Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 308 מזגן - צד נהג קר, צד נוסע חם.

laviil
שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב

ברכב של חמי (ויהיה שלי בהמשך השבוע), כמו שאומרת הכותרת, פז'ו 308 2010.

ראיתי פה שרשור משנה שעברה, אז דובר על C4 ו307 ישנות יותר.

עד עכשיו טופל פעמיים ע"י הוספת גז. מוסך מורשה פז'ו.

תודה.

Peugeot  5008 2023 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מדובר בבריחת גז.

ניסינו לכוון את הטמפ' לשני הצדדים,

שוב צד הנהג פרפקט, צד הנוסע פחות.

חמי לוקח את האוטו למוסך. אני אעדכן לגבי התשובה.

תודה שוב.

Peugeot  5008 2023 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חם ברכב של חמיך :-)

אני מניח שמדובר באותה בעיה של בקרת אקלים נפרדת במשפחת PSA. אין פה בעיה של גז מפני שצד הנהג כן מקרר. יש בעיה של גלגל שיניים שנטען המשמש למעבר בין צד הנהג לצד הנוסע. כעזרה ראשונה ממומלץ להעביר את שני הצדדים לטמפ' גבוהה (מקס') ולהוריד לאט את הטמפ' יחדיו בשני הצדדים, מעלה אחר מעלה. צעד שני: החלפת הגלגל שיניים הסורר.

*ניתן לאתר את הבעיה גם בסורק תקלות.

עריכה אחרונה על ידי Eily
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

אני נותן את התגובה של מוסך מורשה בראשון לציון - "זה בגלל שלחצת על הכפתור mono" - מסתבר שזה כפתור שאסור ללחוץ עליו, זה כנראה שובר את האוטו או לפחות את המזגן.

למה פז'ו שמו אותו, לא יודעים, אבל ללחוץ עליו אסור.

איזה כיף לעבוד על אנשים מבוגרים.

Peugeot  5008 2023 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבו על זה פה כמה פעמים בעבר. זו תקלה מוכרת היטב שנובעת מחלק שנטחן בגלל תכנון לקוי. מילוי גז זה לא משהו שעושה מוסך רציני, כי זה מיותר לחלוטין ב- 99% מהמקרים. למרות שהמון חשמלאי רכב מתפרנסים מזה בקיץ. לתקלה שלך יש קיט חליפי שכמה מוסכים מחזיקים שכולל גם את החלק הסורר. עלות הקיט בערך 100 שקלים באי.ביי - אני קניתי והחלפתי לבד. מחיר העבודה תלוי במוסך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...