Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש c63 בין השנים (2008-2010) כ"ע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם ,

אחרי תקופה ארוכה של חיפושים , ואין ספור שיחות טלפון החלטתי לשתף אתכם גם בו בפורום , אולי בכל זאת מישהו מכם יכול לעזור .

אני מזה 3 חודשים מחפש לקנות מרצדס C63 בין השנים 2008-2011 , אני יודע שזה רכב מבוקש ו אין הרבה כאלה בארץ ושלא כל אחד מרשה לעצמו לרכוש אחת כזזאת בשנים האלה בגלל עלויות אחזקה לא זולות (וכמובן שאין אחריות ) אבל אין מה לעשות אני סופית החלטתי ללכת על זה .

אם מישהו יכול לעזור בנושא אני מאוד אשמח .

פורסם

אין לי דרך לסייע פרט לאחל לך הצלחה, זו חתיכת מכונה מדהימה, אחת המכוניות שאני מאוד מאוד אוהב ונותנת חוויית נהיגה שמעטות המכוניות שיודעות לתת חוויה דומה לה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ב-3 חודשי חיפוש אתה לא מדגדג תקופת דגירה של מכונית נישה , אני לא מכיר כל רכב ורכב אבל אני יושב חזק על הנושא וספרתי 3-4 שהחליפו בעלות ב-3 השנים האחרונות .

תשב על הלוחות , סוכנויות ייבוא וחברים מהתחום בסוף תיפול לך אחת לרגליים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
ב-3 חודשי חיפוש אתה לא מדגדג תקופת דגירה של מכונית נישה , אני לא מכיר כל רכב ורכב אבל אני יושב חזק על הנושא וספרתי 3-4 שהחליפו בעלות ב-3 השנים האחרונות .

תשב על הלוחות , סוכנויות ייבוא וחברים מהתחום בסוף תיפול לך אחת לרגליים .

אין סוכנות שלא טלפנתי אליה , כל חבר מהתחום ששאלתי אותו לגבי הרכב אמר לי אם תמצא אז תמצא גם לי . בשנה שעברה היו כמה שפורסמו למכירה ופספסתי .

פורסם

וזה בערך תואם לזמנים שכתבתי שמוכרים לי , קרוב לאחת בשנה - נורמאלי ביותר .

אל תהיה בלחץ , ואל תתן "לחברים מחפשים" להלחיץ אותך , רכבים כאלה מחפשים בסבלנות .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
וזה בערך תואם לזמנים שכתבתי שמוכרים לי , קרוב לאחת בשנה - נורמאלי ביותר .

אל תהיה בלחץ , ואל תתן "לחברים מחפשים" להלחיץ אותך , רכבים כאלה מחפשים בסבלנות .

אני כבר 3 חודשים מחפש בסבלנות :-)

פורסם
אני כבר 3 חודשים מחפש בסבלנות :-)

אוווו איזה באסה,

מה המחירים של הרכב?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

שיהיה בהצלחה .

מחירים קצת מעל 200 וצפונה , מאוד צפונה - מכמה מו"מים שביצעתי .

תלוי בשנתון , מצב הרכב והסוריאליזם בו לוקה הבעלים .

פורסם

מה שכן הרכב הזה פעם היה נמכר מתחת למחירון (הרוב יבוא אישי) אבל היום דורשים מחירון ואפילו מעל .

פורסם

חבר רכש לפני פחות מחודש, מדי פעם יש למכירה.

ו-3 חודשים זה כלום, מעל חצי שנה שאני מחפש רכב, אז יש לך לאן לשאוף :twisted:(לא C63, אבל עדיין...)

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

לא סתם המלצתי לך להיות סבלני , עוד תלמד את הרוחות בעניין .

יש פראיירים שמשלמים מעל המחירון גם , עדיין גם יש שמשלמים מתחת זה נכון לכמעט כל רכב נישה .

היה לי מו"מ לפני שנה שהמוכר הוריד 10% מהמחירון , דרשתי 15% והוא לא הסכים - לא קניתי .

לפני שנתיים , על רכב עם ק"מ גבוה חשוב לציין , הציעו לי שליש מחירון פחת .

כמובן , מי שממש ירצה את הרכב גם ישלם יפה ,ולכן מי של לחוץ למכור גם ימכור יפה .

פורסם
לא סתם המלצתי לך להיות סבלני , עוד תלמד את הרוחות בעניין .

יש פראיירים שמשלמים מעל המחירון גם , עדיין גם יש שמשלמים מתחת זה נכון לכמעט כל רכב נישה .

היה לי מו"מ לפני שנה שהמוכר הוריד 10% מהמחירון , דרשתי 15% והוא לא הסכים - לא קניתי .

לפני שנתיים , על רכב עם ק"מ גבוה חשוב לציין , הציעו לי שליש מחירון פחת .

כמובן , מי שממש ירצה את הרכב גם ישלם יפה ,ולכן מי של לחוץ למכור גם ימכור יפה .

אתה צודק .

כמה היה ק"מ גבוה ???

פורסם

אני חיכיתי בערך שנה לרכב שחיפשתי. הטלפון הגואל הגיע מבעל מוסך שידע שאני מחפש ושידך אותי לבעלים שהסכים לשחרר.

אם זה הרכב שאתה באמת רוצה, שווה לחכות.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...