Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן ואמין, עד 20,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ברשותי פג'ו 206, שנת 2000, 160,000 ק"מ -

באופן כללי אני די מרוצה מהרכב אך לאחרונה תקלה רודפת תקלה ולמרות שלרכב הוחלפו:

צמיגים, מצבר, ראש מנוע, מדחס, רדיאטור ואפילו שמתי מערכת חדשה, כל פעם צצה

תקלה חדשה, אמנם לא קריטית, אבל karma is a bitch....

לכן, אני מאוד מעוניין בטרייד על הרכב או למכור ולקנות רכב אחר מאותו הז'אנר (קטן, קומפקטי, חסכוני)

אבל למרות שכל רכב זה חתול בשק, אשמח להמלצות לרכבים שלא חולים במחלת הפג'ו 206,

כלומר, לא צריכים מוסך כל יומיים...

אשמח להמלצות בנושא, אפילו לא למשהו קונקרטי, אלא באופן כללי לדגם, או קצה חוט שיכול לעזור

לי לצאת ממעגל התקלות הבלתי פוסקות.

תודה לעוזרים.

פורסם

כנגד 5 שגיאות גדולות בהודעתך דיברה תורה:

1) "מחלת הפיג'ו 206" - מונח חדש בעולם הרכב נטבע בלקסיקון בזה הרגע. אין דבר כזה. ה-206 היא רכב אמין יחסית במידה וטופל כראוי. לי יש 206+ (זהה מכנית) והגם שעברה "רק" קרוב ל-100,000 ק"מ בתנאים לא קלים לא השמיעה ולו ציוצון של אי אמינות. אין לי מושג איזו פיג'ו רכשת, מתי, מי טיפל בה, היכן טיפלת בה ובאיזו איכות (נוזלים, שמנים וכיו"ב), והאם היא לימונית מלכתחילה (קורה) - אבל בוא נעמיד דברים על דיוקם, עליך לשפוט רכבים מנקודת מבט סטטיסטית. אתה יכול לקנות יאריס שהוזנחה, ולקרוא לעלות טיפוליה "מחלת היאריס".

2) לא ציינת האם הרכב צריך להיות ידני או אוטומטי.

3) אתה משתמש במגוון מילים נרדפות- "קטן"/"קומפקטי"/"הדק אל זריר"/"עספור" אבל את החשוב ביותר לא ציינת - מהו אופי השימוש ברכב. עירוני / בין עירוני, קילומטרז', לבד או עם נוסעים? יש או אין מטען מהותי?

4) התקציב - סופי? או שיש לך עודפים ליישור קו?

5) השימוש במונח KARMA IS A BITCH לא בהקשרו בעליל.

לתשומת לב הנהגים, ההודעה מנוסחת פלצנית משום שדיברת סרה על 206.

מומנט זמין חשוב כמעט כמו...

פורסם

רכב בן 14 הגיוני שתהיה תקופה שיצוף משהו,סך הכול צמיגים ומצבר זה בלאי טבעי,לדעתי תשאיר את הרכב,כי כמו שאתה אומר לך תדע אם לא תיפול על רכב לימון,אם התקציב היה גדול יותר היה שווה,אבל הפיגו לא שווה הרבה.

בכול מקרה,כמו ששי אמר,אתה מחפש ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על התגובות כולם,

אז אציין כי הפז'ו אכן לימונית מההתחלה... תקלות קטנות ומעצבנות כל חודש שטופלו במוסך אמין מאוד, ואכן,

השתמשתי בשמנים ובנוזלים הבכי מתאימים ואיכותיים במשך הזמן.

"מחלת הפג'ו" - כל אחד מנקודת מבט ראות עיניו וזאת כי אני לא היחידי (עוד 2 חברים) שיש לו את הרכב וסבל

מתקלות חשמל וראיתי מוסך באופן קבוע על כל פיפס קטן.

הרכב ללא קשר שאני מחפש צריך להיות אוטומטי, סליחה על חוסר המידע הזה.

אופי השימוש ברכב הינו עירוני בלבד - יציאות מחוץ לעיר הם לא עניין שבשגרה.

התקציב סופי לצערי - אין לי יותר מדיי מרווח מחייה בנושא התקציב אבל אם זה פלןס מינוס 2K אולי עד שאמצא אסתדר.

והמונח karma is a bitch היא אכן בהקשר בו התקלות ברובן לא היו קריטיות אבל.... כנראה שאקבל אותה בקרוב.

אני בעיקר מנסה אולי להתקדם כמה שנתונים...לא יודע.

תודה לעוזרים!

פורסם

אם הנסיעות בעיקר בעיר,אני מבין שהקמ לא יהיה גדול,לכן מציע לחפש יונדאי גטס,היא אמינה מאוד,נסה לחפש ברמת איבזור gls/gli,ועדיף דגם אחרי מתיחת פנים ב2006 עם מנוע 1.4.

כמו כן פונטו ספייס עם עדיפות לגירסת איבזור elx/dynamic עקב הגיר הרציף שיש שם לעומת הרובוטי בשאר הדגמים.

דייהטסו yrv גם אופציה טובה יכולה להיות,אם לא בכול השנים אם איני טועה היה abs

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...