Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קימקו BW

anery
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי היום קימקו BW (תודה, תודה...), גיליתי שתי הפתעות - אחת, לא נכנסת קסדה שלמה מתחת למושב, איך שלא הופכים את זה (תרתי משמע...), למרות שקראתי מבחנים וגם דיונים בפורומים, בהם נטען שנכנסת. שניה - אין קיק!! יעני אם הלך המצבר, לך תחפש כבלים. מה תגידו?

פורסם

הנרי בקשר לקסדה?,אולי אתה צודק.

אבל בקשר לקיק? אתה קודם קונה, ורק אז מבחין שאין קיק.

לא זזה רורס, היה רורס?....................:wink:

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם

סיני, מצד אחד אתה צודק, מצד שני לחפש קיק זה כמו לבדוק שלקטנוע יש אגזוז...פשוט לא העליתי בדעתי שמייצרים היום קטנועים ללא קיק. בכל מקרה, אני לא חושב שבגלל זה לא היתי קונה. אני מקווה שלא יהיו לי עם זה בעיות.

פורסם

לMAD CAT היה כזה כלי לחודש(?) בערך.

יש לו בלוג בפורום תפוז.

שווה מבט.

"מעולם לא נתתי לבי"ס להפריע להשכלתי" גם אני לא הפרעתי לי...

למכירה- KLE500 95 במצב טוב.

פורסם

לגבי המבחן בפולגז.

אנחנו תמיד שמחים לקבל ביקורת, ואכן תא האחסון אינו מרופד, ואנו נשנה את זה במבחן.

לגבי הקסדה, אני הצלחתי לסגור את המושב עם הקסדה, כפי שמופיעה בתמונת המבחן.

מבירור עם בעל B&W אחר, גם הוא מצליח לסגור את התא עם קסדה מלאה.

ייתכן שצורת הקסדה משפיעה על היכולת לסגור את התא, כיוון שגם עם הקסדה שבתמונה היה רושם שקסדה מעט גדולה יותר הייתה משנה את המצב.

בכל אופן, תתחדש עם הקנייה החדשה ותהנה, למרות שלא מכרו לך קיק צד! :wink:

פורסם

בתור אחד שהיה לו כלי כזה שנה וחצי אני לא חושב שיש צורך בקיק כי המצבר אף פעם לא אכזב ותמיד הקטנוע הניע,

לגבי הקסדה, אני הצלחתי להכניס קסדה שלמה אבל זה הצריך לחיצה על המושב.

פורסם
לגבי המבחן בפולגז.

אנחנו תמיד שמחים לקבל ביקורת, ואכן תא האחסון אינו מרופד, ואנו נשנה את זה במבחן.

לגבי הקסדה, אני הצלחתי לסגור את המושב עם הקסדה, כפי שמופיעה בתמונת המבחן.

מבירור עם בעל B&W אחר, גם הוא מצליח לסגור את התא עם קסדה מלאה.

ייתכן שצורת הקסדה משפיעה על היכולת לסגור את התא, כיוון שגם עם הקסדה שבתמונה היה רושם שקסדה מעט גדולה יותר הייתה משנה את המצב.

בכל אופן, תתחדש עם הקנייה החדשה ותהנה, למרות שלא מכרו לך קיק צד! :wink:

יש סיכוי למבחן על ג'ילרה ראנר 200 בקרוב?

Finger's gonna kill me.

פורסם

אז ככה: לגבי הקיק, התקשר אלי בעל הקטנוע (יעני המוכר), ואמר לי שהוא שכח את הקיק בבית יחד עם ספר הרכב...:wink: עכשיו ברצינות, תודה למי שהרגיע אותי לגבי אמינות המצבר.

לגבי הקסדה: יש לי קסדה L עם כונס אויר למעלה. לאור התגובות, אחרי שרוקנתי את התא אפילו מניירות, דחפתי ת'אמא של הקסדה, ולחצתי את המושב בכוח - וואלה, ננעל! אני מקווה שזה לא עלול לשבור את המושב. בכל מקרה, יש פטנט לתליית הקסדה מחוץ למושב, כשהמושב "נועל" אותה - דווקא חביב.

אור לוח השעונים (שהוא אגב נורא יפה, בעיקר בלילה...) עושה קצת בעיות, ומדי פעם כבה. מישהו החליף פעם נורה כזו?:roll:

פורסם

אז אתה בטח לא מוריד אויר מהקסדה לפני שאתה מכניס אותה, בטח לא תיכנס.:wink:

אם האור כבה ונכבה זו באמת בעיה.

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...