Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסך הכל הרכב מזדקן בכבוד רב, לא מושלם כי לצערי הוא בולע חלקים סיניים ("רכב ישן").

העניין הוא ששמתי לב שכשנכסים לרכב ויושבים מאחורה או מקדימה האוטו שוקע. בנוסף האחיזה לא משהו כמו שציינתי בעבר. אותי אישית זה לא מטריד כי מבחינת באמפרים והכל אין הרגשה של משהו חריג, אולי רעש קטן אבל לא חבטה ולא כלום. העניין הוא - הצמיגים. יש לנו מאחורה צמיגים ישנים קצת שצריך להחליף. והרי אם בולמים\קפיצים לא תקינים, הרי הכסף יילך לטווח הקצר\ארוך לפח שכן תהיה שחיקה.

שאלתי כל מיני אנשים והבנתי שמוסכניק פשוט לא יכול בדרך כלל לעלות על זה חוץ מהבדיקה של הנדנוד רכב.

האם שווה להשקיע ברכב על דבר כזה או לחכות עד שיימכר?אני דואג נטו לצמיגים, כי האחיזה אמנם לא משהו אבל גם לא זוועה או מסוכנת.

בכל מקרה אני לוקח את האוטו לבדיקה כללית במחשב לבדוק דברים חריגים, האם ייקחו לי על בדיקת מתלים עוד כסף בתוך הבדיקה עצמה?

אגב, במבט ריק על הרכב שאין בו אף אחד ומשקל חריג האוטו נמוך כמו מהמפעל ואין משהו חריג למראית העין.

אשמח לתגובות :)

פורסם (נערך)

קצר ולעניין, אם יש פגיעה באחיזה בנהיגה סבירה, תחליף, אם אין, סע עד שיתפרק.

לגובה אני לא חושב שיש קשר, ברור לי שקיימת פגיעה כלשהי באחיזה, אבל אם אתה לא מרגיש בה כשאתה נוסע בצורה סבירה, פשוט תשקיע בצמיגים שאוחזים טוב ותגמור סיפור.

(שאגב זה מה שעשיתי אצלי, שמתי רביעייה טובה והרכב אוחז טוב גם בנהיגה פחות רגועה.)

יש לי רכב יותר ישן, אם אני יתחיל לנסות להביא אותו למצב מושלם, יעלה לי יותר מלקנות רכב במצב חדש.

ככה לגבי כל דבר ברכב, אני שומר על רמה מסויימת של אמינות ואיכות, יהיה יותר חשוב לי שהמזגן יפעל מאשר כמה מנורות שנדלקו כתוצאה מחיישנים שנהרסו. (מפלס שמן\מים או egr)

מבין את החשיבה?

עריכה אחרונה על ידי nir100
  • תוכן חדש...