Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4425 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים !

הכל התחיל מחמישי שעבר, שהיו בעפולה גשמים מטורפים והאוטו התחיל לגמגם לי ממש , כמו שלפעמים אני שוטף אותו , אז עצרתי בצד בכביש 6 והתחלתי להדק חוטים ופתאום זה נעלם !

כל הסופש נסעתי מצויין פיתאום עד עכשיו , מורגש רעידות קלות (כמו אוטובוס שעוקף אותך בכביש המהיר ), רק שזה פחות חזק אבל בתדירות יותר גבוהה, ואיבוד דלק שאי אפשר להתעלם ממנו ... בנוסף המחשב רכב מתחיל להוריד לאט לאט את חישוב הדלק לליטר , תוך כדי נסיעה שזה כבר נותן אינדיקציה על תקלה ..

בנוסף שם גז 2500 על ניוטרל שומע מן פצפוצים כמו "פופקורן"

חברים , אני חושד לכיוון מזרקים , היום אשלוף פךאג פלאג וניראה מה מצבם !

-- עידכון --

חברים בכוונה אני מפצל את זה , מההודעה המקורית למה שחוויתי אתמול

פתאום התחלתי להרגיש חוסר רציני בכוח ובסחיבה + צריכת דלק נוראית !

חשדתי במזרקים ,אז התחלתי לשלוף החוצה פלאג פלאג ולמראה עיניי כולם עכורים , כלומר אין מצב שבבת אחת 4 מזרקים הלכו לי לעולם , בנוסף בדקתי ניצוץ בחוטים עצמם וניצוץ שיוצא מכול חיבור של סליל הצתה ( לא אינדיקציה מדוייקת אבל לפחות אני יודע שהם עובדים ) ,

אני חושד בחיישן הMAP , מה שמותקן אצלי כעת זה החיישן המקורי , בן 11 שנה , יכול ליהיות שהוא נותן את אותותיו .

לבסוף כשחיברתי את הכל המנוע חזר ליהיות עגול ,

מה אתם אומרים חברים ? לנסות לנקות את החיישן MAP ? זה הכיוון ? מה הפלאגים ,להחליף או לחכות ולעקוב ?

תודה מראש !

נ.ב.

פלאגים חדשים בקושי 3000 ק"מ NGK

חוטי הצתה חדשים בקושי 2000 ק"מ

תמונה לצורך העיניין של הפלאג (כולם זהים)

ywzm1m0jyzay.jpg

עריכה אחרונה על ידי matanamos
פורסם

אתה מתאר תקלת הצתה .יש לבדוק ראשית מפלג/סליל הצתה מי מבין השניים הקיים ברכב תקול כנראה.

לפי תיאורך יש בריחת ניצוץ -אחד מחוטי ההצתה פורץ ניצוץ (אם החוטים תוצרת BS הם לא איכותיים ויש להרכיב חוטי הצתה של BERO) או שהמפלג עצמו אינו תקין.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מסכים עם הבחור למעלה,זה נשמע בדיוק כמו בריחת ניצוץ. היה לי אותו דבר בפיאט מריאה

אתה יכול לראות את זה בחושך

ואם לא, אז תבדוק את המפלג והפלאגים

פורסם

לפי מה שאני הבנתי אין מפלג בפונטו אלא 2 סלילי הצתה לכל זוג צילינדרים !

עכשיו מאז כתיבת ההודעה , האוטו נוסע חלק ברוך השם ,אבל עדין במעקב.

יכול להיות תקלה ריגעית עקב המזג אוויר !

חוטי הצתה הם של חברת INTERMOTOR האנגלית

בדיקת ניצוץ בחושך כמובן שנעשה על חם כשקרה המקרה בלילה !

כרגע נוסע קצת על טורים גבוהים על מנת לנקות את המצתים אותם נבדוק שוב בעוד שבוע +- על מנת לראות התקדמות

• תוכן חדש...