Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי את שם הרכב שלי וגם קניתי את הסמל שלו

הייתי רוצה לדעת איך אני יכול להדביק אותם בצורה טובה שלא יעופו לי (אותיות וסמל)

תודה

פורסם

עם סרגל מפולס ביחס לרכב.

תניח את האותיות על הסרגל, ובעזרת חפץ קבוע, תקבע את המרווח בין האותיות. (נסה לאתר רכב זהה, כדי לדעת את מידות המרווחים בין האותיות, ומיקום השם באופן כללי ביחס לחלקי הפח).

אם האותיות הגיעו ללא דבק דו"צ, לדעתי זה של 3M יעשה את העבודה, אך הייתי ממתין לדעות נוספות.

M-TECH E46

פורסם

חפש דבק דו צדדי של 3M או אפילו דבק דו צדדי רגיל יעשה את העבודה דבק 3 שניות לא טוב לצבע

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

אני הדבקתי בזמנו בעזרת אפוקסי, כדי למנוע נזילות הכנתי את השבלונה שבתמונה מנייר דבק, אותו הדבקתי במקום המיועד.

ערבבתי אפוקסי נוזלי, מרחתי את הספרה והדבקתי, קיבעתי בעזרת נייר נוסף וחיכיתי לייבוש מלא.

לאחר מכן קילוף של השבלונה, הספרה לא זזה מילימטר לאחר מכן.2012-11-03 10.02.59.jpg

פורסם

יש פתרון יעיל ופשוט בלי להסתבך עם אפוקסי סילוקון וכו'. יש דבק דו צדדי של 3M בדיוק למטרה הזאת, ככה גם מודבקים סמלים מקוריים על ידי רוב היצרנים.

תוודאו שאתם קונים את השחור שמיועד לשימוש חיצוני. ככה הדבקתי סמלים וזה יצא מושלם: מהר, נוח, בלי ללכלך.

היתרון, אם אחרי זה תרצו להוריד את הסמל בלי נזק לצבע, זה יהיה אפשרי. זה מחזיק מאוד חזק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...