Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא שומע באס טוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי עזרה יש לי רדיו דיסק של גיויסי jds 890 מגבר של שראוד 180 וואט וסאב של רוקפורד פאנץ' 600 וואט רק הסאב מחובר על המגבר אני יודע שהוא חלש אבל אני לא שומע את הבאס טוב הטדר שהוא מוציא נורא נמוך יכול ליהיות שמשהו בחיבורים שלי לא טוב אם תוכל להסביר לי איך מרכיבים את הסאב טוב ואת המגבר גם אולי משהו בו לא טוב

פורסם

אחי הסאב של רוקפורד שאתה מדבר עליו הוא לא חלש בכלל יש לו כוח אבל המגבר כנראה שהוא לא מספיק חזק כדי להרים את הסאב....

מה שאני מציע לך זה לעשות במגבר גישור בחיבור של בסאב וכך תהיה לך עוצמה יותר גדולה שתגיעה מהמגבר אל הסאב ואולי זה יעזור במשהו

פורסם

מחבר את הפלוס והמינוס אבל לא באותה יציאה יעני של פלוס אחד ומינוס אחד כמו שעשית עד עכשיו רק להעביר בדרך כלל זה ל2 חיבורים הקיצוניים ביותר....

פורסם

קודם כל תוודא שהמגבר שלך יכול לעמוד בגישור בכלל...אחרת לא יהיה לך מגבר בכלל

ואם הוא יכול לעמוד תראה צריכים להיות סימונים ממי אתה לוקח את הפלוס וממי את המינוס...ולפעמים גם יש כפתור שצריך להעביר כדי שהמגבר יעבור למצב של גישור

אבל הכי חשוב תבדוק אם המגבר תומך בזה

פורסם

איך אני בודק אם אני יכול לעשות את הגישור הזה ..?

ויש לי עוד קצת להרים את הווליום במגבר זה יעזור במשהו ? או שזה יהרוס את השמיעה..

פורסם

לך למתקין תן לו 50 שקל תגיד לו שיחבר לך את זה ככה...

וזה שאתה לא שומע את הבאס זה רק מחוסר כוח לרמקול אני עם אותה בעיה הייתי עם ה6X9 שלי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

איזה תשובות אתם נותנים לו כאן... liranazuz ... באמת(!)

איך אתה מציע לו גישור אם אתה לו יודע מה יש לו ברכב?!

galush, אם אתה לא כ"כ מתמצא (וכך נראה) הייתי ממליץ לך ראשית לבוא למפגשים

ואולי מישהו מבחוץ יוכל לעזור לך.

אם תבוא למפגש צפון - לא תלך הביתה בלי שנפתור לך את כל הבעיות...

אם אתה מהמרכז - תברר מתי יש ואם יש.

חוץ מזה, תבדוק טוב טוב את הדגמים שיש לך, ותפרט לנו כאן...

גל

• תוכן חדש...