Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון בסביבות ה20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בקרוב בן 20 ואני חושב על קניית רכב..

עד עכשיו נהגתי בעיקר על משאית C1, ורק טיפה על הרכב של אבא שלי. אז אין לי ממש סטנדרטים לרכב..

*מה שחשוב לי בעיקר זה חסכון בדלק ואמינות.

-לא אכפת לי מהמראה של הרכב.

-ידני או אוטומט? אשמח להמלצה על שניהם.

-שיהיה בעל 5 מקומות ישיבה.

-לא אכפת לי ממש משנת ייצור אם כי עדיף כמובן שיהיה כמה שיותר חדש. אבל זה כבר ביחס לכסף..

אני מוכן לשים כ20 אלף ש"ח אבל זה גם יכול לגלוש לפה או לשם. זה פשוט טווח כלשהו בשביל שיהיה על מה לדבר.

תודה.

פורסם

חפש פיאט פנדה ידנית,הכי חסכונית לתקציב שלך,פשוטה ואמינה,יש אפשרות ל5 מקומות אבל זה לא רצוי לאורך זמן.

יש גם פונטו ספייס,היא מרווחת יותר,עם חלפים דומים גם כדאי ידנית.

יונדאי גטס לא חסכונית כמו הפיאטים אבל אמינה,חפש רמות איבזור GLS/GLI,חפש אחת משנת 2006 עם מנוע 1.4 ולא 1.35 לפני מתיחת פנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חפש פיאט פנדה ידנית,הכי חסכונית לתקציב שלך,פשוטה ואמינה,יש אפשרות ל5 מקומות אבל זה לא רצוי לאורך זמן.

יש גם פונטו ספייס,היא מרווחת יותר,עם חלפים דומים גם כדאי ידנית.

יונדאי גטס לא חסכונית כמו הפיאטים אבל אמינה,חפש רמות איבזור GLS/GLI,חפש אחת משנת 2006 עם מנוע 1.4 ולא 1.35 לפני מתיחת פנים.

אוקיי תודה.

עוד דעות?

פורסם

יונדאי אקסנט שנתון 2005~2006 זה הכי גבוה למחיר. עולה בסביבות 20K משיטוט ביד 2 אפשר למצוא כמה שמורות עם קילומטר נמוך. וכמובן אמינות וחסכוניות

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם
יונדאי אקסנט שנתון 2005~2006 זה הכי גבוה למחיר. עולה בסביבות 20K משיטוט ביד 2 אפשר למצוא כמה שמורות עם קילומטר נמוך. וכמובן אמינות וחסכוניות

תודה על ההתייחסות.

האמת שלא מצאתי ביד 2 יונדאי אקסנט בשנתונים האלה עם גיר ידני..

• תוכן חדש...