Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין ממש חובה להדביק מדבקה על החלון. לפני כמה שנים "תפס" אותי מתנדב לבדיקה שגרתית{ללא סיבה}. הרכב היה חדש אבל ללא מדבקה על החלון. הוא "נתפס" בזה ורצה לתת לי דוח, חיפש בחוברת הרבה זמן, לא מצא כלום, שום סעיף ושחרר אותי, לאחר שנזפתי בו ללמוד את החוקים, לפני שהוא חושב לרשום דוחות.

תדאג רק שהרישיון רכב יהיה בתוקף.

פורסם

דווקא יש חובה להדביק את המדבקה על שמשת הרכב אבל היא של הבוחן בטסט ולא של בעל הרכב.

זה שנותנים מדבקה במשרד של הטסטים לבעל הרכב לא פוטר אותם מהחובה שלהם להדביק אותה.

תקנה 274 לתקנות התעבורה:

"274. מצא בוחן רכב כי נתקיימו ברכב נבדק כל התנאים שבתקנות 271, 272, 273, 273א, 273ב ו-273ג ידביק בצידו הימני העליון של החלון הקדמי של הרכב תווית שבה יצויין החודש לחידוש הרשיון, יחתים את רשיון הרכב בחותמת כשירות לתנועה וידביק עליו את ספח התווית שהודבקה על חלון הרכב, כאמור."

פורסם

כל מה שאתה אומר זה ב-100% מדוייק.

אבל מבחינת השוטר שעצר אותך, אין דוח או נקודות, אלה "אזהרה בעל פה".

כמובן שכמה שהרכב יהיה ישן יותר הם יחפשו את התווית על השמשה קודם ורק אחר כך יבקשו את הרשיון רכב לבדיקה.

בביקורות פתע של משרד התחבורה, הם יבדקו את מערכות הרכב וינסו להוריד אותו מהכביש בכל מחיר, עם או בלי המדבקה.

• תוכן חדש...