Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
R9 280X - שיחקו אותה בTMS עם המחיר, הכרטיס לא רואה ממטר את הכרטיסם שציינו כאן, תהנה לך ותחזור לדווח על חווית המישחקים :-).

לשם המחשת הביצועים בין הכרטיסים שהוצעו כאן לעומת ה280X:

http://www.tomshardware.com/charts/2014-vga-charts/compare,3608.html?prod%5B6785%5D=on&prod%5B6786%5D=on&prod%5B6800%5D=on

הGTX 650 OC בכלל לא שווה לישקול כי הוא חלש הרבה יותר מכל מה שבהשוואה.

אם היית קורא את כל השרשור מההתחלה ועד הסוף, היית רואה ומבין שלבחור היה תקציב ראשוני של 3500-3700 שקלים, איפה למען השם היה אפשר להכניס לו כרטיס כגון 280X? :lol: אבל לא נורא.

מן הסתם שמדובר פה על מחירים כפולים, אין על מה לדבר, R9 סדרה חדשה לעומת דור קודם של NVIDIA.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

מצטרף להמלצה על הSSD של סמסונג, בשבילי SSD זה או סמסונג או אינטל ובשניהם אני מרוצה לאורך תקופת השימוש.

Automatic1

שים לב למה שאמרתי- שסחתיין על המחיר ל280X כי גם אני רציתי לשים אותו אבל הוא עלה 1580 שקל בKSP, בTMS הם ממש הציעו מחיר נמוך שהכניס אותו לתקצב :-).

ו"

הכרטיס לא רואה ממטר את הכרטיסם שציינו כאן

"

שכתבתי התכוונתי גם לעצמי- אבל אין ניקוד במילה "שציינו" :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

זאת חריגה של עוד 100 ש"ח, אפשר להמשיך עם זה לנצח :p

בואו נעצור כאן. מבחינתי קיבלתי את אישורכם למפרט, חוץ מה-SSD שברור לי שיש טובים ממנו. אך אשאר איתו בכל זאת בגלל התקציב. בנוסף ב-tms רשום שלשניהם יש אחריות לשלוש שנים.

אגב אם תוכל לצרף קישור לכתבה שמשווה בין הכוננים אני אודה לך, כי לא הצלחתי למצוא.

ושוב תודה. עזרתם לי לעשות את ההחלטות.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

בחייך ;)

Samsung Evo 120GB vs Kingstopn v300 120GB

פורסם

אגב אם תוכל לצרף קישור לכתבה שמשווה בין הכוננים אני אודה לך, כי לא הצלחתי למצוא.

בבקשה:

http://ssd.userbenchmark.com/Compare/Samsung-840-Evo-120GB-vs-Kingston-SSDNow-V300-120GB/1886vs1892

הפערים בהחלט גדולים מאוד, והאמן לי, מנסיוני, לא להתפתות לקינגסטון/ סאנדיסק.

רק סמסונג או אינטל.

בהצלחה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
סעמק, שיכנעתם אותי להיפרד מעוד 100 ש"ח ;)

בשביל זה אנחנו כאן .:lol:

תתחדש ותהנה- פנק אותנו איך יצא בסוף :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

בחרת מפרט מעולה יחסית למחיר.

חבל שלא הייתה לך אפשרות לקניה באילת, חסך לי 1200 שקל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
סעמק, שיכנעתם אותי להיפרד מעוד 100 ש"ח ;)

http://www.tms.co.il/preview/spec/gzh7tvdc

זהו. היום אתקשר ל-tms לתחילת תהליך ההרכבה.

תודה!

מפרט מעולה, לא תצטער על זה. חבל שאתה מתפשר על 8GB.

קירור למעבד הייתי לוקח (בעצם קניתי) 212 של Cooler Master.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם (נערך)
מפרט מעולה, לא תצטער על זה. חבל שאתה מתפשר על 8GB.

קירור למעבד הייתי לוקח (בעצם קניתי) 212 של Cooler Master.

בהסבר המפורט שלי בעמוד הקודם אתה יכול לקרוא ולהבין מדוע הוא אינו צריך 16GB כרגע, מדוע DUAL CHANNEL זה מיתוס כיום לשוק הביתי והיכן יושבים בקרי הזכרון ( רמז: בתוך המעבד ) ואתה תבין, שבתור התחלה, בכדי לקצץ בין 200-300 שקלים, הולך על סטיק אחד של 8GB בגלל עבודות פשוטות ומספר שעות בודדות בשבוע

כמו כן, ברחבי הרשת, אם תבצע חיפוש ובדיקה, תראה מהר מאוד, גם ביוטיוב און ליין, שאין הבדל בין 8GB לבין 16GB. כן יש הבדל בין 4 ל 8GB בגיימינג מן הסתם ובתוכנות.

ההבדל בין 8GB ל 16GB קיים במידה ואתה עובד עם 30 חלונות בדפדפן ומבצע עריכות מאוד כבדות ורינדורים, במידה ולא, 8GB ולאחר מכן מוסיפים עוד 8GB.

הבחור יכול לשדרג גם עד 32GB של זכרון, ביחידות של 8GB בכל פעם אם ירצה, אין בזה שום בעיה.

*** למי שלא מבצע OC ( המעבד גם לא יכול בדיוק לפי מה שהוא בחר וגם הלוח ) הקירור המקורי עושה עבודה מעולה ושקטה

במיוחד כשהוא בחור בקירור של חברה ידועה איכותית ושקטה מאוד, הקירור הזה הוא מעל הפופיק אפילו.

הקירור המקורי של אינטל משאיר את המעבד על TURBO MODE ללא כל בעיה במשך ימים.. הקירור הזה במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם
מנצל"ש:

אשמח לדעת מה דעתכם על כ.מסך הזה:

GV-R927XOC-2GD

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4795#ov

1. לאיזה שימוש הוא מיועד?

2. באיזה מסך אתה הולך להשתמש נכון להיום ומתוכנן שינוי בעתיד? ( רזולוציה גבוהה יותר? )

3. מהו הספק כוח שיש לך?

4. מהו הלוח אם?

5. מה המעבד?

6. מה התקציב שלך עבור העניין?

7. מה אתה הולך לעשות עם הכרטיס מסך? גיימינג? סתם קצת פורנו וYNET?

פורסם
ההבדל בין 8GB ל 16GB קיים במידה ואתה עובד עם 30 חלונות בדפדפן ומבצע עריכות מאוד כבדות ורינדורים, במידה ולא, 8GB ולאחר מכן מוסיפים עוד 8GB.

זו מחלה אצלי, הכל פתוח. גם המשחקים של אחי הקטן רצים ברקע.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

• תוכן חדש...