Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלך ממודל 00', קיבל 2.5/5 כוכבים במבחני הריסוק. פוקוס ומגאן מאותה תקופה קיבלו 4/5 כוכבים.

מוזר מה שאתה אומר, מודל 00 היו שני סיביק, אחד מהם היה בלי כריות ו abs אולי לגביו הבדיקה מתייחסת.

בתקופה זו, כריות ואי ביאס היו פסגת הטכנולוגיה.

פרקטית אין הרבה רכבים במחיר של 4 ספרות שיעמדו בכבוד בנסיעה יומית של 180 קמ,עם 4 מבוגרים בעליות לירושלים.

הרכבים שציינת, פוקוס ומגאן, מרבית הזמן יבלו במוסך.

נוסע בפריוס 2008

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוזר מה שאתה אומר, מודל 00 היו שני סיביק, אחד מהם היה בלי כריות ו abs אולי לגביו הבדיקה מתייחסת.

בתקופה זו, כריות ואי ביאס היו פסגת הטכנולוגיה.

פרקטית אין הרבה רכבים במחיר של 4 ספרות שיעמדו בכבוד בנסיעה יומית של 180 קמ,עם 4 מבוגרים בעליות לירושלים.

הרכבים שציינת, פוקוס ומגאן, מרבית הזמן יבלו במוסך.

זה מתייחס לדגם עם ABS וכריות. (ציון של 2.5 כוכבים)

איך רואים שאתה חי מסטיגמות.

פורד פוקוס דווקא מכונית אמינה למדי, היא די חלשה ביחס לסיביק, אבל בטיחותית יותר, נוחה יותר ולא יקרה לתחזוקה.

לגבי הרנו - אם היא תוחזקה כראוי, היא תראה אמינות טובה, בהיצע המנועים שלה גם נמצאים מנועי טורבו דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ממש לא חי מסטיגמות,

מצחיק, אפילו אתה שבעד רנו, לא מסוגל להימנע מהסתייגויות, כמו ״ בתנאי שתוחזקה כראוי״. רתיעה שלי מפוקוס ומגאן, מגיעה מאנשים מסביבי ולא מסטיגמות. בכללי, יותר מידי תקלות ואני מדבר על מגאן 2008 ופטרוזיליה 2005.

וכן, משפטים כמו ״לא ותחזקה כראוי ״ או ״מוסכים בארץ לא יודעים לטפל ״ עדיין פוסלים רכב מבחינתי.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

הוזכרו הסוזוקי ליאנה, SX4 וסויפט - כמי שנוסע הרבה בעליות (מתגורר בחיפה) ונוהג בסוזוקי למינהם לא מעט שנים - הליאנה וה-SX4 המוקדמות (מנוע 107 כ"ס) - שהן כמעט זהות מבחינת מערכת ההנעה - יעשו את העבודה, אבל בגמלוניות. SX4 מדגם 2010 ומעלה (מנוע 120 כ"ס) תטפס בשמחה. הסויפט תציע כוכב NCAP נוסף - אבל בקטגוריה יותר קטנה - ולפחות בגרסתה העכשוית (מנוע 1.2 ליטר, דומני שהופיעה בדגם 2011, כלומר באמצע 2010) תהיה גם היא זריזה בעליות, אם כי פחות מה-SX4 אני עולה את פרויד ברכב כזה בדרך כלל בנתיב השמאלי, ולא כמתנחל. אין לי נסיון עם גרסת ה-1500 של הסויפט ששווקה עד 2010.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בתור אחד שעושה את העליות ו הירידות של ים המלח באופן קבוע, ממליץ בחום על רכב בעל מנוע גדול, 2000 סמק.

אם גם הבטיחות חשובה אז אפשר לחפש סדרה 5, A6 משנתונים ישנים יותר. הרכבים האלו מסיביים מאוד ו הרבה יותר בטוחים. אוקטביה בהחלט יכולה להיכנס למשוואה כאחת שלא יוצרת רכבת בעליות.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

מאסיביות הייתה פעם בטיחות,

היום יש רכבים לא מאסיביים במיוחד והם בטיחותיים יותר מרכבים מסיביים, קח למשל את הI30 של יונדאי, יש לה 5/5 כוכבים במבחני הריסוק גם בדור הנוכחי וגם בקודם, בעוד לאוקטביה "המסיבית" מהדור הקודם, יש רק 4 כוכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם (נערך)

כמה שטויות רושמים פה.

מה פיקנטו? הבנאדם רוצה בטיחות וכוח אתה מציעים לו מיני?

למה להרוס תשרשור עם סיויק 00׳?

לבנאדם היה רכב 2013 אז הוא ירד לרכב 10 שנים מתחת? בחייאת.

(גם שזה היה רכב טוב)

הבנאדם ניזון מסטיגמות, אז bmw או האודי?

תעשה חושבים, אפשר לתחזק. שנתית 3 פנדות בכל כניסה של רכב פרימיום למוסך.

