Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים ראיתי תכנית על טנק הטייגר הגרמני. היטלר נתן לשני אנשים לבנות אותו. אחד בשם הנזל [אם אני זוכר נכון], ושני בשם פרדיננד פורשה. כששניהם הציגו את הגרסה שלהם לטייגר 1 בפני היטלר, אחד הטנקים עלה באש. בתחקיר התגלה כי המנוע שלו נשרף. מיותר לציין שהטנק השני נבחר ע"י הפיהרר. רוצים לנחש לאיזה טנק נשרף המנוע?

רמז: הטנק של הנזל נבחר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לפני כמה ימים ראיתי תכנית על טנק הטייגר הגרמני. היטלר נתן לשני אנשים לבנות אותו. אחד בשם הנזל [אם אני זוכר נכון], ושני בשם פרדיננד פורשה. כששניהם הציגו את הגרסה שלהם לטייגר 1 בפני היטלר, אחד הטנקים עלה באש. בתחקיר התגלה כי המנוע שלו נשרף. מיותר לציין שהטנק השני נבחר ע"י הפיהרר. רוצים לנחש לאיזה טנק נשרף המנוע?

זה לא ממש מדוייק. מדובר על שני סוגי טנקים שונים (הנשל הגישו את הטייגר, פורשה את הלאופרד). הדגם של פורשה אמנם לא נבחר בגלל בעיות למכרז הזה

אבל הדגם שלו אומץ לכלי אחר. אגב, גם המנוע שהנשל השתמשו בו לא היה שוס - הדגם הראשון עשה שימוש במנוע v12 של מייבאך שיועד לכלים קלים והיה חלש מדי ו״עדין מדי״ (אאל״ט הקראנק שהיה עשוי אלומיניום היה נשבר) והוחלף בהמשך במנוע אחר (בעיקרון, אותו דגם) מברזל יציקה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כל טענה לאי-דיוק יש להפנות לתכנית "בניית הנאציזם", שמשודרת בנשיונל ג'יאוגרפיק. אני רק מצטט :)

תודה על התיקון בכל זאת.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

רגע, יכול להיות שאת הפורש הספציפית הרכיבו במפעל אחר ממה שרואים ב NG? נניח במפעל של מארוטי?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני שמעתי על מקרה דומה של מישהו שקנה שקודה יטי והרכב לא הפסיק לעשות לו צרות.

ולפי ה היו לו עוד כמה רכבי לימון..

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הטייגר פורשה הוסב לאחר מכן למשחית טנקים עם אחלה תותח ושריון קידמי סביר (וכאן נגמרת רשימת היתרונות שלו). בסה"כ ערימת טכנולוגיה מרשימה אך עדינה ומתפרקת, כמו כל הטנקים המתקדמים של הגרמנים חוץ מאולי ה-Jagdpanther.

לצבא הנאצי לא היה חוק טנק-לימון ולא יוטיוב אז נלחמו ותיקנו מה שאפשר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

שכחת לספר (עפ"י התוכנית) שפרדיננד לא הרים ידיים, ואת הגירסה השניה, השלישית והרביעית הוא אכן יייצר עבור הנאצים והם אכן נלחמו איתו.

מה שעוד שכחת לספר, שהטנקים שלו הונעו בעזרת מנועי דיזל אימתניים בשילוב 2 מנועים חשמליים (!) מה שכמובן גרם להרבה בעיות טכניות, הבולטת בהם, אי עמידות במים.

וכמובן סופר על כך שהטנקים הללו בילו יותר זמן במוסך (בשטח) מאשר בשדה הקרב.

וזאת אחת הסיבות העיקריות שהיטלר הפסיד בקרב היבשתי.

כך, שבעקיפין, פורשה עזר לנו.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

זה ידוע שפורשה היה ציוני גדול.

פספסתם את הפואנטה של ההודעה שלי. זה לא היה על היטלר ולא על פורשה. סתם בדיחה על שריפת המנועים של פורשה. אתה יודע כמה צחקתי כשראיתי שהמנוע של פורשה נשרף [כמו שקורה היום עם ה911].

פורסם

כשהיתה בהונג קונג ההשקה של ה-911 עם המנוע ה"מדליק" והתפתח דיון בעניין בקבוצת הוואטסאפ של חבריי לנהיגה כתבתי שבתור יהודי לא ברור לי מה הפטיש של לגרמנים עם אש......

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...