Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי 2 שאלות שריכזתי לאשכול הזה.

1) יש לי מגבר JBL GTO75.4 רציתי לשאול אם אני יכול לחבר סאב שההתנגדות הסופית שלו 2 אוהם לגשר במגבר הזה?

בעיקרון חיפשתי נתונים ברשת, היה רשום שב 4 אוהם הוא נותן 104RMS לכל ערוץ, וב 2 אוהם גישור ל2 ערוצים הוא נותן בערך 280RMS

השאלה היא האם אני יכול לעבוד איתו בתצורה של יציאות קדימה קומפוננטים התנגדות 4 אוהם ו2 יציאות אחורה לגשר לסאב בהתנגדות 2 אוהם.

כי לא ראיתי התייחסות ספציפית לחיבור כזה.

2) יש לי מונובלוק JBL GTO601.1 משום מה הוא הפסיק לעבוד לגמרי, חיברתי אותו ישירות למצבר אבל הנורות לא נדלקות, חיברתי אליו את הסאב בכל מקרה כדי לראות אולי הנורות נדפקו אבל לא מגיב.

יש מישהו שיכול לתקן אותו במחיר שישתלם לי להשקיע עליו? אני מאוד אוהב את המגבר הזה, הוא מרים לי קיקר L7 על איזה חצי גיין , אני מבסוט עליו.

אגב, פירקתי את המכסה של המגבר והסתכלתי על ההלחמות והקבלים, הכל נראה שלם , אין פיצוצים או דברים בסגנון, אני סוג של חושד בריליי הכחול שם

ולמי שבעיקרון כלכך רוצה לדעת, אני חושב כביכול להגביר את הסאב בהתנגדות 2 אוהם על גישור ביציאות REAR של המגבר 4 ערוצים.

אני מודע לזה שההספק של המגבר לא כלכך ידגדג את הסאב אבל עד שאני יסתדר על המונובלוק אני צריך קצת באסים ברכב מאחר ואני שומע רק מוזיקה שחורה/היפ הופ/RNB וסגנון של קצב ובומבום

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אהה ואם אפשר אולי התייחסות, משהו שמאוד מפריע לי.

יש לי רדיו דיסק אלפיין 9835R, המינוס שלו מחובר ישירות לשילדה עם כבל 0G (כן, אני מדבר על המינוס מהצמת חשמל של המכשיר).

המגבר שכרגע על הרכב מחובר ממינוס קצר ישירות לשילדה 2G

ומשום מה שאני מדליק את המערכת אני שומע כמו ציוץ כזה, או בום צורם לאזניים, לא יודע איך לקרוא לזה.

אגב לגבי הRCA יש לי RCA 6 ערוצים של מונסטר, עלה לי בזמנו 600 שקל, הוא אדום עבה

פורסם

לא ממליץ לגשר את המגבר ולנסות ב 2 אוהם,הוא לא עמור לעבוד כך.

מה שראית, זה הנתונים. אתה יכול לעבוד בהתנגדות גבוה יותר,אך לא מומץ לרדת ממה שיצרן מצהיר.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

היצרן מצהיר שאפשר לעבוד ב 2 אוהם.

לפי PDF של JBL זה הנתונים שהם רשמו:

4 ערוצים מוציא 104RMS ב 4 אוהם

4 ערוצים מוציא 142RMS ב 2 אוהם

2 ערוצים 284RMS ב 4 אוהם

כביכול כל ערוץ של המגבר יכול לעבוד בהתנגדות 2 אוהם לפי ההצהרה, השאלה אם אפשר לגשר 2 יציאות לסאב 2 אוהם והיציאות האחרות של הקדימה ישארו ב 4 אוהם

פורסם

זה מה שאני אומר לך, יצרן לא מצהיר שמגבר בגירור יכול לעבוד ב 2 אוהם.

לכן לא ממלץ לחבר כך.

כמובן אין בעייה לחבר קומפוננטים ל2 ערוצים .

פורסם

אוקיי אז שאלה אחרת.

יש לי 2 סלילים 4 אוהם בסאב.

אני יכול לחבר כל סליל ליציאה? ככה הם יעבדו וההתנגדות שלהם כביכול מתאימה להתנגדות שהמגבר עובד בו טוב.

פורסם

בגדול אפשר.

עד כמה זה טוב ומומלץ? לא בטוח שזה מצב אופטימאלי ובטח לא אידיאלי.

• תוכן חדש...