Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיוטה קורולה 2001-2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לדעת מה דעתכם על הרכב טיוטה קורולה 01-02 מבחינת אמינות ותקלות לאחר עשר שנים ומעלה בכביש..

ואם ישנן אלטרנטיבות עדיפות?

תודה רבה!

פורסם

להורים של אישתי היה כזאת מספר שנים,התקלקל פעם אחת חיישן וחמצן,הרכב באמת אמין,מאחור מאט צפוף,באיזה תקציב אתה מחפש?

החיסרון שהקורולות של אותם שנים שומרות על מחירם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ב20-30 אלף ש"ח זה טיפשי מאוד לקנות רכב כזה זקן.

המחירון של הרכב הזה מנותק מכל היגיון ומכל מציאות אפשרית.

אפשר לקבל רכבים לא פחות טובים מהטויוטה הזאת, צעירים בכמה שנים טובות.

אין שום הצדקה לרכוש את הרכב הזה. הוא נחשב אמין, נכון, אבל יש רכבים לא פחות אמינים ולא יקרים לתחזוקה. חוץ מזה שהוא ישן, והגיל יעשה את שלו.

יונדאי אלנטרה אולי מעט פחות חסכונית, אבל ב30 אלף ש"ח תקבל מודל 2006 שמור לדעתי בלי בעיה, והיא מכונית אמינה וזולה לתחזוקה למשל.

יש גם את הניסאן אלמרה שאין לה שם חזק בארץ, אבל היא אמינה והתחזוקה שלה סבירה למדי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
להורים של אישתי היה כזאת מספר שנים,התקלקל פעם אחת חיישן וחמצן,הרכב באמת אמין,מאחור מאט צפוף,באיזה תקציב אתה מחפש?

החיסרון שהקורולות של אותם שנים שומרות על מחירם.

הרכב מאוד אמין, תשמור עליו ותטפל בו נכון והוא יחזיק מאות אלפי ק"מ, אני חושב שהדגמים הישנים של טויוטה הם עולם אחר מהחדשים. מה שכן, בדגמים עם VVTI היו בעיות. בנוסף, לדעתי, זה לא מעט צפוף אלא צפוף מאוד. אם אתה לא שחיפון כמוני ואתה תסיע אנשים ממוצעים+ מאחורה, יהיה מאוד צפוץ שם. (אלא אם 2001-2002 שונה מ98-2000, מה שלא ידוע לי).

פורסם
ב20-30 אלף ש"ח זה טיפשי מאוד לקנות רכב כזה זקן.

המחירון של הרכב הזה מנותק מכל היגיון ומכל מציאות אפשרית.

אפשר לקבל רכבים לא פחות טובים מהטויוטה הזאת, צעירים בכמה שנים טובות.

אין שום הצדקה לרכוש את הרכב הזה. הוא נחשב אמין, נכון, אבל יש רכבים לא פחות אמינים ולא יקרים לתחזוקה. חוץ מזה שהוא ישן, והגיל יעשה את שלו.

יונדאי אלנטרה אולי מעט פחות חסכונית, אבל ב30 אלף ש"ח תקבל מודל 2006 שמור לדעתי בלי בעיה, והיא מכונית אמינה וזולה לתחזוקה למשל.

יש גם את הניסאן אלמרה שאין לה שם חזק בארץ, אבל היא אמינה והתחזוקה שלה סבירה למדי.

יונדאי אלנטרה= עגלה מוטורית. עדיף לנסוע באוטובוס במקום.

פורסם
היי,

אני מחפש בתקציב של 20-30 אלף ואוטמט.

פדוט אהבתי את הצורה שלה מקדימה חח..

אין שם הצדקה לרכוש רכב כזה כאשר יש לך אפשרויות טובות בהרבה וצעירות יותר.

אני אתמקד במיצובישי לנסר למרות שגם סובארו אימפרזה וניסן אלמרה יהיו בחירות טובות וצעירות מהקורולה.

הלאנסר תהיה ממודל גבוה סביב 2007, היא הרבה יותר מרווחת והרבה יותר בטיחותית מהקורולה (6 כריות אויר ברוב הדגמים),היא אמינה מאוד ממש כמו הקורולה אם לא יותר.

אני נוסע ברכב כזה ממודל 2004 כבר 4.5 שנים ללא שום תקלה. אני דואג לטיפולים איכותיים בזמן וזה הכל.

הרכב מאובזר ומרווח מספיק (שלושה ילדים מאחורה כאשר יש כיסא תינוק ובוסטר).

הרכב יוצע בעתיד הקרוב (מאוד) למכירה. אם זה מעניין אותך, שלח הודעה פרטית.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
יונדאי אלנטרה= עגלה מוטורית. עדיף לנסוע באוטובוס במקום.

זה לא שהטויוטה מטוס.

