Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לבצע כזה דבר, למישהו יש טיפים? הזמנתי משאבה חדשה באיביי, עלתה לי 450 שקל במקום 2500 שרוצים בקרסו.

מאיפה אני יכול להשיג את האטם גומי? זה נורא אם אשתמש באותו אטם משומש? איך מוציאים את צינורות הדלק מהמשאבה בלי לשבור את התופסנים שלהם, והאם ישפך דלק מהצינורות או שאפשר להימנע מכך אם כן. הבנתי שצריך לסיים את העבודה תוך חצי שעה או שהמיכל דלק יתעוות.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי

ממה שנראה מהתמונה זה דומה לחיבורים לפילטר דלק שהחלפתי לא מזמן ושם נעזרתי במברג שטוח.

פורסם

איך השתמשת במברג, ניסיתי לדפוק עם פטיש ומברג, זה תקוע, ניסיתי למשוך עם פלייר, או להפעיל מנוף עם מברג, גם לא עזר. לא מצאתי שום מידע על זה באינטרנט.

פורסם

אל תדפוק כלום, תיזהר שלא ישברו הקליפסים הם עדינים ויכולים להישבר.

יש פטנט שצריך ללחוץ עליהם ולמשוך את הצינורית.

פורסם

היו שם שני פלסטיקים כמו בתמונה הזאת. הירוק די שבור ולא נראה שממלא תפקיד כלשהו. באדום היה מין פין אבטחה כזה שלא ברור מה התפקיד שלו, אולי נשבר שם הקליפס כבר בעבר?

בדקתי את פילטר הדלק, נראה שהחיבורים שם זהים, אבל שם הצלחתי להוציא אותם על ידי משיכה פשוטה של הצינורות.

IMG_20140322_153603.jpg

פורסם

מישהו מכיר מוסך שמסוגל ורוצה לעשות עבודה כזאת באיזור המרכז? מוסך רייך לא מוכנים עם משאבה שאני מביא.

פורסם (נערך)

טוב, התקשרתי לכמה מוסכים, אף אחד לא מוכן לעשות את זה, היחיד שהסכים היה מוסך המכונן שלקח את הפרטים שלי ולא חזר אלי.

בסוף הזמנתי מאוטו מודיעין את הסט הזה:

http://www.moto-depot.co.il/product_info.php?products_id=5514

מסתבר שזה נכנס פנימה לתוך הקונקטור משחרר את הפינים שתופסים אותו והקונקטור יוצא בקלות.

מי שצריך לשאול את זה ממני או לקנות, מוזמן.

עריכה אחרונה על ידי ronenfe
  • תוכן חדש...