Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני גר במרכז ולאחרונה עברתי למקום עבודה מרוחק מספר קילומטרים מהדירה שלי. אני לראשונה בחיי מחפש לרכוש רכב משלי ואודה להמלצותיכם\ייעוצכם. אתאר כאן סדר העדיפויות שלי ברכישה:

התקציב ההתחלתי שלי נמוך - מעדיף לא להוציא יותר מ-15,000 ש"ח, הגג הוא 20,000. כמובן, אם תהיה מציאה בפחות מזה, עדיף לי. בגלל משכורת יציבה אני דווקא לא מתנגד לתשלום קבוע שמצטבר ליותר, אבל אני לא יודע אם זה כדאי.

אני מעריך שאסע בכל יום עבודה בין 20 ל-30 ק"מ, אולי בסופי שבוע מרחקים יותר גדולים.

חשוב לי שהרכב יהיה קטן, גם אין לי בעיה עם דו-מושבי - זה בגלל שיקולי חניה. בנוסף, בגלל עבודה של שעות ארוכות עם מעט אפשרות לצאת לסידורים, אמינות הרכב היא גם חשובה - יהיה לי מעט זמן להיכנס ולצאת ממוסכים.

עדיפות לתיבת הילוכים אוטומטית על פני ידנית - אני יודע לנהוג בידני, זוגתי לא.

אני זקוק לרכב לשלוש עד ארבע שנים הקרובות, לאחר מכן אני בטוח שארצה למכור אותו. הייתי מעדיף לצאת עם מינימום של הפסדים בשלב הזה.

אני מניח שהתנאים שאני מציב לא פשוטים - אודה לכם על:

א. המלצות על דגמים ושנים.

ב. הצעות במה יותר כדאי להתפשר.

ג. המלצות על ליסינג מול קנייה יד שנייה.

תודה מראש על התשובות! נכנסתי לתחום החדש הזה לפני שבוע ואני קצת מבולבל מעודף המידע (:

• תוכן חדש...