Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

היום לקחנו רכב לבדיקה. בבדיקה נכתב כך:

1. מנוע קירור דלק לקוי- דו"ח בדיקות דחיסה מצורף. לברר זמן טיפול מנוע.

2. בלמים- לקוי. לפרק גלגלים לבדיקה.

אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה אומר ומה עליי לעשות?

האם נתונים אלו מורידים ממחיר הרכב, או שבכלל עדיף לא לקנות את הרכב?

תודה :)

פורסם

צלם את טופס הבדיקה עם טשטוש פרטים מזהים והעלה לכאן.

להבא- קיים פורום יעודי לעניין יעוץ רכישה.

פורסם

היכן דו"ח נתוני הדחיסה? האם פרטו לכם בעל פה מה בדיוק לקוי במנוע/מערכת קירור/דלק, ולמה לעזאזל כולם נמצאים תחת אותו סעיף?

במידה והברקסים תקינים, קרי הרכב עוצר כמו שצריך ללא רעידות וחריקות, שאר הסעיפים זניחים.

פורסם

IMG_2924.jpgמצ"ב דו"ח דחיסה.

בע"פ הוסבר לנו שלא בטוח שיש בעיה במנוע הקרור אבל יש לבדוק את הטיפולים האחרונים. הבודק עצמו לא ידע להסביר את זה..

אני חושבת שמחר אחזור לשם שיתנו לי יותר תשובות כי הדו"ח מאד לקוני.

פורסם

אני אישית לא מבין מזה כלום, אולי מישהו עם יותר ניסיון יעזור לך.

בקשי שיפריד בין הסעיפים- מנוע, מערכת קירור, מערכת דלק. בנוסף שירשום בדיוק מה הממצאים ומה לא תקין, בשום מקום לא ראיתי שרושמים פשוט X ומחפפים אותך.

חשוב- דרשי ממנו שיעדכן את השינויים בטופס, כך שיהיה מחוייב לענין. כמו שזה עכשיו זה נראה כמו סופר כסת"ח, החברה האלה רק משתכללים עם הזמן :evil:.

פורסם

דגם רכב מאוד אמין ואם טופל במוסכים מורשים כנדרש לא אמורה להיות לך בעיה עם הרכב

לעניין תוצאות הבדיקה

דעתי הכל תקין עם הקומפרסיה

בלמים יש לגשת למוסך מורשה לבדיקה של 4 מעצורים על הדרך תבקש שיבדקו מצב נוזל קירור הוא אמור להיות ירוק כמו הירקון

פנסי חזית פשוט דהויים זה מוכר בדגם וליטוש יפתור את הבעיה

פורסם

Danidin תקן אותי אם אני טועה, אם לפי נתוני הבדיקה המצב תקין לא כדאי לפנות למכון הבדיקה שישנה את זה בטופס? הרי הוא עשה x כללי על כל הסעיפים- מנוע קירור דלק, ובכך כיסה את עצמו שלא בצדק.

פורסם

אני לא יודע מה המצב האמיתי של הרכב

מה שכן אני יודע שהרבה פעמים בין המצב האמיתי של הרכב ולבין מה שרשום בטופס אין שום קשר לעיתים לטובה ולעיתים לרעה ואין עם מי לדבר הרוב זה כסת"ח גדול

הכי טוב אם תקפוץ עם הרכב למוסך שאתה מכיר או למוסך מורשה של ניסאן ותבקש חוו"ד

פורסם

הבדיקות האילו נהיו ממש כמו טוטו - שמים X במשבצת הנכונה - ויהייה מה שיהייה.

עכשיו ונוסף על כל צרותנו - מאחדים את סעיף המנוע + מערכת הקרור + מערכת הדלק. שמים לך X (שווה ל"נכשל", ולך תמצא היכן הבעייה... יש כשלון בשלושת המערכות?! באחת מהן ?! למה לא לפרט ?!).

בטח שהבוחן לא ידע איך להסביר, הרי זו נהייתה ממש תעשייה של בדיקות, כסת"ח, ללא אחריות כלשהי ולצערי גם לא הכי מקצועי.

הבדיקה הזו אינה נראית רעה, ממש לא אבל ברור שאינה שווה את הנייר עליו היא כתובה.

וסליחה מפותח/ת השרשור - ממש לא מכוון אלייך אישית או לרכב שבדקת, וייתכן שהוא גם בר קנייה, תבדקי אותו גם במוסך שמכיר דגמים כאלה. (זה רק מראה עד להיכן הדרדרו הבדיקות האילו).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...