Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

נגמר לי המבצע של תשתית 100 מגה ב100 ש"ח, בזק לא מוכנים לשמר את המחיר ומעלים לי את המחיר ל130 ש"ח.

הם קשים מאוד במיקוח ולא מוכנים לבוא לקראתי,אני מעריך שברגע שאני אתנתק יחזור אלי נציג שיציע לי מחיר טוב יותר.

חשבתי על לרכוש מודם סלולארי WIFI, בכל מקרה, תמיד טוב שיש מכשיר כזה בהישג יד, במיוחד שיש לי כרטיס סים במשפחה עם חבילת גלישה 10 ג'יגה.

ככה במידה ויקח כמה ימים עד שאני ובזק נגיע להסכמה אוכל להשתמש במכשיר הזה.

הסתכלתי על כל מיני מכשירים כאלו באיביי, אבל הלכתי לאיבוד, יש למישהו המלצה על מכשיר מסויים? הבנתי שעליי לוודא שהוא unlocked ועדיף כבר לרכוש אחד שתומך ב4g.

פורסם

דברת עם השימור? בד"כ הם פסדר שמה..

אופציה אחרת להתנתק ולחזור כלקוח חדש לאחר חודש (או שלושה? מה תקופת הצינון היום?) ותקבל את המחיר שהיה,או קרוב מאוד.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אז זהו, שהנציגים טוענים שכבר אין שימור, שהם התחנה האחרונה לניתוק.

תקופת הצינון היא שלושה חודשים.

חייבים להוציא חוק נגד הבדלי המחירים בין לקוח חדש ללקוח קיים.

פורסם

שלח להם מכתב מהאתר נתק , תראה איך הם חוזרים אליך על ארבע עם הצעות מפתות,

לפני שבועים ניתקתי את ההורים שלי ועברנו לטריפל של הוט, שלחתי להם פקס דרך נתק, תוך יום חזרו אליי והתחננו שנחזור אליהם, אפילו לא טרחתי לשמוע את ההצעה שלהם, ישר אמרתי לה שאני לא מעוניין,

https://www.netek.co.il/

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

אתה גר לבד?

אם לא, אז תתנתק ולמחרת תבקש מבת הזוג שתעשה מנוי חדש בבזק על שמה.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בקש להתנתק ותבהיר להם שיש חלופות בשוק.

התקופה שלי בבזק בינלאומי ובהוט נגמרה לא מזמן - לשתי החברות הבהרתי שיש חלופות בשוק, שאנחנו יכולים להפרד כידידים ואני לא כועס ולא מתחנן למחיר טוב.

בבזק בינלאומי בנציג השלישי שמנסה לשמר אותי הם כבר הבינו שאני לא מתקפל והמחיר החדש שקבלתי היה אפילו נמוך יותר מאחר והחבילה הקודמת כבר לא הייתה קיימת במערכת.

בהוט עשו שרירים במשך שבוע וקבענו ניתוק (כמובן שהניתוק היה לעוד שבוע פלוס שיהיה זמן למשא ומתן) ולנציג החמישי שהתקשר אמרתי ברוגע שאני אעזור לטכנאי שמגיע בפירוק הציוד כשהוא מגיע לקחת אותו - הם השכילו לא להעלות את המחיר.

הסברתי לנציגים יפה מאוד שהמחיר שהם דורשים זה לא מחיר שאני מוכן לשלם - לא מתבייש בזה... לא היו צעקות ולא מריבות - משא ומתן לגיטימי.

אם לחלופין אין לך אופציות אחרות ואתה חושב שהמחיר מצדיק את התמורה - תשלם.

פורסם

מולי הם התעקשו ממש על המחיר טלפון ( 80 ש"ח על 1000 דקות בלי חו"ל ובלי בטיח ).

התנתקתי, עברתי לנטויז'ן, 80 ש"ח וקיבלתי גם 1000 דקות שיחה אבל כולל חו"ל + נתב משולב שמתאים למהירות של עד 100 מגה שבבזק הציעו לי רק בתשלום ( ניראה לי 10 לחודש ועוד בהשאלה ) + אצלהם יש תמיכה חינם ובבזק בתשלום ( 14.9 לחודש ) אז בכלל לא עשיתי חשבון ועברתי.

כמובן שיומיים אחרי המעבר התקשרו והציעו לי בהכל פתאום חבילות זולות ודברים בחינם, אבל ניפנפתי אותם.

הקטע שבתשתית אין ממש תחרות בארץ ובגלל זה הם כאלו קשים.... אם תתנתק לכמה ימים יכול להיות שבהחלט ינסו לשפר את ההצעה. מה שעוד תוכל לעשות זה להתנתק ולהתחבר עם שם של האישה או בן משפחה אחר, לדעתי גם אז זה מוגדר כלקוח חדש ( צריך לבדוק ).

פורסם
תמיכה בתשלום בבזק? מעולם לא חייבו אותי בזה.

לראוטר שלהם בשביל תמיכה ברשת ביתית.

כמובן ששילתי רק חודשיים וביטלנו את זה, אבל עדיין גניבה.

פורסם

לא עושה רושם שבקרוב.

יש לציין שאני לא יכול להתנתק ולהתחבר על שם אישתי, כי יש לנו חיוב זיכוי של ראוטר שקיבלנו מהם, אז אם אני אתחבר על שמה אאבד את הזיכוי על הראוטר.

אני מעוניין בסך הכל "לעשות שרירים", ולשלם את אותו המחיר שאני משלם היום.

כדי לעשות שרירים אני צריך להתנתק, ועל הדרך בא לי להתחדש גם בראוטר סלולארי, רצוי שיהיה 4g וכמובן unlocked , יש למישהו המלצה?

פורסם

4G בשביל מה?

זה לא כאילו יש דור4 בארץ שפעיל מסחרית.

וגם אם היה, בשביל מה זה טוב עוד מהירות בסלולר? כדי לגמור את החבילה החודשית בחצי שעה?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...