Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב,

במהלך סיבוב המפתח לקראת התנעה (חצי סוויץ'), שמעתי קולות חשודים מתוך תא המנוע. החלטתי להחזיר את המפתח למצב OFF ולהוציא אותו החוצה, ובמקביל לפתוח את מכסה המנוע ע"מ לבצע בדיקה. התגלה גור חתולים קטן ומפוחד כשהוא נמצא מתחת לרצועת האלטרנטור והמותחנים, על תושבת המנוע התחתונה. הרכב הושבת במשך כחצי שעה עד יציאת החתול הקטן מתא המנוע בשלום.

מיותר לציין שאילו הייתי מתניע והייתי מתחיל בנסיעה, החתול המצולם היה מתפרק למיליון חתיכות ברגע שהיה פוגש את הרצועה בפעולה, או נזרק מהרכב תוך כדי נסיעה ונדרס. כמובן שהעדפתי להשבית את הרכב עד יציאת החתול.

בגלל שהרכב עמד בתוך שטח שהכניסה אליו מותנת רק למורשים, העדפתי לא לקרוא לאף אחד והוצאתי את החתול מהרכב בעצמי.

אני מפציר בכל נהג ונהגת ששומעים קולות מוזרים של הליכה או יללות מתוך תא המנוע - לא להתניע את המנוע ובטח שלא להתחיל בנסיעה! התופעה הזאת לא חדשה לי, אז ידעתי שתקוע שם חתול עוד לפני שהרמתי את המכסה (לפי הרעש).

ברגע של ייאוש צילמתי קטע קטן, חשבתי שאם אני תקוע כבר אז עדיף להקדיש כמה שניות גם לתעד. החתול יצא לבסוף בפתח שהיה באזור הציריות.

עריכה אחרונה על ידי stio
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד, אשים לב.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

נלקח בחשבון, תודה!

אהבתי את האסרטיביות :-P "צא לי מהמנוע!"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מפחיד!

שמח לשמוע שלחתלתול שלום.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

עכשיו לא בדיוק קיץ כן? בלילות קור של חורף.

בקיץ זה לא יקרה

בלי קשר, מזל ששמת לב.

פורסם

הזכרת לי מקרה שקרה לי בצבא - יוצאים מהמוצב לסיור בהאמר הנהג מניע

האוטו נדלק ונכבה ככה כמה פעמים , פותחים מכסה מנוע ורואים חתול מרוטש תקוע במנוע-מראה מזעזע :0

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

מזכיר לי מקרה שמישהו מניע את הרכב שלו ושומע: בום, בום, בום. כל האוטו קופץ לצדדים. הוא חשב שהלך לו מנוע, פותח מסכה ורואה חתול. איזה מזל היה לחתול, היא הצליח לא להתפס ברצועות ויצא ללא פגע.

מסוכן מאוד, חיה מסכנה שסך הכל רצתה להתחמם. אם יש חשד, כדאי תמיד לפתוח מכסה מנוע ולהסתכל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

החמודה שבקישור שבחתימה שלי חולצה ביחד עם אחיה מתא מנוע של פורד פוקוס שנסע מקריית אונו להרצליה. האח כבר מצא בית מאמץ - גם היא רוצה!

:turn-l:
פורסם

כמעט בכל חנות של בעלי חיים קיים ספריי שמרחיק חתולים. אני ניסיתי את זה והם כבר לא עולים לי על הרכב אפילו לא פעם אחת. כבר 3 חודשים. הדבר הזה פשוט עובד!

תרסס מתחת לרכב. זה מרחיק אותם. מניסיון.

פורסם

חתולים זה עוד חצי צרה... לפני כ-3 שנים היתה לי טרנזיט חדשה מהעבודה, שהתחילה לסבול מתקלות חשמל שונות ומשונות - הנעילה המרכזית היתה פותחת ונועלת את הדלתות באופן עצמוני, גם תוך כדי נסיעה. כנ"ל המגבים שהיו מתחילים לפעול אקראית. מכיוון שהרכב היה באחריות ניגשתי למוסך מורשה. לאחר בדיקה ארוכה ניגש אלי מנהל העבודה, נבוך למדי - וסיפר שנמצאו בתא המנוע עקבותיהם של עכברים(!!) שכירסמו ללא רחם את צמת החשמל. מתקשה להאמין ניגשתי איתו לרכב, ואכן לא ניתן היה לטעות בממצאים... האירוע הזה קרה אגב בקיץ.

פורסם
ערב טוב,

במהלך סיבוב המפתח לקראת התנעה (חצי סוויץ'), שמעתי קולות חשודים מתוך תא המנוע. החלטתי להחזיר את המפתח למצב OFF ולהוציא אותו החוצה, ובמקביל לפתוח את מכסה המנוע ע"מ לבצע בדיקה. התגלה גור חתולים קטן ומפוחד כשהוא נמצא מתחת לרצועת האלטרנטור והמותחנים, על תושבת המנוע התחתונה. הרכב הושבת במשך כחצי שעה עד יציאת החתול הקטן מתא המנוע בשלום.

מיותר לציין שאילו הייתי מתניע והייתי מתחיל בנסיעה, החתול המצולם היה מתפרק למיליון חתיכות ברגע שהיה פוגש את הרצועה בפעולה, או נזרק מהרכב תוך כדי נסיעה ונדרס. כמובן שהעדפתי להשבית את הרכב עד יציאת החתול.

בגלל שהרכב עמד בתוך שטח שהכניסה אליו מותנת רק למורשים, העדפתי לא לקרוא לאף אחד והוצאתי את החתול מהרכב בעצמי.

אני מפציר בכל נהג ונהגת ששומעים קולות מוזרים של הליכה או יללות מתוך תא המנוע - לא להתניע את המנוע ובטח שלא להתחיל בנסיעה! התופעה הזאת לא חדשה לי, אז ידעתי שתקוע שם חתול עוד לפני שהרמתי את המכסה (לפי הרעש).

ברגע של ייאוש צילמתי קטע קטן, חשבתי שאם אני תקוע כבר אז עדיף להקדיש כמה שניות גם לתעד. החתול יצא לבסוף בפתח שהיה באזור הציריות.

מי ייתן וירבו נשמות טובות כמוך .

פורסם

חתול לא יכנס לסתם כל רכב בקיץ, רק פאביה יודעת לחמם בחורף ולקרר בקיץ אפילו שהנמוע חם, פלא שהתחול לא התאפק?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...