Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חכה לסיכום שנה שלישית שלי עוד חודש,מבטיח אבטיח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש עדיין פרפר?

נראה לי שעבריינים "כבדים", כיאה למעמדם, מתניידים ברכבים יקרים. קשה לי להאמין שעבריין מצליח יתנייד בלנסר.

ישנם לא מעט שמתניידים ברכב שכור (בדר"כ משפחתית כגון מאזדה 3/6 ג'טה וכדומה) בגלל סיבות רבות (חילוט, אי משיכת תשומת לב וכדומה)

כתבה מטומטמת ונראה כאילו אשכרה פשוט מישהו רשם כתבה "בכוח" כי היו חייבים לשים כתבה באתר ולא היה משהו אמיתי לסקר...

קראתי אותה שבוע שעבר ועצרתי באמצע...

פורסם

מסתבר שהכתב של מאקו שמעון איפרגן מתמצא היטב בתחום ולכל המעוניין יש לו גם כתבה שכותרתה :"[h=1]"עשרת כלי הרכב המבוקשים ביותר על סוחרי ומבריחי הסמים בישראל "[/h]

http://www.mako.co.il/cars-magazine/articles/Article-2634444a34c6541006.htm?Partner=interlink

אין האמור לעיל מהווה כל המלצה או פרסום...

פורסם

מעניין לראות מתי נראה עבריינים בלקסוס RX.

בנתיים רוב נמצאים אצל נשות דרום ת"א וסלבריטאים שרוצים להראות שהם נוסעים בג'יפ היברידי.

אגב, גם קיה ספורטאג' נהיה חביב על עבריינים מתחילים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
חכה לסיכום שנה שלישית שלי עוד חודש,מבטיח אבטיח.

אם קונים רכב חדש זה רק בעונת האבטיחים, אחרת אין למה להשוות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הרכב הכי נפוץ בקרבם הוא הT MAX.

אין פעם שהוא עובר מבלי לקבל ממני מבול קללות(וכמובן שחייב להיות לו אגזוז זרימה סופר חופשית מעירת ילדים)

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם (נערך)

אז אפשר לקטלג רכבים לפי תפקיד?

קורקינט - עודף מילדים שקונים חטיפים בסופר

איביזה - עודף ממכונות חטיפים

מזדה 6 - עודף מעסקים קטנים

X5/קיין/טוארג - עודף מעסקים גדולים

מרצדס - חומרים מיוחדים

סופה - העברת חייבים למשכן החדש בחולות

פיאט פנדה - יוליאן תעזור עם תיאור :wink:

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בשביל מה משפחת פשע מוכרת מחזיקה סופות?

הם עושים טיולי שטח בשביל הכיף.כל הסופות וה 4 ראנר מאובזרות בכננות ומכשירי קשר.הם לא מתניידים איתם ביום יום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לחלץ עבריינים אחרים מעל דיונות\שאר מקומות קשים בשטח :p

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עוד כתבה חסרת ערך מבית מאקו, והפעם אחת שעושה גלוריפקציה לפשע. :mad:

זה בדיוק מה שמעצבן אותי. להיות פושע מסריח שמכניס סמים קשים למדינה ודופק להמון אנשים את החיים, או מאיים על בעלי עסקים לשלם פרוטקשן, כאילו שהמיסים במדינה הזאת צריכים עזרה בלהרוג את העסקים הקטנים, או לסרסר נשים לזנות זה משהו נחשק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מסתבר שהכתב של מאקו שמעון איפרגן מתמצא היטב בתחום ולכל המעוניין יש לו גם כתבה שכותרתה :""עשרת כלי הרכב המבוקשים ביותר על סוחרי ומבריחי הסמים בישראל "

http://www.mako.co.il/cars-magazine/articles/Article-2634444a34c6541006.htm?Partner=interlink

אין האמור לעיל מהווה כל המלצה או פרסום...

טויוטה קורולה הופיעה שם. ממש הצחיק אותי.

פורסם

אם הם היו חכמים הם היו לוקחים סליפרית כמו הפאביה.

say what?!

כשפאביה עוברת ברחובות כל המכוניות מקפלות מראות מפחד, עאלק סליפרית...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נראה לי שעבריינים "כבדים", כיאה למעמדם, מתניידים ברכבים יקרים. קשה לי להאמין שעבריין מצליח יתנייד בלנסר.

יעקב אלפרון התנייד בבורה (?) ביום מותו.

כתבה שבאמת לא ברור מה מטרתה פרט לתת אינפורמציה חסרת ערך אודות בחירות של אנשים שאמורים לא לעניין את האדם הנורמטיבי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...