Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש בעיה מסויימת שהיא נובעת כנראה מחוסר כיוון מסויים בקרבורטור.

כאשר קר בחוץ והרכב לא פעל הרבה שעות (מנוע קר) אז לאחר ההנעה (שהיא קלה) ועוד כ 10 שניות המנוע מתחיל לקרטע ויוצא עשן אפור. אם אני מזיז ידנית את הצ'וק (הסוגר העליון בקרבורטור, כי הוא סגור לגמרי) ומאפשר קצת יותר אויר, הקירטוע נעלם. אם אני עושה כך או לא, לאחר כ 3 דקות המנוע התחמם קצת והטורים עולים ל1500 הקירטוע נעלם ועוד כמה דקות אחרי הם יורדים ל 800 והכל תקין.

אני מניח שישנו כיוון אויר למצב שהצ'וק סגור (לא כיוון האויר רגיל, בורג ארוך מאחור עם ראש לבן) שצריך לכוון.

האם יש כאן מומחה לקרבורטורים שיכול להסביר לי מה לעשות, אולי עם תמונה היכן לכוון?

תודה מראש.

פורסם

שלום

הבעיה יותר מורכבת.

מנגנון תקול זו בעיה ידועה במיצובשי לנסר.

זה לא בעיה של כיוון .

חפש "צביקה קרבורטורים" הוא חבר בפורום והוא יכול לעזור לך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום רב גיל, הגעת למקום הנכון !

אני מניח לפי הסברך שמדובר במנוע 8 שסתומים, ואכן תריס הצוק האוטומטי יש לו השפעה גדולה, על התנעת המנוע כשהוא קר,וגם לאחר שני דקות מההתנעה, לאחר שני דקות התרים מזדקף וואמור להשאר פתוח בצורה אנכית מקסמילית.

סביר להניח שהצוק לא מכוון אצלך, וזה הסיבה לקירטוע לאחר 10 שניות, ולעשן האפור/ שחור.

גם סלד צוק מעט גבוה וזקוק לכוון.

צור קשר בהודעה פרטית, ו/או לטלפון הרשום בחתימתי, ואעזור לך לפתור את הבעייה ללא שום התחייבות מצידך, ולשביעות רצונך המלאה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...