Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עומר, נראה לי שמצאת את הפחית המקבילה לאופנוע הדוקאטי שלך.בעצם, הפחית שלו התעללה בו יותר מהאופנוע שלך :brickwall::silly::loco:

יפה, ובימינו זאת אפילו אותה חברה (לא שזה קשור, הדוקאטי שלי נרכש כאשר הם עוד היו איטלקים ב100% - ככה שלפחות יכולתי לצפות לבעיות).

מה שהוא עובר, לטעמי - הרבה יותר גרוע - אני גם נהנתי מאוד מהאופנוע, הוא פשוט אוכל מרור. הייתי מתבאס אפילו לראות את האוטו הזה בחניה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדכא לראות דבר כזה.

אבל אתה יודע מה מעודד?

שבארץ אתה לא צריך לרכוש פורשה כדי לקבל חרא של שירות.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

השירות הגרוע מפתיע לרעה. מאוד לרעה. עצוב לראות שבנאדם שקונה רכב בסכומים האלה מגיע למצב שהמעשה הטריוויאלי לעשות לא נעשה.

רכב שנכנסים אליו מים, עולה לו עשן מהחלונות ועפים לו פנלים אמור להיות מוחלף. אם אני הייתי קונה רכב כזה לא הייתי מתפשר על פחות. יש מצחיק ויש חלאס.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

נשמע שהוא אוסטרלי. אני לא יודע איך זה שם, אבל בארה"ב יש lemon-law בנוגע למכוניות; אם יש מספר מסויים של תקלות בפרק זמן מסויים אפשר להכריז על הרכב כלימון ופשוט להחזיר אותו לדילר.

http://www.dmv.org/automotive-law/lemon-law.php

בארץ, למרבה הצער כנראה שלא יהיה דבר כזה לעולם.

עריכה: הוא אומר שהוא קנה מporsche north america. מעניין שהוא לא ניצל את החוק.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
חבל שמותגי פרימיום לא מבינים שפרט למחיר פרימיום צריך להיות גם שירות יוצא דופן.

כולם מכירים את האגדה האורבנית על רולס-רויס, שמספרת על אדם עמיד שרכש רולס רויס שנתקעה לו באמצע שומקום ושהוא התקשר לשירות הם שלחו לשם מייד צוות מכונאים שיסדר את הרכב.

משהמתין לחשבון ולא קיבל - התקשר לברר מה קורה עם זה וענו לו: "אדוני, לרולס רויס אין תקלות".

אלא הסיפורים שמותג רוצה שיספרו עליו - לא סיפורים כמו זה של הבחור האומלל בסיפור שחסך שנים לחלום שהתפוצץ לו בפרצוף.

עמיד זה חלב.

הבחור אמיד.

הוא גם יקבל פיצוי מתאים אחרי הסירטון הזה, בטוח.

פורסם

מדהים. אם כי אני לא בטוח מי יותר מדהים, תדירות וביזאריות התקלות או הטיפול הלקוי של היצרן.

לגבי הנזק שזה עושה להם, אין ספק שזה יוצר באזז שלילי, אבל בסופו של יום כמעט כל המקרים האלה מסתיימים במפח

נפש של מי שמפרסם אותם, כי זה לא מזיז יותר מידי לחברות הגדולות.

אושרי,

אני לא מסכים איתך.

בתור מנהל של חברה המספקת שירות ללקוחות אני יכול להגיד שבעולם של היום הדבר שאני מפחד ממנו זה לקוח כועס שמאיים בפוסטים בפייסבוק / פורומים כאלו ואחרים. לקוחות כאלו, לרב מקבלים כמעט כל מה שמבקשים - אלא אם הם ממש מעצבנים אותי.

אבל הבחור החמוד הזה - אני ממש מרחם עליו.

אגב, למי שזוכר לפני 3 שנים כאשר קיבלתי את הלאון קופרה החדשה שלי עם ג'אנט שרוט,

רדפתי אחרי מנהל האולם ושירות הלקוחות הלקוי של צ'מפיון כדי לקבל ג'אנט חדש ורק לאחר פרסום הפוסט קיבלתי טלפון

אנחנו ממש מתנצלים בוא תגיע ותקבל צמיג וג'אנט חדשים...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בתור מנהל של חברה המספקת שירות ללקוחות אני יכול להגיד שבעולם של היום הדבר שאני מפחד ממנו זה לקוח כועס שמאיים בפוסטים בפייסבוק / פורומים כאלו ואחרים. לקוחות כאלו, לרב מקבלים כמעט כל מה שמבקשים - אלא אם הם ממש מעצבנים אותי...

