Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,מחפש זגג מקצועי שיודע מעבר להחלפת שמשות באיזור המרכז.

החלון נהג דופק ברוח,די בטוח שמשהו שם לא יושב ישר,

ומכיוון שזה VW הייתי רוצה מישהו שיידע את העבודה ולא אחד שישבור לי את הקליפסים בדלת ויגיד שאין מה לעשות.:?

תודה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב לא באחריות ולכן אשמח מאוד/המנע מלגשת למורשה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם (נערך)

אני ממליץ לך על אילן קארגלס ,

כתובת: תמנע 9, חולון.

מקצועיות, שירות ומחיר הוגן במקום אחד :)

עריכה אחרונה על ידי max9282
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

ההמלצה היחידה שקיבלתי היא על "אילן גלאס",ניגשתי למקום באחד מימי השישי ובמקרה הבחור שמטפל בסוג הבעיות האלו לא היה.

מה-5 דקות שם קיבלתי הרגשה של עושק כאשר אחד המקצוענים הגיעה והתחיל לספר לי על המנוע הגמור של החלון שלי:shock::shock::?: עוד לפני ששמע את הבעיה.

אלו סוג המקומות שחיפשתי להמנע.

אשמח להמלצות נוספות בבקשה.

פורסם

0544908579 שבי.

לא יודע אם הוא עדיין בתחום אבל הוא מספיק סבלני בשביל להתקין חלונות חשמל ונעילה מרכזית ברכב אספנות שלא תוכנן לזה בכלל (ויצא עם ידיים שרוטות ומלאות בדם אחרי מלחמה עם הרכב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ועוד המלצה- רמי זגגות רכב ברח' יוחנן הסנדלר בכפר סבא.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...