Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הכיתוב CUPRA שנמצא בחלק האחורי של הרכב התחיל להתקלף, הניקל שלו התחיל לרדת.חיפשתי כזה כיתוב חדש באיביי לא הצלחתי למצוא אז חשבתי פשוט להוריד את זה.מישהו יודע איך אני יכול להוריד את זה בקלות ובלי שיישאר סימנים של דבק?תודה.

עריכה אחרונה על ידי omri888
פורסם

אקדח חום, חוט דייג ולנסר (לנסר כמו מסור לא לנסר האוטו).

(מחמים עד שהדבק מתחיל להינמס והאותיות זזות קצת, משחילים את החוט מתחת ומנסרים).

לאחר מכן להסיר את שאריות הדבק עם שטיפה, IPA, פוליש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

+1

בקשר לכתוביות היתי מציעה לך לצבוע אותן, עכשיו זה גם הזדמנות לצבוע אותן באיזה צבע שתרצה ואפילו כמה צבעים.

בקשר ללעשות פוליש, לא בעד ממש כי אם אתה תרצה להחזיר אותן אז הסימניי דהיה של הצבע יהיה אינדיקציה לאן להחזיר.

פורסם

לצבוע אותן?לא יודע.. הצבע הכי נורמלי זה שחור והאוטו עצמו בצבע שחור.ראיתי קופרה שהמראות היו בצבע אפור וזה היה יפה, אז אולי לצבוע את המראות וגם את הכיתוב באפור ואז גם לצבוע סמלים באפור, ניראה לי יכול לצאת נחמד.איפה אני משיג אקדח חום?

• תוכן חדש...