Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיוטה קורולה 2001-2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו קורולה 2001, בסה"כ רכב טוב, מאחורה צפוף אם יושבים שלושה, אחרת סביר,

צריכת דלק טובה בקטגוריה והתנהגות כביש לא רעה. בשורה התחתונה רכב שמביא אותך מא' ל ב' פעם אחר פעם.

אישית קניתי את האלמרה 2004 ואני באמת מעדיף אותה על פני הקורולה, זריזה יותר, חזקה יותר, יושבת טוב יותר על הכביש, אמינה לא פחות, בטיחותית יותר אבל שותה יותר דלק.

פורסם

אין שום הצדקה לקנות רכב בן 12-13 כשאפשר לקבל באותו סכום רכב בן 8.

האלנטרה 2.0 סוחבת יותר טוב מהקורולה 1.6.

אמרו כאן שאין מכוניות ברמת האמינות של הטויוטה בתקציב הזה. אז יש לי חדשות בשבילכם, סובארו אימפרזה מכונית מאוד אמינה בתקציב הזה. אכן מנוע 1.6 זוועתי, חלש, עם זמני תאוצה של משאית וצריכת דלק של מרכבה סימן 4. אבל אמין. אפשר לקחת את ה2.0 שלפחות סוחב כמו שצריך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אין רכב אמין כמו הקורולה?

הצחקתם אותי!

המיצובישי לנסר והניסן אלמרה אמינות בדיוק כמו הקורולה אבל בנוסף גם יהיו בטיחותיות יותר, מרווחות הרבה יותר וחדשות הרבה יותר.

אין שום סיבה לקנות קורולה אלא אם כן דיעות קדומות מהוות חלק ניכר משיקולי הקונה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הצחקתם אותי!

המיצובישי לנסר והניסן אלמרה אמינות בדיוק כמו הקורולה אבל בנוסף גם יהיו בטיחותיות יותר, מרווחות הרבה יותר וחדשות הרבה יותר.

צודק לגמרי.

בתקציב שלו אפשר לקבל אלמרה 2005-2006, אחלה של רכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מניסיון של למעלה מ-6 שנים עם קורולה כזו. ממליץ בחום. חפש אחת שמורה ככל האפשר ועם מעט תאונות ככל האפשר. הרכב חסכוני ממרבית ממתחריו וגם זול יותר בתחזוקה (שרשרת טיימינג להבדיל מרצועה כמו באימפרזה למשל). הרכב מאד זריז והגיר האוטומטי מוצלח ואמין ביותר.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

הצחקתם אותי!

לא יכול להתייחס ללנסר, אבל האלמרה בטיחותית יותר (קרי, ברמות אבזור שונות יש יותר כריות אויר, נוסף על בטיחות פסיבית עדיפה), אבל בשום מקרה האלמרה(03-06) לא מרווחת יותר מהקורולה (01-02) יש משמעותית פחות מקום מאחור באלמרה כי צריך להזיז את הכסאות מקדימה כמעט עד הסוף שיהיה נוח מקדימה. הפעם היחידה שהיה לי נוח מאחורה זה כשנתתי לחברתי לנהוג וזוגתו של חבר ישבה מקדימה ואנחנו הגברים ישבנו מאחורה. אני אפילו לא 1.80 בגובה.

האלמרה אמורה להיות אמינה, אבל בשנה שהיא אצלי אי אפשר לבדוק את זה.

• תוכן חדש...