Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

20K

matanamos
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים !

כרגע יש ברשותי פיאט פונטו 03 , מטופלת על ידי בחלפים רק מקוריים(פעיל בפורום טכני) , באמת עברה יישור קו רציני ונוסעת ברוך השם מעולה (161 ק"מ), מנוע בריא לא עבר שום טראומת התחממות וכו', מרוצה ממנה ! , אבל לאחרונה פשוט מרגיש לי החוסר כוח שלה , שזה כבר מתחיל אפישהוא להציק לי !

ועכשיו להתבלטות ,

הייתי צריך להתחיל ללמוד בחודש 3 (כרגע) אבל נדחו לי הלימודים לחודש 10 ללמוד בבאר שבע(תושב עפולה) ופתאום התחילו לעלות רעיונות של שדרוג ,כי יש לי זמן לעבוד ולחסוך , רציתי לדעת מה אתם הייתם עושים ,

חשבתי על שידרוג עד לגובה ,סביבות ה20 אלף , וחשבתי ישר על רכב יפני , הונדה סיוויק 01/02 (ראיתי שהם ניכנסים לי טוב בסכום) סואברו וכו'

מומלץ ? כדאי ?

יש עוד רכבים בסגנון הזה ?

דבר חשוב נוסף הוא החלפים הזולים ואחזקה "פשוטה" מי שמכיר פונטו מבין על מה אני מדבר "לגו"

מספר לכם בכוונה קצת רקע על מנת שתיכנסו לנעלים שלי ותתנו לי הכוונה , כי אני ממש לא יודע לאן "לכוון" כרגע(מבחינת חידוש ביטוח טסט וכו')

תודה ושבוע טוב !

עריכה אחרונה על ידי matanamos
פורסם

אני לא רואה טעם,לעומת הספייס התקציב שלך לא מאפשר לך שידרוג לרכב חדש משמעותית,ההפך אם כבר,אז הסיוויק תהיה זריזה יותר ללא ספק,אבל לך תדע איזה הפתעה תחכה לך ברכב בן 12/13?

דבר שני,הצריכה שאתה רגיל בספייס ממש לא תהיה אותו דבר,תחשוב גם על זה.

אני הייתי נשאר עם הספייס,אלא אם יש תקציב משמעותי יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אני מבין לאן אתה חותר , כלומר אם אין בידי לפחות 25 אלף , אין שיפור משמעותי ?

הסובאו אימפרזה שנתון 05 ? לא טוב ?

לא ארגיש שינוי אם העלה לשנתונים גבוהים יותר בסכום הזה ? כי ביד 2 אפשר לעבור לרכב יפני ללא ספק

עריכה אחרונה על ידי matanamos
פורסם

האימפרזה לא יודעה בתור רכב חזק ובטח לא חסכוני,מה שכן אמין ונוח זה מנסיון שלי עליה.

לך יש רכב מעולה לצעירים,חסכוני ועם חלפים לא יקרים,ואתה בעצמך מרוצה מהאמינות שלו,השדרוג שלך מובן,אבל ביחד עם הכוח אתה מאבד הרבה בחיסכון.

אני מציע להתאפק קצת לאסוף סכום באמת רציני שיקדם אותך,היום אפשר מליסינג לקנות משפחתית באזור ה 40-50 אלף בת כמה שנים ועוד יתנו לך אחריות לשנה,זה כן,מדובר על רכבים בני כמה שנים,שיהיו אמינים,זה התקדמות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מסכים עם מה שנאמר לפני. רכב טוב ומטופל היטב שנוסע היטב זה לא משהו שבקלות שווה לוותר עליו.

תהנה מהאחזקה הזולה ובעיקר מכך שאין כמעט ירידת ערך. סע איתו כל עוד הוא מספק ואז תשבור את הראש. כל תקופה שתעשה איתו תעזור לך להגדיל את התקציב לשדרוג כשזה יידרש.

אם אתה רוצה המלצה אז לי היתה במשך 8 שנים פוקוס דור 1 ידנית שהיתה ממש מצויינת ואמינה.

פוקוס דור 1 מצויינות. זולות לאחזקה, אמינות, הרבה חלפים (כי חולקת מכלולים עם מזדה) ובעלת הגה ומתלים חריגים באיכותם למשפחתית. גם לא כבדות כמו דור 2 ו 3 שהוסיפו במשקל ונשארו עם אותו מנוע.

עריכה אחרונה על ידי razi_pazi
  • תוכן חדש...