Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל יחסי.. לי יש את הפוקוס 2 ליטר עם 170 כ"ס, והיא בקושי מצליחה להגיע למצב של סחרור גלגלים בזינוק, תלוי מאד בטיב האספלט.

אם הזמנת נסיעת מבחן ולא חזרו אליך ועבר יותר משבוע - תתקשר ותלחץ שוב. אני מקווה שלא הסברת את הסיבה האמיתית לנסיעת המבחן..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פוקוס בלחיצה מעמידה תפרפר, תוריד את הבקרות אחיזה ואתה גם תפרפר כמה עשרות מטרים, וכל זה עם 1600,הרכב לא מרגיש חלש כלל.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יפה שאתה מספר לי מה האוטו שלי עושה או לא עושה :-)

על אספלט יבש וטוב לרוב אין שום פרפורים, והבקרות לא נכנסות לפעולה בכלל. הוא לא חלש אבל זינוק מהמקום זה לא התחום שלו ממש. ההספק שלו מגיע בסל"ד גבוה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בהתחלה אתה קובע את הדבר הבא:

למי שחושב לרכוש את הרכב הזה, שיחשוב 80 פעם!!! מדובר ברמאות במקרה הטוב, פשע במקרה הרע.

והנה תוך זמן סופר קצר אתה פתאום כותב את הדברים הבאים:

ברגע שאני נותן קיקדאון עם מכה חזקה על הדוושה, הרכב מפרפר במקום, מקרטע ולא מאיץ ישר, ולפעמים נדלקת באותו מצב נורה של בקרב יציבות נדמה לי (ציור של צמיגים על הכביש). תופעה מוכרת ברכבים האלה?

אז זה מצב תקין ונורמלי? כי לפעמים זה קורה ולפעמים לא. אין קשר במקרה הזה לגיר הרובוטי?

ולבסוף מגיע לשיא:

צודק, טעות שלי. זה אכן ביציאה מהמקום. אבל לא הבנתי, זה טבעי במצב כזה שהנורה תדלק או שהתכוונת לפנות למוסך בגלל הדברים הקודמים שכתבתי?

אין ספק, מהדברים שאתה עצמך כותב משתקף בבירור שאינך מבין דבר וחצי דבר בנהיגה או במכאניקה של כלי רכב, לא שזה מונע ממך מלקבוע שיצרן הרכב או מי מטעמו הוא רמאי ופושע - כך ממש במילותיך שלך.

יש לי פורד פיאסטה רובוטית. אי אפשר להאשים אותי בכך שאני סובל מעודף אהדה לרכב הזה, אלא שאני בספק אם אפילו גיבוב ההודעות שבאוף טופיק הוא מקום ראוי לפרסום שיגולי השכל שכתבת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בהתחלה אתה קובע את הדבר הבא:

והנה תוך זמן סופר קצר אתה פתאום כותב את הדברים הבאים:

ולבסוף מגיע לשיא:

אין ספק, מהדברים שאתה עצמך כותב משתקף בבירור שאינך מבין דבר וחצי דבר בנהיגה או במכאניקה של כלי רכב, לא שזה מונע ממך מלקבוע שיצרן הרכב או מי מטעמו הוא רמאי ופושע - כך ממש במילותיך שלך.

יש לי פורד פיאסטה רובוטית. אי אפשר להאשים אותי בכך שאני סובל מעודף אהדה לרכב הזה, אלא שאני בספק אם אפילו גיבוב ההודעות שבאוף טופיק הוא מקום ראוי לפרסום שיגולי השכל שכתבת.

הוצאת לי את המילים מהפה.....

• תוכן חדש...