Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

BMW Z3 סלד נמוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה יש לי בעיה רצינית כשאני מתניע את הרכב יש נפילות טורים (שזה הרכב מגיע לסלד נמוך ורועד) עכשוי האוטו צריך לעבור טיפול עוד מאט ואני לא יודע מה הבעיה עם זה צילינדר או כבל הצתה או פלגים או כל הדברים הזולים אני רק מקווה שלא ראש מנוע.... עזרה ממי שמבין ב BMW ולא מסתם אחד שקורא ממאמרים...

עריכה אחרונה על ידי almogamar123
פורסם

לפעמים יש בורג קטן במצערת שמונע מהפרפר להיסגר ,עם השנים הבורג נשחק נכנס פחות אויר בסרק והטורים נופלים ,צריך לסובב את הבורג בעדינות ואז הטורים עולים.

פורסם

אצלי זה היה כוון הבורג וזה לא עולה כסף.על פי ששלמתי למי שאמר לי.כי בדקו תקלות במחשב, שלא היו ,ועשו עוד מספר בדיקות ברכב.

• תוכן חדש...