סיויק 09 יכולה ליהיות טובה, רובן עם קמז גבוה אבל אלו רכבים מצויינים.

שינסה למצוא פאביה עם מנוע 1.6 או פלנטרי או ידני. (ה1.4 לא רע, ביחס לכל הפנדות והפיקנטו הוא חזק יותר!)

כנ"ל מה לגבי רומסטר 1.6?

מה הוא חושב על אמריקאיות (במסלול שכולל עליות וירידות מנוע גדול כדאי יותר)

ביואיק לקרוס (הצורה מ06) מאליבו (הצורה של 2010, היפה)

אלו רכבים שמשלבים מרווח נוחות אמינות ובטיחות.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

ניר נתן לי פה אופציה לרעיון טוב,

אפשר לקחת מאליבו ולהסב אותה לגז.

מקבלים רכב חזק, מרווח ונוח וגם בזכות הגז, עלויות הדלק נמוכות יותר.

פורסם

מסכים עם nir100 הרכב שלי ממש לא הנושא כאן. אני מצטרף להמלצה על המליבו, בנסיעות כאלה צריכת הדלק תהיה קרובה למשפחתית רגילה. רכב מומלץ נוסף זה וולבו s60, ממליץ לרדת קצת בשנתון ולקבל רכב פגז שמיישר כל עלייה. טיפול ברכבים אלו במקומות המתאימים יהיה גם לא הכי יקר.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

אני לא יודע עד כמה הוא ישמח לשמוע על אמריקאיות, שוב מדובר באדם בעל דעות קדומות שחושב שהוא המציא את הגלגל.

פורסם

שרשור פלורליזם במיטבו :)

אבל נראה שבמקרה הנ"ל זה לא רלוונטי, לי נראה שהאופציה שהפתרון הטוב ביותר לאדם הנ"ל תהיה משפחתית קומפקטית בגירסאות המחוזקות (סיויק 5 דלתות, לנסר 1.8, מאזדה 3 2 ליטר, I30 2 ליטר וכו'), ולמען האמת נראה לי שהאדם הנ"ל יסתפק גם בביצועי המכוניות הללו בגירסאות 1.6 עממיות.

עוד אופציה שנראית מעניינת היא סובארו B4 מוסבת לגז, אך יש לוודא שבאיזור שהוא מסתובב יש מספיק תחנות שמוכרות גפ"מ, ואז יכול להינות גם מרכב "גדול", נוח ובטוח ואפילו לחסוך בעלויות הדלק.

נכון שסדרה 5 תהיה נוחה ובטוחה יותר, אבל גם משפחתית מודרנית, לרוב, נוחה ובטוחה ברמה טובה עד טובה מאוד, במיוחד למי ש"עולה" מפיאט פנדה.

היברידי ודיזל יתנו פתרון טוב לצריכת הדלק, אבל יש אנשים שפשוט "מפחדים" מחידושים, אפילו אם כבר ממש לא חידושים וקיימים הרבה שנים.

פורסם (נערך)

סובארו B4 יכול לשבת בול.

יבגני, אני הצלחתי להכניס את אבא שלי לפאביה ידנית אחרי שנסע 10 שנים במכונית מנהלים אוטומטית.

בעיני האמריקאיות משלבות אמינות ונוחות, אמינות-מנועי בנזין ותיקים וגירים פשוטים וותיקים יחסית.

אם הוא רוצה יפנית שהיא פחות נוחה שיהיה לו לבריאות, אבל מבחינת עלויות שוטפות על מאליבו לדוגמא יצא תוספת קטנה ביחס לתמורה.

אם הוא רוצה ללכת על הסאגה של TSI DSG בהצלחה.

לגבי דיזליות אין לי מה לומר, יש הרבה מכוניות שציינו פה שהם מאוד אידיאליות ותפורות לדרישות שלך.

דווקא אתה כאחד שמחזיק דיזלית צריך לשטוף לו תראש. (לאור מה שדיברנו, למה שלא יקח תרכב שלך?

סך הכל אם הוא בלוק בדעותיו, תמליץ לו על הרכב הכי בטיחותי שהוא גם בכיוון שלו ושיסע בדרכים טובות.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

אני הכנסתי את אבא שלי לרנו, אחרי 10 שנים עם יפניות וקוריאניות.

בנתיים הוא מרוצה ואני מקווה שימשיך להיות מרוצה.

פורסם

מדובר בבחור מבוגר שהוציא רשיון לפני פחות משנה, רכש פנדה מהניילונים, והתהפך איתה על כביש מישורי.

אה והוא ניזון מסטיגמות, ואוהב להוכיח את חוכמתו.

שתבינו עם מה אני צריך להתמודד.

במפגש הבא בתערוכת מועדון ה5 בב"ש אני אראה לכם תמונות באייפון של הפנדה המסכנה.

• תוכן חדש...