Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

החבר של אמא שלי עשה טוטאלוס בפנדה 2013, לשמחתו הוא יצא ללא פגע.

כעת הוא מחפש רכב מעט יותר גדול, שיהיה יותר מרווח מאחורה.

הדרישות שלו הן:

בראש ובראשונה שהרכב יהיה זריז ואיתן בעליות ים המלח.

צריכת דלק.

מקום סביר למבוגרים מאחורה.

שנה מינימלית 2008.

כמובן אמינות וזמינות חלקים וכו.

הדרישות שאני מוסיף, עקב הכרות עימו, ובעיקר בגלל שהוא מסיע את אמא שלי מדי פעם, הן:

בטיחות.

בטיחות.

בטיחות.

התקציב כאמור הוא 70 אלף ש"ח.

המליצו לו על ליאנה\SX4, אבל אני לא מכיר את הרכב לכן לא ידעתי מה להגיד לו בנושא.

כמו כן המליצו לו על שלל היפניות הליסינגומטיות כגון קורולה ומאזדה 3, אבל אני בכלל חובב צרפתיות לכן לא היה לי מה להגיד גם בנושא הנ"ל.

אשמח שתכווינו אותי לרשימה של המלצות, שאוכל לתת לו ושהוא ימיין לפי העדפה של טעמו האישי.

כמו שהבנתם, הוא מהדור שמקשיב ל"יפני זה הכי טוב" ולי אין כוח להתווכח איתו, אז עדיף לתת לו רשימה של מכוניות אסיאתיות.

תודה :-P

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הוא היה מרוצה מהפנדה, הוא יכול לנסות פיקנטו (למרות שהוא מבקש משהו גדול יותר).

לא רק שהיא תעמוד בגבורה, אלא היא תהייה חדשה לגמרי ויישאר עודף של 2000 ש"ח. אני מדבר על הדגם המאובזר האוטומט

פורסם

פיקנטו? אין שם כל כך מקום מאחורה למבוגרים. (על כח אני לא מדבר, כיוון שהניסיון בן הרבע שעה שלי איתה לא מספיק בשביל שאסכים או אשלול)

נראה לי שאיזה סופר מיני תתאים, פיאסטה? במחיר הזה הוא קונה את הידנית החדשה.

אם הוא מעדיף משהו יותר רציני ומשומש אז

i20 i30

הונדה סיויק/אינסייט

טויוטה אוריס /קורולה

מזדה 3

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

פלואנס או מגאן DCI, מגאן דור 3. אתה יודע שאם יש לך שאלות עליו יש לך למי לפנות :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

רק דיזל.

אנחנו עובדים בתיירות ונסיעה לים המלח עבור אבא שלי נהייתה יותר שגרתית מנסיעה למכולת.אתה רק צריך לראות את כל ה1600 אוטומט נחנקות שם בזמן שאבא שלי עוקף אותם בכיף עם הI800 שלו.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני נוסע לפעמים בפיקנטו 1.2 אוטומט והיא לוקחת את העליות הקשות ביותר בחיפה בלי להתאמץ.

לא יודע אם זה הרכב האידיאלי, בטוח שרנו פלואנס דיזל תהייה טובה יותר - אבל יש יתרון לרכב חדש לעומת משומש וזה משהו שצריך לשקול.

פורסם

פיקנטו לא תהיה כ"כ חסכונית בדלק אלא ממוצעת בלבד, אני הייתי הולך על ספלאש\סוויפט יעשו עבודה מצויינת וחסכונית (הספלאש יחסית מרווחת למידותיה).

פורסם

אחרי שנתיים עם פיקנטו אוטומטית:

הרכב זריז ומסתדר בקלות עם העליות לערד.

אולם, תחת עומס (עליות, מזגן, מספר אנשים ברכב), כדי להוציא מהמנוע את היכולות שלו צריך להוריד הילוכים (ידנית או בקיק-דאון), וזה מתבטא בצריכת דלק גבוהה.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

איך מבקשה לייעוץ לרכב שאמור לבלות הרבה מנסיעותיו בכבישים בינעירוניים תובעניים יחסית עם דגש על בטיחות ובקשה שיהיה יותר מרווח מפנדה הגענתם ללדון בפיקנטו.

בקשר לדיזל, תלוי בכמות הנסועה, מה שבטוח שטורבו דיזל בעליות זה תענוג, אבל כל משפחתית רגילה תשרוד את הנסיעה, חלק יותר וחלק פחות.

בקשר לבנות סוזוקי, על הליאנה אין מה לדבר, SX4 כנראה תהיה בסדר, למרות בחינה בטיחותית יש טובות ממנה.

בעניין האינסייט, למי שצריך לנהוג הרבה בעליות ובמזג אוויר חם לא הייתי ממליץ.

בכל מקרה כדאי שנדע כמה בערך בשנה הרכב יסע כדי לתת ייעוץ יותר מדוייק.

פורסם (נערך)

כמו שרשמתי בתחילת השרשור, הבחור ניזון משמועות ולי אין כוח להוכיח לו דברים(יפני הכי טוב וכו').

אני אנסה להציע לו דיזליות, למרות שזה נראה לי כמו מבוי סתום.

חשבתי להציע לו אינסייט\פריוס- מה דעתכם?

פיאסטה חדשה גם הצעתי לו, לא יודע מה הוא חושב בענין.

כאמור, מקרה קשה.

פיקנטו יותר קטנה מפנדה לא? אז למה להציע אותה מלכתחילה?

עריכה אחרונה על ידי lesles
פורסם

אם כבר היברידיות אז פריוס או סיביק הייבריד, האינסייט לא משהו.

חוץ מזה היברידי יותר מומלץ למי שנוסע בעיקר בעיר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

פה ושם אפשר לצוד I30 או אחות קוריאנית אחרת דיזל.

מצד שני, כבר הייתה לו פנדה (לפיאט אין בדיוק מוניטין גרמני\יפני) אז למה עכשיו רק יפני?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...