Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככה עובד הגיר הרובוטי, לטוב ולרע.

יש שם קלאץ' אמיתי, כמו ברכב ידני, לא ממיר מומנט כמו באוטומט.

מן הסתם, במהירות נמוכה, הגיר על חצי קלאץ' בעוד המחשב מנסה להבין מתי להעביר הילוך.

אז יש רעידות, בדיוק כמו שתשלב להילוך ראשון ותחזיק חצי קלאץ ותתקדם.

כיול אחר אולי יפתור את הבעיה של הרעידות אבל יגרום לשחיקת קלאץ' מוגברת. (ע"ע טויוטה קורולה)

ובתור אחד שנוהג על SMAX רובוטית, ה"בעיה" הזאת היתה קיימת מהקילומטר הראשון ועד עכשיו, אחרי 60 אלף, לא קרה שום דבר לכלום.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואם כך, הכותרת משמיצה...

ב S_MAX יש קלאצ' רטוב. זו תיבה אחרת. מצויינת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה עדיין לא משנה את העובדה שמדובר בגיר רובוטי עם קלאץ'.

ככה יתנהג רובוטי. אולי ב SMAX זה טיפלה יותר מעודן אבל עדיין קיים. התרגלתי לזה כמו גם להשהיה המרגיזה בתחילת נסיעה.

פורסם

אייל, זה לא מחויב המציאות שבתיבה רובוטית תהיינה רעידות במהירות נמוכה, ותיבת דואלוג'יק של פיאט היא ההוכחה לכך.

כנ"ל גם לגבי התיבה הרובוטית כפולת המצמדים של מרצדס.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

צודק. רק שההבדל זה שאתה מבין ולכן חי בשלום עם האופי של התיבה. אלו שלא מבינים הרבה פעמים סובלים ומחפשים תקלה שלא קיימת.

אני כמובן לא מתייחס לתיבה אחרת שבה אכן יש בעיה אמיתית שקלאצ׳ים מחליקים...

אצלי ב s-max אין שום רעידה. אבל אפשר לדעת מתי הרכב עובר מניוטראל לראשון אם ממש מחפשים את זה...

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם (נערך)

באמת היית חסר פה...

אישית אני לא מכיר את היבשה של פורד ואין לי שום כוונה לשפוך דלק היכן שלא חוויתי.

בכל אופן ה DsG7 מניסיון במקום עבודה שלי מאכיל מרור. לא מדובר על דגמים מהחודשים האחרונים.

אגב, איך זה בג׳ולייטה? מושלם? כמו פלאנטרי טוב?

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם

אתה טועה. ללא ספק בכלל.

פורסם

אלעד זה מה שכתבתי.

אפשר ע"י תכנות, לשנות את נקודת החיכוך של הקלאץ כך שלא תרגיש שום רעידה אבל התגמול יהיה קיצור באורך החיים של הקלאץ'.

בקורולה הרובוטית עשו בדיוק את זה אבל אבוי, החלפת הקלאץ' היא כל 50-60K בערך ועולה אלפי שקלים.

אז אני מעדיף לרעוד קצת.

והקלאץ בSMAX הוא רטוב, כפול. (אגב לא מבין למה קוראים לזה כפול מצמדים כשלמעשה יש כאן 2 תיבות הילוכים)

פורסם

אתה צודק - זה אני שלא התנסחתי כהלכה.

מה שהתכוונתי לומר, זה שלייצר תיבה רובוטית שגם לא יהיו בה רעידות בעת נסיעה במהירות נמוכה וגם תהיה לה תוחלת חיים ראויה זה ממש לא מדע בידיוני.

תעיד על כך תיבת הדואלוג'יק שיש בפיאט בראבו שהחזרתי לפני כחודשיים לאלבר - הרכב הספיק לצבור אצלי 132K ק"מ עם המצמד המקורי, שממש לא עשה סימנים של גסיסה גם ביומו האחרון אצלי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים! רובכם ציירתם פה תמונה עגומה, שרכב חדש מגיע עם גיר דפוק והצרכן ששילם עשרות אלפי שקלים צריך לחיות עם זה. אם ככה הגיר עובד, על החברה להתריע מראש. ואגב, מה זה אומר "גיר מחליק" ואיך מזהים את הבעיה הזו, לא עלינו? ומה תוחלת החיים של גיר רובוטי מהסוג הזה? כמה ק"מ פחות או יותר על סמך הניסיון עם הפוקוס?

פורסם

בתיבה רובוטית תקינה לא צריכים להופיעה רעידות וקפיצות.

אני נסעתי על DSG6 מאות קילומטרים ללא שום קפיצות ורעידות.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...