצויין והייתי שמח שהוא יהפוך לסטנדרט, אבל אני לא מצליח להבין את החיבור הישן והענק שלהם.

אשמח עם לבסוף יעשו חיבור דומה בסיגנון של הלייטנינג שיהיה דו כיווני ונוח לשימוש.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

חוץ מהעניין של ios7 , מקשה של מתכת...

לא התפרק לי מחבר מיקרו USB בחיים.

עזוב, עברתי לאנדרואיד לפני שנה, יש לאשתי אייפון 5s , שנקנה לפני חודשיים ועבר כבר 4 חוטים, אני לעומת זאת עדיין משתמש בכבל מיקרו USB עוד מהטלפון הישן (גלקסי 3), החיבור מיקרו USB הרבה יותר נפוץ, בלי שום הגבלות של אפל.

"תנאי שטח קשים"- פה באמת צחקתי.

בגדול, שקע הטעינה זה רק עוד סיבה קטנה שבגינה האייפון הוא מוצר פחות טוב, מבחינתי לפחות.

SCANSPEAK

פורסם (נערך)

אאל"ט היה גם דיבור על זה שהחיבור החדש של אפל לא מסוגל להוציא FHD מלא אלה 1600 על משהו ואז עושה אפסקייל ל1080P- מישהו יודע על זה משהו?

אם זה באמת ככה- אז הם באמת משהו משהו :-).

עריכה: מצאתי את זה- האם ישתנה מאז?

http://www.idownloadblog.com/2013/03/02/lightning-digital-av-adapter/

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
אין ספק שהחיבור החדש שלהם הוא מצויין והייתי שמח שהוא יהפוך לסטנדרט, אבל אני לא מצליח להבין את החיבור הישן והענק שלהם.

אשמח עם לבסוף יעשו חיבור דומה בסיגנון של הלייטנינג שיהיה דו כיווני ונוח לשימוש.

כמדומני בזמן שהם השיקו את החיבור הזה לאייפון הראשון סמסונג עדיין היו בעידן מכשירי הצדפה ורינגטונים.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
shorlakk בדוק מה צורך לך סוללה.

אני אם M7 מאז ההשקה פלוס מינוס חודש והסוללה מספיקה לי לכ3 יום בשימוש קליל , 5-6 שעות מסך וכשעה דיבור ממש טיפה הודעות וואטסאפ לאומת זאת מלא מיילים.

לצערי הטלפון שלי מצרפת ועדיין לא קיבל עדכון לסנס 6 ככה שאין לי תגובה בנושא :( להפתעתי TG כבר קיבלו את סנס 6.

תודה על עצתך.

בשלב ראשון מחקתי את האפליקציה Clean Master - Free Optimizer שחשדתי בה כזללנית (זה די אבסורד יש לציין..) והנה אני כעת בשעה 21:00 בערב עם 23%.

התקנתי GSAM ואני רואה שtruecaller לוקח לי המון סוללה, אך קשה לוותר על האפליקציה המעולה הזו.

פורסם

אני לא יודע למה מדי פעם בהפתעה אפליקציות מתחילות לצרוך סוללה, לפני כחצי שנה ביום בהיר אחד פנגו התחילה לצרוך 20% סוללה בקביעות, לא עזר כלום חוץ מלמחוק אותה.

ככה שמדי פעם כדי לבדוק מה באמת צורך סוללה :)

אודי A4

דימה.

פורסם
נראה לכם הגיוני מכשיר של אפל עם שקע Micro USB זול?

מה זול במיקרו USB, ויותר חשוב מה יוקרתי בחיבור 30 פינים או לייטנינג?

כלום ושום דבר.

Note3 כבר מגיע עם Micro USB 3.0, ועדיין שומר על אוניברסליות, ואני בספק אם נראה בקרוב ניצול של USB3.0.

אה ואגב, ה-USB גירסה 2 לסוגיו (Mini, Micro, A, B שכולם תואמים אחד לשני כמובן) החזיק יותר מ-14 שנים.

בתחרות השתנה אין לאפל שום סיכוי, לא עם ה-30 פין מול USB2 ולא עם הלייטנינג מול USB3

מה אתם מבלבלים, השקע של אפל שונה אך ורק מסיבה אחת!

בכדי שהם יוכלו לשלוט במחיר המוצר ובפרק הזמן שיעבור עד שיכשל, קוראים לזה באפלית מצויה Planned Obsolescence או כשל מתוכנן מראש.

+1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...