ורק לאחר פרסום הפוסט קיבלתי טלפון "אנחנו ממש מתנצלים בוא תגיע ותקבל צמיג וג'אנט חדשים."

זה יותר לאוף-טופיק אבל בכול זאת אגיד שזה ניהיה טרנד מגעיל מצד העסק וגם מצד הלקוח.

פורשה היו צריכים להחליף לו מזמן את הרכב, או להביא לו את הכסף בחזרה, זה פשוט שירות, הם פישלו.

אם אתה כבעל עסק מפשל אני גם מצפה ממך לפצות את הלקוח.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
רכב לימון קלאסי - גם לפי אופי התקלות (הביזארי) וגם לאור העובדה שהרכב נכנס ויוצא ממוסכים לסירוגין מבלי שיתוקן.

זה אולי קצת סוטה מהנושא, אבל הסרטון הזה הזכיר סרטון רוסי של מישהו שרכש טויוטה קאמרי תוצרת רוסיה ויורד על איכות ההרכבה והייצור שלה. הסרטון אולי ברוסית, אבל גם מי שלא מבין את השפה יבין על מה מדובר.

[video=youtube_share;BsS5tDScLRc]http://youtu.be/BsS5tDScLRc

מה שבעיקר הבנתי זה בלאט וסוכה(כל מילה שניה בלאט):lol:

פורסם

הבחור עם הקאמרי סתם זיין שכל, הסתכלתי את כל הסירטון ותכלס אין שם על מה להתלנון, אין שם דברים שהוא לא יכל לראות לפני שקנה את האוטו.

רוב התלונות שלו זה על העיצוב ועל ההנדסת אנוש של מהנדסי טויוטה.

בטוח שרוב הדברים שהוא מתאר בסירטון הוא יכל לראות במעמד הקנייה של הרכב, פשוט כנראה הוא היה מסונוור מהאוטו החדש ולא ממש דאג לבדוק כל דבר לעומק במעמד הקנייה.

לעומת זאת הבחור עם הפורשה אז אצלו העניין הפוך, אצלו כל הדברים הם דברים שלא היו קיימים במעמד הקנייה של הרכב בסוכנות וכל הדברים קראו לו תוך כדי שימוש סביר ברכב.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
מה שבעיקר הבנתי זה בלאט וסוכה(כל מילה שניה בלאט):lol:

אני חייב להגיד שפשוט אני ואבא שלי השתנו מצחוק :lol::lol::lol::lol::lol:

" נו, רכב חלום מה אני אגיד.... שכך אחיה"

פורסם
הבחור עם הקאמרי סתם זיין שכל, הסתכלתי את כל הסירטון ותכלס אין שם על מה להתלנון, אין שם דברים שהוא לא יכל לראות לפני שקנה את האוטו.

רוב התלונות שלו זה על העיצוב ועל ההנדסת אנוש של מהנדסי טויוטה.

בטוח שרוב הדברים שהוא מתאר בסירטון הוא יכל לראות במעמד הקנייה של הרכב, פשוט כנראה הוא היה מסונוור מהאוטו החדש ולא ממש דאג לבדוק כל דבר לעומק במעמד הקנייה.

לעומת זאת הבחור עם הפורשה אז אצלו העניין הפוך, אצלו כל הדברים הם דברים שלא היו קיימים במעמד הקנייה של הרכב בסוכנות וכל הדברים קראו לו תוך כדי שימוש סביר ברכב.

זה נראה יותר כמו לאדה,שבטעות שמו לה סמל של טוויוטה, עם כל הקרטוניה שם, הפלסטיקים הרופפים והמושב הסדוק חחח.

סליחה,אני מעליב את הלאדה.:lol:

פורסם

ממש חבל לי על הבחור

לא קונה פורשה!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

אם הוא לא היה מתקין גגון כל זה לא היה קורה לו

מי שמבצע פשע, ככה הוא נענש

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...