Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי קרוסאובר 99,990₪ - עד מתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משיחה עם שירות לקוחות, מחלקת מכירות ואחד הסניפים - כולם טוענים שאין להם מושג עד מתי המבצע אבל הוא כנראה יסתיים בקרוב ולא נתנו להם עוד מידע.

יש מישהו 'מקושר' או שיש לו קצת יותר מידע עד מתי המבצע נמשך?

פורסם

לטענתם זה זמני, לדעתי זה זמני כל עוד הפיג'ו 2008 נמכר במחיר כזה. אלא אם תגיע גרסה אחרת, פשוטה יותר של הקרוסאובר

פורסם

לא מבין למה אנשים רוכשים את הדבר הזה.

רוצה בית עם 10 דונם שיהיה מקום לכל המכוניות שיש לי(שיש לי בחלום אמרתי?)

פורסם

אולי כי הוא נותן תמורה ממש מעולה למחיר שלו, הוא גדול ומרווח בשביל משפחה, ובסך הכל רכב מצוין?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אתה שואל ? אז הרכב הוא רכב משעמם בעיצוב משעמם לנהיגה .משעמםםםם ,זה רכב לאנשים בצבע בז'!

פורסם
אתה שואל ? אז הרכב הוא רכב משעמם בעיצוב משעמם לנהיגה .משעמםםםם ,זה רכב לאנשים בצבע בז'!

אם תשים לב טוב לסביבה, תגלה ש98% מהמכוניות סביבך אינן מיועדות להיות כיפיות לנהיגה, לא נרכשו כדי לספק הנאה מנהיגה, וממלאות משימות חשובות כנראה הרבה יותר כמו להיות בטוחות, פרקטיות, נוחות ויעילות.

פורסם

מה לדעתך רכב לא 'משעמם'? [חוץ מהרכבים היוקרתיים שעולים מעל 160 אלף]

פורסם

אוקיי וזה עד 130 אלף: מיני קופר 1,פורד פוקוס הרבה יותר מהנה מהקרוס אובראלפא מיטו ,סקודה ייטי לא משעמם.

פורסם
משיחה עם שירות לקוחות, מחלקת מכירות ואחד הסניפים - כולם טוענים שאין להם מושג עד מתי המבצע אבל הוא כנראה יסתיים בקרוב ולא נתנו להם עוד מידע.

יש מישהו 'מקושר' או שיש לו קצת יותר מידע עד מתי המבצע נמשך?

לקוחות סוזוקי הטיפוסיים הם אנשים שמרניים למדי (ומבוגרים למדי) ועבורם "רק אוטו'". להערכתי המבצע ימשך לפחות עד גמר המלאי ואני די בספק אם ימשיכו לשווק את הגרסה הידנית.

פורסם
אוקיי וזה עד 130 אלף: מיני קופר 1,פורד פוקוס הרבה יותר מהנה מהקרוס אובראלפא מיטו ,סקודה ייטי לא משעמם.

אתה ממש יועץ רכב מדופלם...

המיני כנראה קטנה למי שקונה את הסוזוקי. כך גם המיטו.

הפוקוס אולי טובה יותר לנהיגה אבל בכל הקשור לשמירה על ערך ואמינות יש הרבה שיעדיפו להמר על הסוזוקי. גם בצריכת דלק ומרחב הפוקוס בפיגור.

הייטי אולי לא משעמם לטעמך, אבל הוא לא בדיוק גולף GTI. שנתיים אחריות ורכב שכבר הרבה שנים על הכביש.

וכן, הפוקוס והייטי לא עולים 99 אלף, למרות שאתה לא מתרגש מ30 אלף לכאן או לכאן....

פורסם (נערך)

הוא שאל על רכב לא משעמם ידידי ואני לא מתיימר לייעץ לרכב אני פשוט מאמין שיש אלטרנטיבות יותר טובות מהקרוס אובר.

ותנסה לשמור את העקיצות שלך לגופו של עיניין ולא כלפיי.

עריכה אחרונה על ידי ebh88

פורסם

ייטי לא עדיף על הסוזוקי?

פורסם
ייטי לא עדיף על הסוזוקי?

במחיר של פחות מ130,000, היא בגרסה הידנית ולא רלוונטית למי שמחפש רכב אוטומטי.

וגם בגרסה הזו, עדיין מפרידים בינה לבין הסוזוקי כמעט 30,000 ש"ח, שמהווים 30% מהמחיר של הסוזוקי. תוסיף לזה את הפערים באחריות, בעלויות הטיפולים ובשוק היד השניה, ולפחות מבחינה כלכלית הסוזוקי זולה הרבה יותר.

• תוכן חדש...