Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חברים, ברשותי BMW Z4 ואני צריך מערכת די וי די שבעצם המסך יוצא מתוך המערכת עצמה ועולה למעלה/יורד למטה.

חשובה לי מערכת איכותית מהחברות alpine,pioneer,jvc,clarion וכו'.

הורדתי מערכת JVC 846 דאבל דין מהרכב הקודם שלי,לדעתי היא סופר איכותית אך לצערי הרב דאבל דין לא יכול להיכנס לZ4 אלא אם לא עושים בניה מיוחדת.

לגבי התקציב שהגדרתי לעצמי הוא באיזור ה5K, אשמח להמלצות.

תודה ושבת שלום.

פורסם

אתה יכול ללכת על פיוניר AVH-X7550BT

בנוגע ל 2DIN הייתי יוצר קשר עם יוסי מעילית קאר אודיו

ושואל עלות וכדאיות התקנת המכשיר הקיים ברכב שלך ,הוא מומחה בביצוע עבודות קוסטום.

פורסם

דבר ראשון תודה, בנוגע למערכת הזאת, האם יש בה סנכרון עם אייפון/אייפוד,BT וכל הפונקציות החדשות יחסית שיש בשוק?

אני מכיר את יוסי,ראיתי את העבודות שלו וללא ספק הבן אדם מבין בתחום.הבעיה שאני לא מוכן לשנות/לבנות שום דבר ברכב הזה,בניה כרוכה בשינוי פנים הרכב, דבר שאני לא מעוניין בו.

אשמח לעוד המלצות לגבי מערכות אך אם תוכל לרגע זה לפרט לי קצת על המכשיר אני יותר מאשמח.

פורסם

אני ינסה לבדוק לך פנלים לרכב באתרים מחו״ל,אל תיכנס לחיתוכים זה אף פעם לא יוצא מושלם בלי שום קשר לבעל המקצוע בנוסף הפנל הנשלף מסתיר פרטים מרשימים עם פתיחתו,

לגבי הפיוניר 7550 מדובר בהחלט בדגם משובח אבל צרייך לקחת בחשבון שהוא עולה כמעט כפול2 מדין רגיל אצל עוזי רדיו היבואן הרישמי של פיוניר בישראל יבואן פרללי זה כבר סיפור אחר יש אומרים של מדובר על אותם מכשירים דגם מול דגם,z4 איזה שנה יש לך?

פורסם

דבר ראשון תודה,לגבי פאנל,הזמנתי כבר אחד שתואם לצבע הפלסטיקה ברכב ככה שמהבחינה הזאת אני מסודר,עלה בסביבות ה100 שקלים,קצת פחות.

זה סך הכל 2 פלסטיקים לצדדים.

לגבי הפיוניר,הרצתי עכשיו כמה בדיקות לגביו,אכן בארץ הוא לא זול,מחירו נע באיזור ה5K-7K. למזלי יש את ידידנו הטוב ebay וכבר שלחתי הודעות לכמה מוכרים ובסופו של דבר המערכת תושג במחיר של 2000 שקלים (עוד 11 יום אני בברלין). לא מצליח להבין את התמחור של האנשים בארץ (לגבי כל דבר כמעט). אודיו קינג תודה על ההמלצה.ככל הנראה אני ארכוש אותה.

הרכב שלי משנת 08'.

פורסם

ממש תודה,ברכב יש כבר מערכת "דאבל דין" אם אפשר לקרוא לזה ככה (מסך שעולה למעלה ולמעטה בדשבורד של הרכב) שהוא קורא MP3 /משדר רדיו ,שולט על כל מיני עניינים ברכב וכו'. מעבר לזה ברכב יש עוד 2 מערכות,אחת מהן לניווט והשניה היא מערכת רגילה תקולה,המערכת שאני מזמין תחליף את התקולה (יש ברכב כפתור שמנווט בין שלושת המערכות) ככה שהרדיו במידה ואני ארצה לשמוע(מה שלא קרה מאז ומעולם עד שרכשתי עכשיו את הרכב עקב חוסר אפשרויות שמיעה) יש לי את המערכת שבאה עם הרכב.

שוב פעם תודה רבה לך ,ותודה גם בנוגע לזה שחידדת לי את הנושא לגבי הרדיו.

נחמד שיש אנשים בפורום שיכולים לעזור.

פורסם

כיוון שרף התקציב מאפשר ובמידה ואתה חושב כי נחוץ רציתי להוסיף כי כיום המכשיר שנחשב האיכותי ביותר בסיגמנט

הוא האלפיין IVA-D800R הוא עולה על הפיוניר בכל מובן למעט העובדה שהוא נטול BT שמגיע רק כאופציה

ע"י מתאם Alpine KCE-400BT.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...