Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אינסייט בעליות ארוכות מרגישה קצת חלשה ודיי רועשת ובטמפ' גבוהות המע' ההיברידית לא עובדת במלוא ההספק, אז לא הייתי ממליץ, הסיויק ההיברידית גם כן.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את הפריוס אני פחות מכיר, המצבר שלה גדול יותר והמנוע החשמלי חזק יותר, מנסיון קצר איתה בגליל עם רכב עמוס ונהיגה רגועה היא הייתה בסדר גמור, אני מדבר על הדור האחרון.

אבל אין מה לעשות, מחוץ לעיר, ומיוחד בעליות דיזל יהיה מעט חזק יותר ומעט חסכוני מהיברידי.

פורסם

היברידי מביא את יתרונו בעיר, איפה שבולמים הרבה, כך הוא נטען.

בבין עירוני, היתרון מתגמד.

דיזל נשמע כמו פתרון מעולה, פלואנס דיזל\I30 דיזל\סקודה\VW דיזל - כל אלה יכולות להיות אופציה מצויינת, בגלל שאתם גרים באיזור בלי בעיות חניה, פלואנס תתן לדעתי את התמורה הטובה לאגרה, כאשר מיד אחריה פאביה\אוקטביה (כאשר החסרון של האחרונות הם בעיקר השכנים שלא משלמים ארנונה ממעבר לכביש..)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עליות וגיר רציף הם מתכון לנסיעה רועשת ומעצבנת. זה מבחינתי היה מוריד את ההייברידיות לסוגיהן, מה עוד שכפי שנכתב כאן יתרונן בצריכת דלק אינו כה משמעותי בנסיעה חוץ עירונית, ודאי כזו שדורשת מאמץ. מה שמאוד יתאים לדרכים הרריות הם מנועים עם מומנט עשיר בסיבובים נמוכים, דיזלים יהיו בסדר, גם בנזין עם טורבו, הראשונים נדירים בתקציב הזה, אלא אם המדובר במכוניות ישנות יחסית ולרוב עתירות קילומטראז'. כל זה משאיר מכוניות בנזין עם טורבו כאופציה מועדפת, פולקסוואגנים למיניהם למשל, או אפילו מה שיתלבש מצוין על מסגרת התקציב, גם יענה להבנתי על שאר הדרישות וגם מגיע מאותו בית ממנו הגיעה הפנדה המנוחה.

פורסם

ההונדות ההיברידיות פחות מוצלחות מהטויוטות.

פריוס דור אחרון לא בתקציב שלך. הדור הקודם לדעתי לא יספק את הסחורה בעליות ים המלח.

רכבים עם מנוע 1.6 ליטר מתאמצים לעלות את העליות האלה (לא מדבר בכלל על פיקנטו...).

עדיף משפחתית גדולה עם מנוע 2.0 ליטר. גם יותר בטיחותית וגם יותר מפנקת בנסיעות מסוג זה.

המלצתי לחבר שעושה את המסלול הזה גם מידי יום על טויוטה אוונסיס והוא סופר מרוצה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הבעיה איתו שהוא לא רוצה רכב גדול מדי, לכן אוונסיס הוא לא ירצה.

נמליץ לו על דיזלית, נעדכן אם הוא לא ירצה.

תודה לכם.

פורסם

בקטגוריית משפחתית בנזין חזקה יחסית וחסגונית יחסית יש את ההונדה סיויק, היא אמנם מעט יקרה, אבל נחשבת אמינה ובעלת שוק משומשות יחסית חזק.

פה יש התלבטות בין 4 דלתות שבה הגיר זריז יותר, אך השיגה 4 כוכבים במבחני הריסוק, מול ה5 דלתות ששם הגיר מעט פלגמט יותר אך זכתה ב5 כוכבים במבחני הריסוק וגם תא המטען בה גדול יותר, מושב ותנוחת הישיבה נוחות יותר (לטעמי) ותא מטען שהא גם גדול יותר וגם נוח יותר לשימוש.

פורסם

מניסיוני האישי, סיוויק מודל 2000, כבר 7 שנים, נסיעה לירושלים עם 4 נוסעים, עומדת בגבורה במשימה. הרכב עם 320 אלף קמ ומגלה אמינות מעולה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם (נערך)

לסלס ידידי, הכל שאלה של תקציב, ב 70000 נכנסת סיוויק 2009 , רכב גדול משלי, חזק ובטיחותי יותר. אני אעבור לרכב כזה בכל אופן.

אגב, יחסית למודל 2000 הרכב שלי בטיחותי, , יחסית לרכב במחיר של 4 ספרות הוא סופר בטיחותי, עם abs ושתי כריות אויר. ומאוד יציב בגלל מרכז כובד נמוך. תתפלא, לא הייתי מחליף אותו בפנדה 2013.

עריכה אחרונה על ידי spring

נוסע בפריוס 2008

פורסם

מהכרות טובה עם הרכבים שציינת:

לסוזוקי s4 ורנו מגאן לא הייתי מתקרב, הייתי מתפשר בשנתון והולך על סיוייק 2009.

בצרפתיות הייתי שוקל פלואנס דיזל בלבד, הייתי חוקר קודם על אמינות הגיר החדש שלה.

נוסע בפריוס 2008

פורסם
לסלס ידידי, הכל שאלה של תקציב, ב 70000 נכנסת סיוויק 2009 , רכב גדול משלי, חזק ובטיחותי יותר. אני אעבור לרכב כזה בכל אופן.

אגב, יחסית למודל 2000 הרכב שלי בטיחותי, , יחסית לרכב במחיר של 4 ספרות הוא סופר בטיחותי, עם abs ושתי כריות אויר. ומאוד יציב בגלל מרכז כובד נמוך. תתפלא, לא הייתי מחליף אותו בפנדה 2013.

הרכב שלך לא בטיחותי. לא משנה כמה כריות אוויר יהיו בו, ברגע שהפח נמחץ שום כרית לא תעזור.

אני אציע לו סיויק חדשה יותר, נראה מה יגיד.

מגאן אני גם לא ממליץ לאף אחד(מתחת לשנתון 2007), מעל שנה זו(כולל) אני רק משבח את הרכב, כי יש לי כזה. אבל מהיכרותי איתו, הוא לא ירצה שיהיה לו רכב כמו של הבן של חברתו. ענין של פלצנות.

פורסם

לסיביק 09' יש 4/5 כוכבים במבחני הריסוק, כאשר למתחרות אחרות באותה התקופה היו כבר 5/5 כוכבים במבחני הריסוק (פוקוס, i30, לנסר, קרוז ועוד).

מה גם שהן זולות יותר לרכישה וללנסר, לפוקוס ולi30 יש גרסאות עם מנועים חזקים יותר, ככה שגם התירוץ שהביצועים בסיביק עדיפים לא תופס.

הרכב שלך ממודל 00', קיבל 2.5/5 כוכבים במבחני הריסוק. פוקוס ומגאן מאותה תקופה קיבלו 4/5 כוכבים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...