Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

ביום שישי אני נוסע במיוחד לצפון הרחוק בשביל לראות רכב שטח עבור חבר.

בהנחה שהרכב יעבור את הבדיקה הבסיסית שלי, אנחנו נרצה להתקדם למכון בדיקה בשביל השקט הנפשי שלי (בהמלצה עבורו לרכוש את הרכב).

ראיתי שבעבר הומלץ כאן על מכון בקיבוץ מחניים, וזה סבבה לחלוטין. האם הוא עדיין עובד? האם יש מקום מומלץ אחר?

הרכב טופל כל השנים במוסך מורשה מטעם היבואן בקרית שמונה, אבל די ברור לי שהמוסך יבין שהוא לא יראה עוד את האוטו ולא יבצע בדיקה מעמיקה על העבודות שהוא עשה בחמש השנים האחרונות...

תודה,

יואב

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש לך מכון מצוין בקיבוץ מחניים,כשמכרתי את הגולף הקונה התעקש לסוע לשם (לא הכרתי בזמנו)

ממש איך שאתה נכנס לקיבוץ,כמה מטרים קדימה ופונה שמאלה,בניין גדול (אאל"ט יש שם גם מוסך צמוד)

למיטב ידיעתי הוא עדיין עובד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תודה. שוחחתי עימם הרגע. הם עדיין עובדים וגם פתוחים בשישי. נקווה לטוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בהצלחה.

ממליץ גם על מכון הבדיקה הזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

ממש קל:
קאר פוינט קריית שמונה. גלעד הבעלים ידען ומקצוען ואמין וסבלני.
הערה: הכותב מתגורר באיזור .

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

• תוכן חדש...