Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסבר את הטענה שלך, לגביי אורך החיים של SSD שקשור לנפחו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ממשיך להתעלק על השרשור שלי.

כמו שרשמתי קודם, יש ברשותי HD של WD בנפח 250 GB מסדרת Caviar Blue. ה HD לא תקין (המחשב לא מזהה אותו, נבדק על שלושה מחשבים) ובדיקת Serial באתר של WD העלתה שמדובר ב HD שפורק ממחשב מותג (לנובו או דל, לא זוכר מאיפה הוא הגיע אלי) ובכדי לקבל שירות יש לפנות אל ספק המחשב. אין לי מושג מי היה ספק המחשב. מה עושים?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מאמין איך הזיכרנות התייקרו.. ב-2011 קניתי זיכרון בעלות של 116 ש"ח לסטיק 4 ג'יגה. (ומה שאתה מצאת זה מציאה).

פורסם

התייקרו?? ה 4 גיגה שיושב לי במחשב ה"חדש" עלה סכום תלת ספרתי לא מבוטל. היום מה זה 150 שקל ל 4 גיגה DDR3?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בעולם המחשבים ב3 שנים האחרונות יש עליות וירידות חדות בעיקר בזיכרונות ודיסקים קשיחים.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם
התייקרו?? ה 4 גיגה שיושב לי במחשב ה"חדש" עלה סכום תלת ספרתי לא מבוטל. היום מה זה 150 שקל ל 4 גיגה DDR3?

זה בגלל שהדגם הספציפי מאד זול. בחנות TMS שקניתי דרכה את הזיכרון, כעת הדגם שקניתי בזמנו, עולה כפול.

אתה שלמת מחיר תלת ספרתי לא מבוטל מפני שקנית את המחשב כנראה מיד לאחר שהכרטיס יצא לשוק, בטח בסביבות שנת 2006-7.

פורסם

סוף 2009.

פורסם
סוף 2009.

טוב, כנראה שהלכתי רחוק מידי. בכל מקרה, בדיוק עכשיו בדקתי את המחירים של הזיכרונות כפי שהיו בערך באמצע 2009, ולפי מה שאני רואה, היה ניתן להשיג זיכרון בנפח 4 ג'יגה במחיר 270 ש"ח (בחנות TMS. טוב, הזיכרונות היו יותר איטיים - 800MHZ, אך מכיוון שנמכרו בכפולות - 2X2, המהירות גם היתה כפולה - 1600MHZ).

פורסם
ממשיך להתעלק על השרשור שלי.

כמו שרשמתי קודם, יש ברשותי HD של WD בנפח 250 GB מסדרת Caviar Blue. ה HD לא תקין (המחשב לא מזהה אותו, נבדק על שלושה מחשבים) ובדיקת Serial באתר של WD העלתה שמדובר ב HD שפורק ממחשב מותג (לנובו או דל, לא זוכר מאיפה הוא הגיע אלי) ובכדי לקבל שירות יש לפנות אל ספק המחשב. אין לי מושג מי היה ספק המחשב. מה עושים?

לא עושים כלום.

הכונן פורק ממחשב ואף מעבדת יבואן לא תתן לך עליו אחריות בלי המחשב כולו, מה גם שאם הוא 250 אז כנראה הוא כבר לא באחריות כי ממזמן לא שמים כונן 250 גיגה במחשבים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

הכונן יוצר באוגוסט 2012, בן שנה וחצי.

פורסם
חפש בגוגל ssd wear balancing.

4-5 שנים בערך ל64GB.

אף אחד כמעט לא קונה בנפח כזה. הרוב קונים 120-128GB.

אצלי כמעט שום הרדיסק לא היה במחשב בשימוש יותר מ3-4 שנים.

הSSD שאצלי ייצא לגמלאות מתישהו, כשיהיה לי כסף למשהו גדול יותר (כנראה יעבור למחשב בסלון, ללפטופ שלי, של אבא או שסתם אמצא מה לעשות איתו).

גם הרדיסק לרוב מתחיל לעשות בעיות אחריי כמה שנים. למרות שיש לי 640GB של WD, היה אצלי בשולחני 5 שנים. עכשיו משמש ככונן חיצוני.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...