Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעקבות מקרה דומה שקרה לי והסתיים לצערי ולצער החתול הרבה יותר רע, מאז יש לי מנהג לתת שתי דפיקות על מכסה המנוע והדלת לפני שאני נכנס לרכב. הקטע הוא שגם נחשים לפעמים מוצאים מחסה וחימום במנוע ולשכן שלי צץ נחש באמצע הנסיעה. ההוא כמעט עשה תאונה מרוב הלם.

פורסם

איזה חמוד, אבל מה הוא מיילל ? שיצא כמו גבר כמו שהוא נכנס. פעם אמא שלי נסעה באוטו והיה תקוע חתול שם המון זמן. בנוסף, עכבר נכנס בעבר למסנן מזגן ועשה רעש חזק מאוד. בקיצור, לא באמת יש דרך להימנע משהם ייכנסו, אבל יש דרכים להימנע מלחסל אותם.

פורסם

קרה גם לי בדיוק אותו מקרה , וגם אצלי היה חתול ג'ינג'י קטן .

הבעיה אצלי שכמעט כל בוקר הוא היה מתחבא, עד שהוא התרגל כבר לא להיות שם כי הוצאתי אותו כל פעם .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

בעקבות פוסט שהעלתי לפייסבוק עם הסרטון ובעקבות התגובות כאן, אני מבין שמדובר בתופעה רחבת היקף במדינה. מכיוון שיש מדינות עם טמפ' יותר נמוכות משלנו, אני משער שמדובר בתופעה עולמית. אם כך, מדוע היצרנים לא מארגנים איזה פטנט שימנע מחתולים להיכנס לתוך תא המנוע?

פורסם

קרה לי בעבר שלאחר משמרת לילה שמעתי רעשים מהמנוע, כשפתחתי ראיתי גם חתול קטן,

נתתי מכות לחלקי הרכב כדי להפחיד אותו שיצא משם ויברח

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
בעקבות פוסט שהעלתי לפייסבוק עם הסרטון ובעקבות התגובות כאן, אני מבין שמדובר בתופעה רחבת היקף במדינה. מכיוון שיש מדינות עם טמפ' יותר נמוכות משלנו, אני משער שמדובר בתופעה עולמית. אם כך, מדוע היצרנים לא מארגנים איזה פטנט שימנע מחתולים להיכנס לתוך תא המנוע?

כי הם מרוויחים על כל חתול כזה.

פורסם

נתקלתי בזה פעמיים כבר.

פעם ראשונה ברכב של אח לי ז"ל. יום אחד היה סירחון מהמזגן, פתחנו מכסה מנוע והיה שם גופה של חתול עם דם יבש והחתול בחתיכות.

פעם שנייה היה בצבא, לא זוכר למי זה קרה אבל נכנס להאמר חתול ונקרע לחתיכות וזה השבית את הרכב. אח"כ קיבלנו הוראה לדפוק על מכסה המנוע לפני נסיעה.

עכשיו בחורף אני תמיד עושה את זה.

לפעמים אני בא בבוקר לרכב ויש חתול בסביבה וכשרואה אותי הוא בורח מתחת לרכב שלי. איזה מרתיח זה

פורסם

לפני מספר שנים אבי ואחי נסעו במסגרת העבודה לאילת,נסעו ללא הפסקה מבת ים ועצרו כי שמעו רעשים בחניון יטבתה.

איך שפתחו הדלתות יצא חתול מהמנוע ורץ לכיוון השטחים הפתוחים.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

נתקלתי לפני כמה ימים בשני מקרים כאלה בשני לילות רצופים ברכבים חונים. אם אתם שומעים חתול מיילל שימו לב. באמת היצרנים יכלו לפתור את זה בקלות על ידי התקנת כיסוי מתחת לתא המנוע.

פורסם (נערך)

מקרה שקרה לפני כשבועיים.

בעודי מטייל בשכונה בפתח תקווה , אני פוגש באחותי שאומרת לי,ששמעה חתלתול בתוך מנוע של קיה ספורטז' מוגבהת.

איתרתי את הרכב,ולא יכלתי להגיע לחתול.

טלפון זריז למשטרה,ומאתרים את בעל הרכב. שיורד עם פנים חמוצות ואומר כך:

אהה כן, לא ירדתי עם המפתחות. זה אצל אשתי היא נסעה לצפון."

אני:

"אין לך רזרבי?"

הוא: " לא אני אוציא אותו בערב מהמנוע למדרכה"

הזדהתי כפעיל למען זכויות בעלי החיים,ואמרתי לו שאני רוצה את החתול לידיים שלי,ולא לזרוק אותו ברחוב.

ביקשתי את המספר שלו,שאוכל לשוב בערב ולחלץ את המסכן.

אגב,מדובר על גור חתולים בן חודשיים, שלא ישרוד יותר מכמה שעות.

ראיתי שהבחור לא מוכן לשתף פעולה, למרות ששמע את החתול מיילל לו מתוך המנוע,והוא מסיבה לא ברורה לא היה מוכן לפתוח את מכסה המנוע.

"אל תשגעו אותי עם זה לא רוצה טלפונים,אני לא איש של שיחות".והלך....

טלפון נוסף למשטרה, והסבר פשוט על אדם סרבן שלא מוכן לשתף פעולה הניב את התוצאה הבאה:

ניידת עם 4 שוטרים

כבאית עם 4 כבאים

וכולם מוכנים לפוצץ את האוטו של האדיוט הזה. וכל זה תוך פחות מ 15 דקות מהשיחה הראשונה.

מיותר לציין שתוך 4 דקות,האוטו נפתח על ידי בעליו עם המפתחות המקוריים של הרכב!

בכל אופן,לגלות עירנות למסכנים הללו.חתול היא החיה הלאומית של ישראל,ומוגנת על פי חוק. שלא נדבר על נזק אפשרי למכלולי המנוע במקרה של התנעה.

אגב. החתול אומץ לאחר 4 ימים!

עריכה אחרונה על ידי ג'ובני

ג'ובני

פורסם

ג'ובני אני מוריד בפניך את הכובע. הלוואי עלינו יותר אנשים כמוך וכמו פותח השירשור, ופחות כמו בעל הרכב בסיפור שלך.

פורסם

ג'ובאני, מצטרף. :mm_yeah:

בסיפור שלי, שלא סיפרתי במלואו, החתול השני (!) שהיה במנוע סרב להתפנות ואי אפשר היה להגיע אליו. הייתי צריך לאסור בתקיפות על קצין הרכב וחברת הליסינג מלקחת את האוטו למוסך ("רק 5 דקות נסיעה") כדי לחלץ אוטו. אידיוטים! (אפילו אם אכפת להם רק מהאוטו ולא מהחתול המסכן).

:turn-l:

• תוכן חדש...