ליונדאי יש גם גרסה עם מנוע 2.0 ומנוע CRDI נדיר למדי שרכשו בעיקר מורי נהיגה.

עדיין יותר משתלמת מהטויוטה ולא פחות אמינה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
זה לא שהטויוטה מטוס.

היונדאי לא נטולת תקלות, היא אמינה אומנם אבל לא ברמת האמינות של היפניות מאותה תקופה.

הבעיות שאני מכיר מאלנטרה 2001 שהייתה במשפחתי מספר שנים ( וטופלה באהבה רק במוסך המרכזי):

צנרת מים רגישה שהתיבשה והוחלפה כל שנתיים.

גיר אוטומטי ששופץ ב-70000 ק״מ.

חיישנים שסיימו את חייהם והדילו נורת מנוע.

בקיצור, רכב טוב אבל לא מושלם.

היתרון העיקרי שלו הוא המרווח במושב האחורי ובתא המטען כמו כן עלויות האחזקה הנמוכות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
היונדאי לא נטולת תקלות, היא אמינה אומנם אבל לא ברמת האמינות של היפניות מאותה תקופה.

הבעיות שאני מכיר מאלנטרה 2001 שהייתה במשפחתי מספר שנים ( וטופלה באהבה רק במוסך המרכזי):

צנרת מים רגישה שהתיבשה והוחלפה כל שנתיים.

גיר אוטומטי ששופץ ב-70000 ק״מ.

חיישנים שסיימו את חייהם והדילו נורת מנוע.

בקיצור, רכב טוב אבל לא מושלם.

היתרון העיקרי שלו הוא המרווח במושב האחורי ובתא המטען כמו כן עלויות האחזקה הנמוכות.

גטס מראה אמינות לא פחותה מידידותיה היפניות (סיריון או יאריס למשל),

המנוע של ה1.6 בגטס זה אותו מנוע שיש באלנטרה. אין סיבה שהוא יהיה פחות אמין.

גיר אוטומטי ששופץ ב70 אלף ק"מ? לא יודע, נשמע לי תמוה.

לימונים יכולים להיות בכל רכב.

פורסם

לחבר יש פוקוס 2005,כשהוא קנה אותה ב2007 הרכב היה יוצא השכרה או ליסינג לא זוכר עם ק"מ של 60/70 אלף,וגם היה צורך בשיפוץ גיר,אבל אחרי זה השיפוץ הנוסף הגיע רק ב 300 ומשהו אלף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
זה לא שהטויוטה מטוס.

היונדאי פחות אמינה ושותה דלק בכמויות אדירות.

פורסם

מבחינת סחיבה הקורולה זה כמו יונדאי אלנטרה עם מנוע 2000, פוקוס בכלל אין מה להשוות עגלה. הטיוטה בדגמים האלה זה אחלה רכב,שאל במוסכים תראה מה יאמרו לך .

לפי דעתי האישית והבלתי מחייבת :בכסף הזה כל רכב אחר שתקנה ולא משנה מאיזו שנה - יהיה פחות אמין.

חפש אחת עם קצת ק"מ.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
מבחינת סחיבה הקורולה זה כמו יונדאי אלנטרה עם מנוע 2000, פוקוס בכלל אין מה להשוות עגלה. הטיוטה בדגמים האלה זה אחלה רכב,שאל במוסכים תראה מה יאמרו לך .

לפי דעתי האישית והבלתי מחייבת :בכסף הזה כל רכב אחר שתקנה ולא משנה מאיזו שנה - יהיה פחות אמין.

חפש אחת עם קצת ק"מ.

מה קרה לך? השתגעת? לא הבנת ב שע"פ הרבה אנשים כאן האמינות של רכבים חדשים חייבת להיות יותר טובה מרכים ישנים יותר?

פשוט נדהם מאנשים שמגיבים בלי טיפה של הבנה (אבאו יותר אמינה מהגטס והפונטו...).

אלנטרה יותר טובה מהקורולה- פשוט בדיחה.

פורסם (נערך)

שנתיים עם רכב כזה. אומנם שילמתי הרבה יחסית לשנה

אבל אני מרוצה. נכון לא יצירת פאר אבל רכב אמין ללא תקלות כמעט ( פעם אחת החלפתי ממיר קטליטי)

חוץ מטיפולים רגילים. חסכוני בדלק -אילת לוד במיכל אחד ועוד נשאר לי כמה ימים להסתובב שם.

נחות סבירה,איכות חומרים טובה,צפוף מאחור למי שזה חשוב,בידוד רעשים טוב,סחיבה סבירה בהתייחס

לזה שבדגם בשנים אלו "סירסו" מעט את המנוע בשביל צריכת דלק.

אגב גם היום למרות מחירו הגבוה יחסית אני מעיף את הרכב ללא בעיה

במחיר קרוב למחירון.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
  • תוכן חדש...