Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באופן כמעט גורף אני מעדיף סטיישנים, גם מהבחינה העיצובית וגם מהבחינה הפרקטית.

נפח התא בליטרים פחות מעניין (כי אני לא הולך למלא את האוטו במים) אלא דווקא המבנה שלו הוא שיגדיר את השימושיות שלו.

לאימפרזה ספורטוואגון, יש תא מטען קטנצ'יק בשביל סטיישן, ולא גדול בהרבה מהסדאן מבחינת הליטרים. אבל בגלל הדלת האחורית הגדולה והגג הגבוה, אפשר להכניס פנימה דברים שלא נכנסים בסדאן (כלב למשל :wink:. וגם דברים מאיקאה).

פורסם

לא יודע. אני נמשך לסטיישנים, והספורטוואגון יפה לטעמי מהסדאן גם במקרה של האימפרזה.

עד שנת 2001, האימפרזה הייתה מכונית נאה לטעמי, בשתי הגרסאות. משנת 2001 ואילך, האימפרזה התכערה, והספורטוואגון נותרה בעלת חן.

פורסם

לא כלכך קשה להיות יפה יותר מגרסת הסדאן. הספורטוואגן בהחלט עדיפה במראה, אבל עדיין מכוערת :lol:

פורסם
תגובה ל"עניין".:snipersmi

יקירי, לא צריך לשלוף נשק. באמת.

הסתייגתי ואמרתי שזו לא תגובה מקצועית, אתה יכול לא להסכים אבל למה להתעצבן?

מעבר לזה שנכתב בתגובה הראשונה שהעיצוב ייחודי, אז דגדג לי לכתוב על זה.

תהרוג אותי. או שלא.

זכר אלפא שמחכה לנקבת האלפא שלו, רצוי אלפא ספיידר...

פורסם

לא רואה שום סיבה להעדיף את זה על אוריס סטיישן היברידית, באמת.. לחובבי המותג בלבד.

• תוכן חדש...